bence zor olmştur ya :D
Printable View
bence zor olmştur ya :D
gazlı mı araç diye sormak istedim gökan?
seco bi araba alcan bu kadar adamı uğraştırıyon git bi tane al 106gti cliosportu alıp ne yapcan elinde patlıcak araba
50 tane is baktın 1inide beğen artık
yok armudun sağı yok üzümün çöpü derken bi arsa daha alcak sizinkiler :D
yok yok almazlar:D:D:D:D
en sononda istanbula gidicem bakmaya zaten
kaç liran var
Clio almam asla :)
al arkadasım clıo al sen clıolar bugattı veyronla yürüyo, hiç benzin yakmıo, içide hondadan ıkı kat daha geniş, motoruda 1000000 km yapıo kapak acmadan, dünya kabul etmiş japon mühendisliğini bizim reno sempatizanı arkadaslarımız kabul etmio, clıo kötü bir araba değil kesinlikle ama hondayıda ..oklamanın geregı oldugunu düşünmüyorum, benım bır arabada motor teknolojısı olarak baktıgım olay F1de yarısan bır markamı sebebı ıse mutlaka f1 dekı teknolojının bır kısmını yansıtırlar yaptıkları motorlara, reno da hondada mmotor bakımından ıyıdırler ama ben bır honda fanatıgı olarak ıkı aracında abartılmaması gerektıgını düşünüyorum ki arac alacak olan arkadası yanlıs yönlendırme olmasın, sonucta arkadasımız fıkırlerımıze basvurmak ıstemıs elımızden geldıgı kadar arkadasa araclarımızın eksılerını anlatalım derım
sercan arkdaşımız bıraz kararsız performansmı tıpmı gorunusmu ne ıstıyor anlamadım
biLmiyorum kendisi oLuyo işte..her L de shift e basınca yazıyor..
öyLe bi aLışkanLık.. 'ıiIİ' kötü görünüyor tipLerini sevmiyorum..
ben cLio sport iLe karşıLaştırmıyorum..kendi yapabiLeceLerinden bahsediyorum..
kLasik motor-mekanik oLayınada değinmiyorum honda nın..
clio daha yeni daha dinamik bir otomobiL tabi ki..
bahsettiğimiz honda 10 yaşını çoktan devirmiş 1.4 motor bir aLet..
ve her drag-roLL de bin bir türlü etken faktör var biLirsin..
bu zamanda ince detaya gırme :)kazasız nadır arac arıyosun ama zor:)
çok büyük kaza olmasın yeter öyle sürtme çamurluk falan değişme fark etmez ama önden büyük kazası olmasın aradığım sadece böyle bi araba ama civiclerin önden kazasızını bulamadım hiç frenlerin kötü olmasından mı acaba !!!
ya kım akıl verıyor dostum sıze frenı kotu dıye:)bende 16 inç jant var gayette guzl duruyor :)sen bıkere kararsızlıkalr ıcınde yuzuyosun clıo dıyor bıırı clıo bakıyosun honda dıyor honda bakıyosun performans ıstemıyor gorunus ıstıyorsan ek civic neyıne yetmıyor bak google yaz bırton ek cıvıc var gayette guzl gorunus