Yaw benim kalkış yalan oldu galiba adam daha gelmemiş bile ya ... Pazartesi gelecekmiş ben Pazar gününe çıkarım İzmirden yola....
Printable View
Yaw benim kalkış yalan oldu galiba adam daha gelmemiş bile ya ... Pazartesi gelecekmiş ben Pazar gününe çıkarım İzmirden yola....
cagrı abi gel ankaraya senlik var....sürprizi duymusun sende sanırım.... :)
Yok duymadım sürpriz falan valla. Özgün gelecekti Ankaraya doğru ama onu mu çıkaracaksınız sürpriz diye :p :) Yoksa yoksa VF22 küçük diye turbosu değişen bi sti olsa gerek o mu :)
hmm abi özgün geldi dün gittik ona o süprz deildi :) pm e bakrısn....
noldu geldimi meshur skyline??
Sikaylayni goremedik ortada, ama bir "beast" gorduk dun. Benim dusundugumden saha saglam olmus. Potansiyel yuksek. Gelsin GTR gorelim diye bekliyoruz...
abi motor ne kelime arac mükemmel olmus yarıstan sonra detaylı bilgi gelir :) videolarda :) sanırm hüzün var hollandalılara büyük konusmamak lazım ama dogrular bunlar...
Nazar degdirmeyelim simdi, masallah deseniz iyi olur. :p
Mekanik spor bu, motorun iyi gider, vites kolu kirilir gidemezsin, draglarda kac kez gorduk. Biraz sans ta lazim...
Bu süpriz araba ne marka yaw merak ettim:)
her seyi ile skyla denendikten sonra acıklanır sanırm sky tarafı olayı büyyütü biraz bizimkiler dahada büyüttü :) fazla abarttık sanırm bu sefer :D skyı traktör gibi cekicez sanırm:)
Evet sürpriz araba biraz abartılarak yapıldı bu sefer...:D
Sahibi olan kardeşime de kazasız belasız sürüşler diliyorum burdan tekrar...
O SKYLINE gelmez abicim buraya...Sözde önce izmire geliyordu 2 hafta önce..hala tık yok...
gelir gelir sen meraklanma, gelirde izmirde deneyeceği pek araba yok
yalım merak etme biz o aracı cekerek getircez izmire :D.... neyse fazla konustuk bişi olmasın nazar falan bu hafta sonu belli olur artık pazartesi türkiyede olması bekleniyodu skyın
SKY izmir'e geldi arkadaşlar, mavişehirdeymiş...Hodri meydan buyrun deneyelim diyor...:)
Ben mevcut setup ile yanaşamam ama bir iki tane iyi suby var, denk getirirsek deneme şansımız olur belki..olmasa da skyline görmek için gitmek lazım..(500WHP seviyelerinde)
Ve hayır dualar eşliğinde Ankaraya uğurlamak lazım...:D
Duaya çok ihtiyacı olacak orda...
Valla bizim forumda dyno videosu vardı..sözde 500 whp iddası var ortada, ben onun yalancısıyım...
Yine bizim forumda mavişehirdeyim, buyrun gelin..adını koyarsınız yarışırız tarzı bir tutum var...sanıyorum yurtdışında bu gibi işlerle uğraşanlar bize göre daha agresif, biz burda muhabbet peşindeyiz, iyi hazırlanmış arabaları inceleyip fikir alışverişinde bulunmak, yeni dostluklar kurmak gibi bir eğilim içerisindeyiz..en azından ben kendi adıma öyleyim...
"Adını koyun, deneyelim" şeklinde bir yaklaşım ters geliyor, ben şahsen sadece skyline'i incelemek niyetindeyim o kadar...
2 ay sonra falan olsaydı denerdim de, ama şu an bir anlamı yok.. Fakat sanırım hiçbir zaman "adını koyun bakalım" şeklinde bir yaklaşımım olmazdı, arabam nasıl yürüse yürüsün..Önce muhabbet..
hahaha ANKARADA adını koyucaklar onun.... daha bi ses cıkmadı :D bekleyelim bakalım.....