1 sene sonra 2000 model clio rs lerin yarıyarıya düşecek vergileri alırsan 1 sene 788 ödiceksin ondan sonraki seneler 300 küsürlere düşecek
benim kavunum kelekdiyen kimse de yok yani.
bence ikisindende alsın kimse üzülmesin![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Şehir içi seri kullanım 30 lira benzin 169.7 km de e5 te airport önünde yolda kaldım denedim gördüm . Benzini koyar iken de aynı şekilde gr benzin var yada yoktu . o şekilde denedim yakıt olarak benzinde honda ile asla başa çıkamaz clio. Malzeme kalitesini tartışmaya gerek yok civic elleyin torpidoyu yumuşak deri cilio sert plastik ... Civic 1.4 e göre performansı harika bir araç şehsi tavsiyem civic tir.
ya 1 kere 1.6 araba ile 1.4 kıyaslanması yanlış bence.alacağınız araç clio sport 1.6 ise alın derim araç hakkını veren bir araç.yakın arkadaşımdada var sürdüm denedik yani çok ciğerli gidiyor clio sport.arabası 146 binde yağ eksiltme falan yok.şimdi dönelim hondaya.1.4 de olsa sohc motor vtec değil ayrıca.hiç bir işinize yaramaz.honda zaten dohc motor yapıp ekonomi + performans bu değerleri dengeleyemiyor.yeni civic bile sohc motor.
kimse yoğurdum ekşi demiyceene göre alıcak olan arkadaşımız 2 aracada gidip tecrübe edicek kendi kararına göre alıcak..şimdiden hayırlı olsun
@overblack imzamın anlamını bilen biliyor. Herkes japon arabası alabilir buna herkesin yüreği yeter ama her yiğidin harcı değildir japon hanım almak! 2-3 sene sonra sen burda daha halen civic cliodan iyidir muhabbetleri yaparken ben japonyada oğlumla birlikte pistlerde olucam.
Doğrudur 1.4 civic'de ABS olabilir ben bilmiyordum, öğrendim.
Clio 1.6 16V
www.honda-tech.com
32FT430 arkadaşım yorumun bana da tuhaf geldi açıkçası, doch vtec kullanan arkadaşlar seni bu konuda aydınlatacaklardır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)