User Tag List

Sayfa 12/17 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
311 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Civic TypeR vs Bmw m5

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte o yüzden hiç alakam olmasın diye full stock yaptım aracımı , artık polislerle çok iyi ilişkiler içindeyiz
    ya standart starex iş arabamızla bile ki herşeyi tamm eksigi yok polis görünce içim kötü oluyo polis fobisi var bende aramızın iyi olması mümkün deil
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence elmalarla armutlar karıştırılmamalı..
    Olay YGZ Turbo Type-R ın M6 geçtiği zamanki muhabbete dönüyor..
    Kimse çıkıp Honda Civic Type-R, BMW M5 den daha donanımlı daha konforlu daha güvenli demiyorki zaten?
    Biz arabalarımıza modifiyeyi ne için yapıyoruz? Daha üst segmentteki araçlarla denemek için onlara yetişebilmek veya geçebilmek için değilmi?
    Adam arabasını doldurmuş 3.35 ile deniyor M5 ile deniyor bunda bukadar tartışılıcak ne varki?
    Ne yani japon arabası alıp modifiye edip sadece japon arabaları ile 2 litre sınıfındaki araçlarlamı denemek gerekiyorki burda herkes M5 daha konforlu donanımlı vs yazıyor..
    Bunu zaten herkes biliyor amaç burda aracın takılan parçalardan sonra nasıl gittiğini görmek değilmi?
    Bakarsın demekki Type-R atmosferik olarakta bu parçalar takıldıktan sonra stock M5 ile yürüyebiliyormuş dersin.. Ki 2 litre atmosferik araba için bence başarıdır bu. Varmı piyasada başka 2 litre atmosferik böyle gidebilen bir araç daha?
    Tabiiki burda başarı Type-R ındır..
    Öteki zaten V8 400 HP bir araç..
    Ondan sonra muhabbet yok Type-R da 2 ton olsaydı yok M5 ide sökseydike dönüyor saçma sapan konu uzuyor tartışılıcak birşey yok bence..

bi nebze haklisin yazdiklarinda ama ygz turbo bu araba n/a , yani atmosferik bi arabanin limitleri zaten bellidir . surda yorum yapan kisilerin coguda bunu bildigi icin m5 e hak veriyor .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kardeş allah bol parası olan züppeden krodan magandadan korusun bir araya getirmesin çünkü bunlardan her markada kullanıcı var ne yapmak lazım kroya kekoya züppeye özel araba markasımı yapacaz hondada züppe yokmu hiç

Valla ben genelleme falan yapmadım ama Japoncuların çoğu bu tür olaylara genel bir bakış şeklinde ve grupsal anlamda yaklaştıkları için sana alışkanlık yapmış olabilir ben eğer bi genelleme yada direk bi cevap yazacaksam kişiye direk de mesaj atarım kardeş...
    Bu bi forum bilmem anlatabildimmi herkes istediini yazabilir küfür falan etmedikçe sorun yok .. Kimin kozu kimin blöfü belli olur okuyanda yorum yapanda karar verir falan vs vs

Bu arada kızma canım dediiniz gibi her arabaya hakketmeyen çok insan binebilir onunda kararını biz veremeyiz..
    Yani genelleme yaparsak insanlar olarak demek istedim..
    Fakat bu tarz komik ve gayri resmi konularla benim gibi bmw fanlarını istemeyerek yada isteyerek kızdırabilirsiniz..
    Sonuc olarakda yazılanlara tevazu göstermeniz gerekmektedir..

Size bi bmw konusu daha açayımda tartışmayın artık bari ..
    Caddede gezen arabaların en pahalı ve hızlıları kimse bi sorun bakalım 250 + hızlanma ve son sürat denemesi kim galip gelir diye belki bu forumlara takılan olabilir yada tanıyan ...

cevap m6 olacaktır maalesef deneyin görün.

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen niye bana alıntı yaptın anlamadım .......................
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

umu_vtec
    Misafir
    Alıntı bmwlove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size bi bmw konusu daha açayımda tartışmayın artık bari ..
    Caddede gezen arabaların en pahalı ve hızlıları kimse bi sorun bakalım 250 + hızlanma ve son sürat denemesi kim galip gelir diye belki bu forumlara takılan olabilir yada tanıyan ...

cevap m6 olacaktır maalesef deneyin görün.
    ben anlamadım şimdi 250 den soora en iyi m6 mı gider diosunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock m5 i barış kullanırsa getiririm. 900 devir 6.vites basarsınız ok mu ?
    banada bulsana o tarz bısıy 160- 260 270 280 basalım
    m5 ın 500 torkunu hıssetmek ıstıorum m3 e benzemıo dıolar...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben anlamadım şimdi 250 den soora en iyi m6 mı gider diosunuz ?
    yarın bayramın 2.günü
    Dr.ECU

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi nebze haklisin yazdiklarinda ama ygz turbo bu araba n/a , yani atmosferik bi arabanin limitleri zaten bellidir . surda yorum yapan kisilerin coguda bunu bildigi icin m5 e hak veriyor .
    Olay YGZ Turbo Type-R ın M6 geçtiği zamanki muhabbete dönüyor derken kimin turbo kimin N/A olduğundan bahsetmedim.. Aynı muhabbete dönüyordan kastım ozamanda M6 gider, durur, konforludur, donanımlıdır yok 10 tane Type-R alır falan konuşmaları olmuştu o yüzden örnek verdim..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

type-RRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet m6 geçer peki bu başarımıdır 8-10silindir 400-500 hp 100kusurbin euroluk bir araba 250den sonra 4silindir atmosferik bir arabayı geçti diye alkışlıyalımmı

arkadaşlar eğer ben bir arabayla rolling yapıyosam önemli olan konfor, güvenlik ,vergi,
    yakıt ,2.el ,fren mesefesi, yedek parça değildir ikide bir bunlar söyleniyor önemli olan geçmekdir

bmw honda dan çok çok daha iyi bir arabadır zaten bunu herkez biliyo m6 değil yeni kasa beyaz bi 3.20 ci yeter

herkese iyi bayramlar
    rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben denicektim stock m5 le bayağıda konsantre olmuştum maalesef bulamadık dahada çıkartmam arbayı
    Dr.ECU

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay YGZ Turbo Type-R ın M6 geçtiği zamanki muhabbete dönüyor derken kimin turbo kimin N/A olduğundan bahsetmedim.. Aynı muhabbete dönüyordan kastım ozamanda M6 gider, durur, konforludur, donanımlıdır yok 10 tane Type-R alır falan konuşmaları olmuştu o yüzden örnek verdim..
    iste bende sana o konuda hak verdim sonasi kendi yorumumdu
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okuyunca aklıma şu soru geldi bu sitede kaç tane baba yiğit var e39 m5 alıp hakkıyla yurutecek nasıl bir masraftır o kestiremiyorum?
    Maksat gazlamak keyif almak degilmi bakınız orcun bunu cok basarılı yapıyor aracının keyfini suruyor tebrik ederiz.
    he bu arada m5 im olsun kesinlikle isterdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okuyunca aklıma şu soru geldi bu sitede kaç tane baba yiğit var e39 m5 alıp hakkıyla yurutecek nasıl bir masraftır o kestiremiyorum?
    Maksat gazlamak keyif almak degilmi bakınız orcun bunu cok basarılı yapıyor aracının keyfini suruyor tebrik ederiz.
    he bu arada m5 im olsun kesinlikle isterdim
    Yalnız yanlış da anlaşılmasın, M5 yağ yakıyor derken lıkır lıkır içmiyor Ben yaz başında aldığım yağı hala bitirmedim. Ama dikkat etmek gerekiyor, özellikle gazladıktan sonra yağını kontrol etmekte fayda var.

Bu arada maksatın ne olduğu konusuna girersek bence işte asıl o zaman konfor, prestij vb. faktörleri işin içine girer, birinin maksatı gazlamak, keyif almak olabilir, diğerininki konfor, kalite olabilir. Benimki hepsi
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız yanlış da anlaşılmasın, M5 yağ yakıyor derken lıkır lıkır içmiyor Ben yaz başında aldığım yağı hala bitirmedim. Ama dikkat etmek gerekiyor, özellikle gazladıktan sonra yağını kontrol etmekte fayda var.

Bu arada maksatın ne olduğu konusuna girersek bence işte asıl o zaman konfor, prestij vb. faktörleri işin içine girer, birinin maksatı gazlamak, keyif almak olabilir, diğerininki konfor, kalite olabilir. Benimki hepsi
    o durumda şöyle de denebilir;
    m5 250 yle giderken arka koltukta kahve içip tavla atabilirsiniz ama typeR gibi bi araçta önde kahveyi içmekte zorlanır dökmemek için cebelleşirsiniz

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim ben şimdi Bakü'deyim. Çarşamba ya da perşembe döneceğim. Cumadan önce ben müsait olamam gibi görünüyor ama bakalım. Zaten ne zamandır da görüşmedik, biraz hasret giderelim
    Tamam armağan geldiğinde haberleşiriz

Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o durumda şöyle de denebilir;
    m5 250 yle giderken arka koltukta kahve içip tavla atabilirsiniz ama typeR gibi bi araçta önde kahveyi içmekte zorlanır dökmemek için cebelleşirsiniz
    typer'dada 250 ile giderken kahveni rahat içersin kadran videonuda titretmeden çekersin,haa m5'in zevkini illaki vermez..

orçun;kardeşim her denemen olay oluyo yaw sök şu arabayı herkes rahatlasın
    Eray'ı kabız ettin zaten

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı bakın konuyu tatlıya baglamaya calısayım normal sartlarda typer m5 fln gecemez. fakat her deneme oncesı arac sahıbınden kafa kagıdı ıster gıbı bakım kagıdı ısteyemeyız. orcunun hatası vıdeo cekmemek. cekıp dırek vıdeo konusu acması gerekırdı. bu m5 gecıldı dıe her m5 gecılcek dıe bısey yok. erayın bı lafı vardır cok dogru bence arac plakaları ıle karsılastırma yapmak gerekır

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eray, typer n/a 350-390hp guc alınıyo bunu unutma, 15bın dolarlara.

mınıks kardesım, neden typer m5'ı gecemez fılan dıyo, onu anlamıs degılım sen degılmıydın 10.000dolara n/a 300-330whp motor gelıyo demedın mı? 5000bın tl ye 265hp oluyo adam 200-220kadar yuruyo, 10-15bın dolar harcar 350hp olur ne m5 kalır ne modena gecmek ıstedıkten sonra typerla m5 rahat rahatta gecersın sende cok ıyı bılıyosun.

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eray, typer n/a 350-390hp guc alınıyo bunu unutma, 15bın dolarlara.

mınıks kardesım, neden typer m5'ı gecemez fılan dıyo, onu anlamıs degılım sen degılmıydın 10.000dolara n/a 300-330whp motor gelıyo demedın mı? 5000bın tl ye 265hp oluyo adam 200-220kadar yuruyo, 10-15bın dolar harcar 350hp olur ne m5 kalır ne modena gecmek ıstedıkten sonra typerla m5 rahat rahatta gecersın sende cok ıyı bılıyosun.
    kanka gecılmıcek arac yok bu herkes bılıyor. suan trde bole bı arac olmadıgı ıcın bole konusuluyor. f430da gecılır n/a olarak ole 15 bın dolarda tutmaz

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka gecılmıcek arac yok bu herkes bılıyor. suan trde bole bı arac olmadıgı ıcın bole konusuluyor. f430da gecılır n/a olarak ole 15 bın dolarda tutmaz
    265hp boyle ortalıgı karıstırıyo, 350hp yapılsa stg3 2400cc mıllet herhalde bu lafları yerkı zaten hurafede degıl sadece cemal abı yaptı ozaman dc hedersla 309hp yapmıstı typerı, usa da nerdeyse hepsı 300hp ustunde, youtube vıdeolara bakıyoruz cogunda typer yuruyo m5 lede m3 lede, tr de usada 200dolarlık hedersı 1000tl satıyolar mıllet ne yapsın 200dolarlık mal 350dolar gelse, sımdı 300 350hp typerlar dolardı tr de bu typera laf atanlarıda gorurdum,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)