User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
131 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: STI mı EVO 9 mu??????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar duygusal yaklastıgımı dusunenlere duyurulur bir adet wrx, bir adet evo8 ve bir adet outlander turbom var. hangi arabanın ne oldugunu cok iyi biliyorum. en yakın iki arkadasımda bir adet 6.5 bir adet 8 var. yani bana evoyu ogretmeyin. hah beni sıkıstırdınız akis demisim aks dememisim cahilim ben

cok yazmıycam evo ile wrx den EXEDY(ben sizin bana yaptıgınızı yapıp exeddy nedemek falan yapmıyacam)
    aynı cıkar eger isteyen olursa o clutch ı subaru sercivisinden yarı fiyatından ucuza alabilir.

dccd sistemi 98 model gc8 type ra larda std. olarak vardır.

viskoz 1000 ytl transfer kutusu 15000 ytl secim sizin

saygılar

korhan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tr nin en iyi 2.4 iki evosundan biri ile 2.5 subarunun ne yaptıgı videolarda var guc kazanmanın cevabı sanırım oradan alabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca ej 25 bolk yeni uretilmis gibi konusmayın arkadaslar ej25 zaten 98 den beri var madem o kadar basarısız neden hala uretiliyor ve yılın motoru odullerini alıyor devamlı anlayamadım yaa.

ej20 ile 25 aynı blok tipindedir asagı yukarı birinde 90 digerinde 100 luk piston vardır. blok olarak cok farkı yok 20 ile 25 in.

TUNA-GT
    Misafir
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sız hıc evo motoru yada sanzımanı gormemıssınızkı 300hp ye bıle dayanmayıp kırlan wrx le EVONUN sanzIMAN we motor elemanlarını kıyaslıonus.spesıfık konusmak marka fanatıklıgı YAPMAK deıldır sacmsapan karsılasTırmalar yapmak hıc deıldır!gıdıp kıme sorarsanız sorun ej25 blok bugune kadarkı en kötu we en dayanıksız bloktur.azıcık okuyun arastırın komik olmyın!
    BASKI BALATASI STI DA OLDUGU GIBI EXEDDY TARAFINDAN URETILMEDKTEDIR EVO DADA ACINDA BI BAKIN ISTERSENIS.3 TANE EVO KULLANDIM SON 5 SENEDE EXEDDY DISINDA BISEY GOREMEDIM WALLA BEN.siz görmüşsünuz heralde tebrıkler.
    Spesifik konusmak akslara tamırcı gıbı akis demek oluo heralde demek wrx le aynı akslara sahıpmıs evo o yuzden 700hplık drag evoları stok akslarını we sanzımanlarını kullanıolar..ölemı?
    sti 2005 senesınde elektronık dıf lock a gecerken evo 2001 yılında evo7 serısyle acd+ayc sıstemıne coktan baslamıstı...bıraz Arastırın okuyun,sora konusun ıstersenız..
    subarudakı gıbı tarıhı eser viskoz sıtemını kullanan bı arabam olmadıgı ıcın sukerler olsun.bu arada evo parcları pahalı gelıosa almayın bınmeyın derım.yok illa alıcam dıyosanızda ben sıze usa den ne ıstıOsanız yarı fıyatIna getırırım.
    SAYGILAR...
    Hem arastıralım diyip hemde dccd nın 2005 te çıktıgını soylemen hakkaten komedı olmus.94 model JDM imprezalardada standart oldugunu duymadın sanırım.2005 te Turkıyeye gelmesı benı ılgilendırmez.
    EJ25 konusuna gelırsek,bu blogu genel olarak neye gore degerlendırıyosun anlamadım.98 yılından beri yurt dısındakı İmprezalara ej22 ve ej25 swaplar yapılıyo,yeterlı guc alınmasa
    neden yapmaya devam etsınler.WRX sanzımanında haklı olabılırsın mukemmel bı sanzıman değil 1.4 bar a kadar bende sorun çıkarmıosa çokta kotu değil demektır.300 hp lik imprezanın sanzımanını dağıtmasıda benı çok alakadar etmez,sahıbının ne sekılde kullandıgına baglıdır.
    Viscous olayınada gelınce,ortalıklarda boyuna donut yapmadan bu vıscous u dağıtanı gormedım,bilmiyorum sen gordunmu?

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tr nin en iyi 2.4 iki evosundan biri ile 2.5 subarunun ne yaptıgı videolarda var guc kazanmanın cevabı sanırım oradan alabilirsiniz
    tr nın en ıyı 2.4 evosu dedıgın araba 2.3 lıtre uzerınde 3037s turbo kıtı olan bı evo oluo ölemı?karsısındada 2.5 blok hks 3240 turbo kıtlı(yaklasık gt35r) stı denemesı...gusel karsılastırma olmuscıddı karsılastırma dıosanıs emın olun burda 2.150cc lık bı evo8 her daım beklemededır.gercek kıyas odur gorelım derım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2.5 bloktan guc cıkarılmıo falanmı dedım bu arada?blogun dayanıksız oldugunu tr dede dahıl stok makınlerde bile dewamlı sorun yasandıgını belırtmek ıstedım.arastırmaya dewam bence
    bu arada vıscous lu ımprezalar ancak yamur yada kar yagmasını bekıolar donut yapmak ıcın o yuzden zor dagıtırlar haklısın

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herneyse..
    evo

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2.5 bloktan guc cıkarılmıo falanmı dedım bu arada?blogun dayanıksız oldugunu tr dede dahıl stok makınlerde bile dewamlı sorun yasandıgını belırtmek ıstedım.arastırmaya dewam bence
    bu arada vıscous lu ımprezalar ancak yamur yada kar yagmasını bekıolar donut yapmak ıcın o yuzden zor dagıtırlar haklısın
    Öyle bi demişsin ki sanki donut yapabilmek çok efsane bişi

aslında 2.5 bloktan güç çıkmıyor demeye getirdin hadi itiraf et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha cok efsane tabe cnm donut yapmak
    Allahı war 2.5 ten cıkıo guc cıkmıo desek carpılırız.neyese eehhe

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim düşüncem EVO dur...tabi keşke EVO6 MAKINEN olsa

cagoer
    Misafir
    2.5 bloklarda neden ve nasil ne gibi problemler cikiyormus tam anlayamadim.turkiyede veya dunyada kimler problem yasamis anlatirlarsa belki ilerde 2.5 blok almayiz..bizde aydinlanalim ogrenelim biseyler..

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok saçma bir kıyaslama wrc de evoları görememen ona kalsa en çok verimi bir hondanın vtec motorundan alırsın ama formula 1 de hiç şampiyon olamadı varmı böyle bir mantık.(aman hondacı kardeşlerimiz yanlış anlamayın benim için arabamdan sonra honda ve opel gelir ) bana subarunun evonun motorundan daha verimli olduğu bir kaynak göster ikisinide fabrika çıkışı çıkart 2 litredende 2,5 litreden de üstündür evonun motoru.Evonun 2,3-2,4 litrede elde ettiği gücü subaru 2,5 yada2,6 litrede elde ediyor.Hepsini bir tarafa bırak subaru zaten boxer motoru bırakıyor.Sonuçta evonun kırılma riski çok daha az evoya göre.Kanıtlanmış bir gerçektir bu.
    Sonuçta wrc de bir kıstastır..Çok başarılı bir araba olsaydı wrc dede kendini gösterirdi önemli olan şampiyon olmak değil wrc de yarısabilmek..Sonuçta bu arabalar ralli arabalarının cadde versiyonu..

Wrx muhabbetine gelince bence çok komik yani şanzıman kırıyodur vs olabilir siz biliyorsunuz bunları koskoca subaru bilmiyor sanki
    Ama yapıcakları bişey yok wrx in yürüyen aksamını motorunu vs daha sağlam yapsalar STI ı kim alıcak bu sefer?STI satamacayackar e buda tabi subarunun işine gelmiyor..Bi bakıma subaru size yükleyecekseniz sti alın demeye getiriyor..
    Sanki dayanıklı şanzıman yapması çok zor bişeyde subaru yapamıyormuş gibi olmuş.Adamlar yapmak isteseler enazından alır bi evo8 i açar şanzımanını inceler bakar gider aynısını yapar bukadar basit..Ama yapmıyolar işte marka stratejisi diye bir şey var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben burda yazılanlara bakmam dünyada en saglam motorlar seciliyo ama 2 senedir tek geciliyo anlamıs degilim subarunun yok vtecle yok evoyla denemesine artık subaru testırlıktan cıksın fazla yormamak lazım imprezaları
    2.5 motorunda ne yapabildigini gördüm ankarada yigitler er meydanında konusurlar dedikleri dogrudur korhan abim bilir bu lafın kime gidicegini

benim görüşümdür bunlar kimse alınmasın tartısma cıkmasını istemiyorm...
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oskur argumanlarinin bazilarina katiliyorum, bazilarinda da karsindakini dinlemekten cok ustun gelme kaygisi ile saldiriyorsun. Bence daha sakin tartisabilirsin. Eksik bildigin konular var, bu konuda bilgi paylasimi yapmak yerine kisilerle atisman gereksiz. Iki biribirine cok benzer aractan bahsediyoruz, zevkini cikarip kullanmak varken, neden illa birilerine satasma geregi duyulur anlamiyorum.
    Olay "onu gecerim, bunu bicerim" haline gelecek ise, ve adiyane tabiri ile (kusuruma bakmazsaniz) elalemin seyi ile degil de, kendi aracin icin konusuyorsan, dedigin gibi arac sahibine, (giyabinda degil, direk olarak) teklif edersin, denersiniz, gorursunuz. Sanal ortamda kirici sozler yazmak cok kolay, dil yarasi da kolay iyilesmez. Yuz yuze olsan daha rahat anlasabilecegin bazi konular, klavye basinda sivri kelimeler ile karsindakini yaralar, anlatmak istedigin konuyu gomer.

Daha once araclar hakkinda cok yerde yazdik, cizdik, o konuya devam etmek istemiyorum. Dunya kucuk, bir yerde denk gelir yuzune bakarsiniz birbirinizin, kirici olmadan tartisin derim.

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oskur argumanlarinin bazilarina katiliyorum, bazilarinda da karsindakini dinlemekten cok ustun gelme kaygisi ile saldiriyorsun. Bence daha sakin tartisabilirsin. Eksik bildigin konular var, bu konuda bilgi paylasimi yapmak yerine kisilerle atisman gereksiz. Iki biribirine cok benzer aractan bahsediyoruz, zevkini cikarip kullanmak varken, neden illa birilerine satasma geregi duyulur anlamiyorum.
    Olay "onu gecerim, bunu bicerim" haline gelecek ise, ve adiyane tabiri ile (kusuruma bakmazsaniz) elalemin seyi ile degil de, kendi aracin icin konusuyorsan, dedigin gibi arac sahibine, (giyabinda degil, direk olarak) teklif edersin, denersiniz, gorursunuz. Sanal ortamda kirici sozler yazmak cok kolay, dil yarasi da kolay iyilesmez. Yuz yuze olsan daha rahat anlasabilecegin bazi konular, klavye basinda sivri kelimeler ile karsindakini yaralar, anlatmak istedigin konuyu gomer.

Daha once araclar hakkinda cok yerde yazdik, cizdik, o konuya devam etmek istemiyorum. Dunya kucuk, bir yerde denk gelir yuzune bakarsiniz birbirinizin, kirici olmadan tartisin derim.
    gerekli yazıyı yazmışın...
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yok kımseyı kırma yada sahsı bı olayım yok kusura bakma öle anlasıldıysa..tartısma bazen sapıo o yuzden canı sıkılıo ınsanların,kıstas yapılıcak 2 arabada sonucta aynı kategorıde we rakıpler..eksık bılgı konusunda ise impo hakkında eksık bılgım olabılırken evo hakkında öle bıseyı zaten kabul edemem..ama aynı sekılde sızınde evo hakkında eksıklerınıs tabıkıde olucaktır..
    ıyı forumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aman bosverin ya ikiside araba iste forumlarda tartısmaktan artık yoruldum heralde

bence evo 9 diyeyim konuyu kapatayım o zaman

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence doğru olanı söyledin konuyu kapatalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence doğru olanı söyledin konuyu kapatalım.
    hep gec hep gec bıktım biraz da gecileyim yauvvv

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)