Valla ben genelleme falan yapmadım ama Japoncuların çoğu bu tür olaylara genel bir bakış şeklinde ve grupsal anlamda yaklaştıkları için sana alışkanlık yapmış olabilir ben eğer bi genelleme yada direk bi cevap yazacaksam kişiye direk de mesaj atarım kardeş...
Bu bi forum bilmem anlatabildimmi herkes istediini yazabilir küfür falan etmedikçe sorun yok .. Kimin kozu kimin blöfü belli olur okuyanda yorum yapanda karar verir falan vs vs
Bu arada kızma canım dediiniz gibi her arabaya hakketmeyen çok insan binebilir onunda kararını biz veremeyiz..
Yani genelleme yaparsak insanlar olarak demek istedim..
Fakat bu tarz komik ve gayri resmi konularla benim gibi bmw fanlarını istemeyerek yada isteyerek kızdırabilirsiniz..
Sonuc olarakda yazılanlara tevazu göstermeniz gerekmektedir..
Size bi bmw konusu daha açayımda tartışmayın artık bari ..
Caddede gezen arabaların en pahalı ve hızlıları kimse bi sorun bakalım 250 + hızlanma ve son sürat denemesi kim galip gelir diye belki bu forumlara takılan olabilir yada tanıyan ...
cevap m6 olacaktır maalesef deneyin görün.
sen niye bana alıntı yaptın anlamadım .......................
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Olay YGZ Turbo Type-R ın M6 geçtiği zamanki muhabbete dönüyor derken kimin turbo kimin N/A olduğundan bahsetmedim.. Aynı muhabbete dönüyordan kastım ozamanda M6 gider, durur, konforludur, donanımlıdır yok 10 tane Type-R alır falan konuşmaları olmuştu o yüzden örnek verdim..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
evet m6 geçer peki bu başarımıdır 8-10silindir 400-500 hp 100kusurbin euroluk bir araba 250den sonra 4silindir atmosferik bir arabayı geçti diye alkışlıyalımmı
arkadaşlar eğer ben bir arabayla rolling yapıyosam önemli olan konfor, güvenlik ,vergi,
yakıt ,2.el ,fren mesefesi, yedek parça değildir ikide bir bunlar söyleniyor önemli olan geçmekdir
bmw honda dan çok çok daha iyi bir arabadır zaten bunu herkez biliyo m6 değil yeni kasa beyaz bi 3.20 ci yeter
herkese iyi bayramlar
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
valla ben denicektim stock m5 le bayağıda konsantre olmuştum maalesef bulamadıkdahada çıkartmam arbayı
Dr.ECU
Okuyunca aklıma şu soru geldi bu sitede kaç tane baba yiğit var e39 m5 alıp hakkıyla yurutecek nasıl bir masraftır o kestiremiyorum?
Maksat gazlamak keyif almak degilmi bakınız orcun bunu cok basarılı yapıyor aracının keyfini suruyor tebrik ederiz.
he bu arada m5 im olsun kesinlikle isterdim![]()
Yalnız yanlış da anlaşılmasın, M5 yağ yakıyor derken lıkır lıkır içmiyorBen yaz başında aldığım yağı hala bitirmedim. Ama dikkat etmek gerekiyor, özellikle gazladıktan sonra yağını kontrol etmekte fayda var.
Bu arada maksatın ne olduğu konusuna girersek bence işte asıl o zaman konfor, prestij vb. faktörleri işin içine girer, birinin maksatı gazlamak, keyif almak olabilir, diğerininki konfor, kalite olabilir. Benimki hepsi![]()
Tamam armağan geldiğinde haberleşiriz
typer'dada 250 ile giderken kahveni rahat içersin kadran videonuda titretmeden çekersin,haa m5'in zevkini illaki vermez..
orçun;kardeşim her denemen olay oluyo yaw sök şu arabayı herkes rahatlasın
Eray'ı kabız ettin zaten![]()
sımdı bakın konuyu tatlıya baglamaya calısayımnormal sartlarda typer m5 fln gecemez. fakat her deneme oncesı arac sahıbınden kafa kagıdı ıster gıbı bakım kagıdı ısteyemeyız. orcunun hatası vıdeo cekmemek. cekıp dırek vıdeo konusu acması gerekırdı. bu m5 gecıldı dıe her m5 gecılcek dıe bısey yok. erayın bı lafı vardır cok dogru bence arac plakaları ıle karsılastırma yapmak gerekır
![]()
eray, typer n/a 350-390hp guc alınıyobunu unutma, 15bın dolarlara.
mınıks kardesım, neden typer m5'ı gecemez fılan dıyo, onu anlamıs degılım sen degılmıydın 10.000dolara n/a 300-330whp motor gelıyo demedın mı?5000bın tl ye 265hp oluyo adam 200-220kadar yuruyo, 10-15bın dolar harcar 350hp olur ne m5 kalır ne modena
gecmek ıstedıkten sonra typerla m5 rahat rahatta gecersın sende cok ıyı bılıyosun.
265hp boyle ortalıgı karıstırıyo, 350hp yapılsa stg3 2400cc mıllet herhalde bu lafları yerkı zaten hurafede degıl sadece cemal abı yaptı ozaman dc hedersla
309hp yapmıstı typerı, usa da nerdeyse hepsı 300hp ustunde, youtube vıdeolara bakıyoruz cogunda typer yuruyo m5 lede m3 lede, tr de usada 200dolarlık hedersı 1000tl satıyolar
mıllet ne yapsın
200dolarlık mal 350dolar gelse, sımdı 300 350hp typerlar dolardı tr de bu typera laf atanlarıda gorurdum,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)