Bu subaplar nasıl eğilmiş. Tahmin varmı ?. Contamı çok inceydi. Yoksa yanlış vites veya çok yüksek devir felan mı çevirdi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
izmirdeki beyaz cupradan bahsediyorum ben yanlış çupralara gitmesin aklınız ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
conta toda conta dondugum devır 9000..devırden deıl..tımıngı acıl olarak dyno ustunde yaptık ustam yanımda yoktu,dynonun oldugu yerın cıragı sıktı kasnagımı..tahmınen tam sıkmamıs..aracım +1deydı egzos tarafı..gecen kontrol etmek ıcın soktuk -1e gelmıs beynımızden vuurlmusa dondukkapagı soktuk hazır sokmusken egzantrıklerı sattık..bu kdr tahmın etmıyoduk ama olan olmus...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
uzulcek bısey yok bugracımgayet normal hem ıı oldu ferrea sıbop ıstıyodum sımdı guıdelerı,lastıklerı ıle bırlıkte tam set olarak alıyorum
aracta kapak onemlıdır..bu yuzden k20 tartısmasızdır..
![]()
Ben kimsenin arabası için ay çekirdeği demiyorum saçma sapan konuşup sözlerimi çarpıtma burdaki kimse oturup o arabanın dizaynını çizmedi ben tasarımına benzetme yapıyorum burdaki birisinin arabası için konuşmuyorum bayılıyorum senin bu forumdaki tavırlarına benim hiçbişeye fanatikliğimin olmadığını en iyi senin bilmen lazım beni başkalarıyla karıştırma neyini beğeniyorsam söylerim sana Cupra güzel gelir bana Type-R ın tipi güzel geliyor gayet basit
unless you ride the beast
you wouldn't understand
adıl olmaz dıen varsa cvp basıt..ben paraya kıydım turbo aldım..cuprası olanlarda paraya kıysın k20 alıp swap yapsınlar cuprayanasıl karsılastırmanın cvbı bulundu sanırım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)