yav zevk senn tabi :) ben abartıyı sevmiom o bakımdan :)
Skyline dan kaliteli videolar beklioz :D
Printable View
yav zevk senn tabi :) ben abartıyı sevmiom o bakımdan :)
Skyline dan kaliteli videolar beklioz :D
auaha kolay gelsin istediğn gibi olsunda :)
s2000 in tipi cok cok cok daha guzel bence, fakat 2 kişilik, tercih meselesi tabiki, 2. bir araban varsa s2000 i tercih ederdim cunki tam bir roadster, wrx de 4 çeker 4 kapılı hızlı bir araç 4 kişi cok rahat binebileceği, 350 hplere çok fazla masraf yaptırmadan çıkabilen bir araba.
Ama s2000 le wrx yanyana dursun(orjinal) wrx'e kimse bakmaz BENCE...
araç R34 müş denilene göre 500whp miş. tabi ki 500whp ise ben aynada nokta olurum 0-400mt kalkışında ama araç sonra ankaraya gidecek oradaki arkadaşlara araç şöyledir böyledir demek için uygun bir fırsat :)
arkadaşlar fikirlerinizi bnmle paylaştığınız için size çok teşekkür ediyorum:heyoo:
[QUOTE=tolga900;34854]4 kapılı spor araba olmaz katılıyorum arkadaşlar brabus firması filan insanların ailelerini yemeğe büyüklerini huzur evine götürmeleri için arabaları 500 hp yapıyorlar.Bende zaten bahçeye tarlaya gitmek için aldım arabayı pikap iki çeker olduğundan kalıyor çamurda evoyla traktörü takip edebiliyorum.:D[/QU
tabi bende işe gitmek için aldım bide geceleri rahat gezmek için aldım ztn arabayı bazen arabada 2 3 kişi içkimizi içip tv mizi izlerken modena fln denk geliyo aile arabamızla geçiyoruz sonrada zevke gelip içkimizi içiyoruz ahahahahahahahaha
zuhahahha ilahi anıl alem adamsın... :D :D :D :D :D :D
Asırı guclu ve hızlı Aile arabası :D
buyrun bi ornek daha R33 GT-R V-Spec..ehehe :)
http://www.jbskyline.net/R33/4door/S...door%20top.gif
biz suby ile tarla sürüyoruz zaten :)
neyse o sky i da ankarada bekleyen süpriz araclar var....:D :D ;) ;)
kardeş düşünmen bile hatta honda s200000 bence :D:D:D
1. Imzaya bakilirsa adam kararini vermis ve Impreza almis.
2. Cagri'nin bu hafta olacagini umdugumuz R34 V-Spec karsilasmasini heyecan icinde bekliyoruz. Umarim birileri video ceker. Ankara'ya geldiklerinde onlerinde :p kamera araci olabilirim ben de.
bende senin aracta olabilrmiyim eger video cekiceksen:) bende orda olurum ztn de bildigin gibi ankaradaki süprizi biliyomusn?
süpriz diye turbo şahin çıkarmış :D
Ankarada Skyline'ı çok acı bir süpriz bekliyor...Çoook...:)
ahmet 4 kapıılı gördüğün v-spec değil gt-s modeli flndır yani 2.5 olan rb26dett kadar iddiaya sahip olmayan bi makina
(:
yalımda duymus süprizi bizim siteden aglıycakmı arabayı bırakıpta gidermi bilemem valla o kadar konustuktan sonra bide gecemiycekya hadi hayırlısı pazartesi salı senlik varr.....