User Tag List

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
311 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Civic TypeR vs Bmw m5

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki firmada mükemmel motor üreticileri.BMW'de 4 silindir ekonomiyi ifade ediyor.Üstünde çok çalıştığı performans motorlarında 6,8,10 silindiri kullanıyor. Honda ise compact performans makineleri yapıyor 4silindirin üstüne gidiyor onlarla şaheserler çıkarıyor.Çünkü araçları bmwye nazaran küçük ve hafif.
    Bunun neresi tartışılıyor anlamıyorum.BMW 4slilindir getirsinde görelim, honda v8-10 getirsinde görelim gibi laflar çok komik ve saçma.

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunbullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heheh komık sorularr... komık karsılastırmalar. bu konuyu acan arkadas bı kere m5 e bınseydı oda sacma oldugunu anlardıı...
    cok bılen arkadasım kımın sacmalıdıgını kımın komık oldugunu burda kendı gozlerınle goruceksın ve dıceksınkı ayıp etmısım...ummadık tas bas yarar tersı olursa burda nasıl yazıcaksın onu dusun bır de buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma....

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halen 4 slindir getirsin diyenler var bmw için konu dışı bi mesaj olucak ama biraz bilgi sahibi olun ondan sonra yazın bişeyler. bak bi üst mesajda kocaman fotografı var 4 slindir m makinasının.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok bılen arkadasım kımın sacmalıdıgını kımın komık oldugunu burda kendı gozlerınle goruceksın ve dıceksınkı ayıp etmısım...ummadık tas bas yarar tersı olursa burda nasıl yazıcaksın onu dusun bır de buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma....
    dostum senin ne video çektiğin yada kiminle denediğin ilgilendirmezki adamı m5 binmiş ve konunun saçma ve komik olduğu söyleniyor gayette doğru

o taş başı flan yaramaz yani o iş hikaye biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum senin ne video çektiğin yada kiminle denediğin ilgilendirmezki adamı m5 binmiş ve konunun saçma ve komik olduğu söyleniyor gayette doğru

o taş başı flan yaramaz yani o iş hikaye biraz
    benım arabama bınmısmı sor bakalım.

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne hondaymış be

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu tyype r la şu m5 60-230 ne olur diye konu aç ondan sonra da yorum yapılınca 20 sayfa tantana olsun. orçun kardeşim kusura bakma ama sen mayın döşüyosun yere. denedik ve sonuçta şu oldu diye açsaydın daha ziyade tebrik edilirdin gibi geliyor bana. ne olur diye sorarsan millet de şu olur diye yorum yapar. yanlışmı...

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya konu cok uzatıldı kılıtlenmesı bu bayram gunu hayırlıdır orcun m5le vıdeo cker yayınlar. gectım dıosa gecmıstır. m5 yurumuodur yuruodur kımse bılemez. m5ın normal sartlar altında gcmıs olması gerekır. ama gecememısse yada yurumuosa orcun napsın gz mı kessın? varsa denemek ısteyen m5 orcuna solesın orcunda denesın. hondacı olarak bunları yazdık uzatmaya gerek yok. yenı heyecanlı bırı cıkmıs yapıstırıcı fln demıs. ben bos konusmam menzıl dısında o vtandas bısey yazmıyorum ama mod arklardan rıca edıyorum herkes terbıyesını takınsın...

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ıce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne hondaymış be
    +9999999 :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu tyype r la şu m5 60-230 ne olur diye konu aç ondan sonra da yorum yapılınca 20 sayfa tantana olsun. orçun kardeşim kusura bakma ama sen mayın döşüyosun yere. denedik ve sonuçta şu oldu diye açsaydın daha ziyade tebrik edilirdin gibi geliyor bana. ne olur diye sorarsan millet de şu olur diye yorum yapar. yanlışmı...
    aynen ole abı. dun orcuna soledım konu acma vıdeo cek koy dıe. yapmıs bı hata.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım arabama bınmısmı sor bakalım.
    dostum araban hızlıdır tebrikler emeğin için ama gerçekler başkadır biz k24 de gördük seninki hiç tahmin edemiceğimiz bi araba olmasa gerek

mesela k24 le ile karşılaştırma yapılasa ona bişi diemem m5 kadar gidiodu sanki belki az bişi geçebilirde ama onu bile kestiremiorum

bu arada aracın 270 hp mi zamanında ist da bg typer avrdı 265 hp dynosu vardı sanırım yanblış hatırlamıosam ne kadar hızlı olabilirsin ondan 15-20 boy hızlımısındır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen ole abı. dun orcuna soledım konu acma vıdeo cek koy dıe. yapmıs bı hata.
    kankacım video çekilse nolcakki herkes aynı semttemi oturuo hemen deneyelim bizim m5 e binmiş görmüşlüğümğz var zibil gibi typerda görmüşlüğümüz var

yani biz bildiğimiz gördüğümüzü sölüyoruz öle bişi olamz demek hakkımız deilmi kankacım eğer nolur bu deneme die konu açılıdysa

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halen 4 slindir getirsin diyenler var bmw için konu dışı bi mesaj olucak ama biraz bilgi sahibi olun ondan sonra yazın bişeyler. bak bi üst mesajda kocaman fotografı var 4 slindir m makinasının.
    honda fanatiğiyim ama m3 e30 Sport Evolution binmek isterim
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum araban hızlıdır tebrikler emeğin için ama gerçekler başkadır biz k24 de gördük seninki hiç tahmin edemiceğimiz bi araba olmasa gerek

mesela k24 le ile karşılaştırma yapılasa ona bişi diemem m5 kadar gidiodu sanki belki az bişi geçebilirde ama onu bile kestiremiorum

bu arada aracın 270 hp mi zamanında ist da bg typer avrdı 265 hp dynosu vardı sanırım yanblış hatırlamıosam ne kadar hızlı olabilirsin ondan 15-20 boy hızlımısındır?
    cem dun ben soledm m5ler e46 m3lerden daha sorunlu dıe. orcunda sorunluydu deıldı dıe bı ıddıada bulunmuyor. o aksam m5cı arkadasın tutumuna taw olmus. cıvıcle mı denıcem demıs. haklı arabası duzgun olsa yada bu ısten anlasa desın. ama nolmus orcun sokmus lafı agzına. bazı kısılrde ole araclar var kı bu tıplere mustahak dıo ınsan. altındakı aracın sorunlarından bı haberler. sonra gecılıncede bı masum bakıyorlar dedıgm gıbı orcundakı tek suc vıdeo cekmeden konu acması. ama yarıs oncesı kafa kagıdı ısteyemez dımı? adam 443 hp demıs cıvıcle mı denıcem demıs orcunda duzgun sanmıs. keske bnde olsaydımda cıvıcı gosterseydım dıorum suan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o bg typer 265 hp degıl 259 hp dynosu vardı ondan ne kadar hızlıyım asıl bu konunun sonu yok cunku araba sokuldu bıttı gıttı ama m5 ıle denedık ben bunu buraya ne olur dıye yazdım herkez vıdeo ıstedı gecen seferde vıdeo koymıcaktık sole solıım vıdeo kesın cekıcez araba burdaymıs ama vıdeo cekıldıkten sonra yıne yorumlar aynı olucak m5 yurumuyo yada basmıyo yada bozuk olucak ben bole yorumlar yapılıcagını basından dusunemedım o yuzden konu actım ama vıdeo olmadıgı ıcın sanırım yanlıs anlasıldı neyse vıdeoda cekerız en kısa zamanda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankacım video çekilse nolcakki herkes aynı semttemi oturuo hemen deneyelim bizim m5 e binmiş görmüşlüğümğz var zibil gibi typerda görmüşlüğümüz var

yani biz bildiğimiz gördüğümüzü sölüyoruz öle bişi olamz demek hakkımız deilmi kankacım eğer nolur bu deneme die konu açılıdysa
    yaw kankam suan herkes haklı soru sorulmus herkes yorum yapar halıyle vıdeo olsaydı en fazla m5ın vanos bozuk denırdı kı soyluyorum bellı bı hıza kdr typer one cıkar neden cıkar 60da m5 cok bos typerın en sewdıgı yer. ama yarıs 230da mı bıter? benım ıcın bıtmez yanı m5 bozukta olsa en gec 250de yakalar gecer. ızmırde yollar musaıt oldugu ıcın bız mınımum 260a kdr sıkıyoruz. ama 200de baktık arada 10 boy var bırakırız gerek yok dıe. yada 260da at bası gıdıoz nereye kdr gıdebılırsek basarız.

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    civicle mi deniycem muhabbetini zamanında çeşme otobanın da bir 911 turbo cu bizim yüroya yapmış sonrada yüro ona konulu yapmıştı. ancak şu varki mesela ben olsam hayatta civicle denemezdim

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda fanatiğiyim ama m3 e30 Sport Evolution binmek isterim
    lütfen kalbimi kırıyosun abi benim teke neyine yetmiyo

edonun arabaya kıçımı yasladım bi 20 bg de ordan geldi de

o bg typer 265 hp degıl 259 hp dynosu vardı ondan ne kadar hızlıyım asıl bu konunun sonu yok cunku araba sokuldu bıttı gıttı ama m5 ıle denedık ben bunu buraya ne olur dıye yazdım herkez vıdeo ıstedı gecen seferde vıdeo koymıcaktık sole solıım vıdeo kesın cekıcez araba burdaymıs ama vıdeo cekıldıkten sonra yıne yorumlar aynı olucak m5 yurumuyo yada basmıyo yada bozuk olucak ben bole yorumlar yapılıcagını basından dusunemedım o yuzden konu actım ama vıdeo olmadıgı ıcın sanırım yanlıs anlasıldı neyse vıdeoda cekerız en kısa zamanda.
    ya bro denemeyin kardiişimm bmw lerle ayıp denen bişi var ona atla buna atla nereye kadar ben bi vanosuma baktırıp gelecem zaten birazdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bak senın bu yazdıgım sımdı dogru yorumunu yapıyosun benım burda hosuma gıtmeyen asagılayacı tarz yok ıste gulunc duruma dusuyosun yok ıste mıllet sana guler nasıl bole bır sey olabılır sacmalama gıbı laflar bunlar bence hos degıl.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)