Fiorino iyidir. Otomatiğinden uzak durmakta faya var =)
Alma dedim bir arkadasima gitti fiorino aldiinanilmaz hassas kullanir aracini ztn ama tuhaf sesler gelio on takimdan ordan burdan. Ticari haricinde yolculukta edilmez bence ama yakit tuketimi super
bendede var bi bipper bana epey az yakıyo gibi geliyo.ama arkadasmn fiorinoyu kullandım geçende fiorıno gerçekten çok daha seri bipperden.süspansiyon aynı gibi uzun yola gidilmez heleki arkada oturanların vay haline.bence hiç biri alınmaz.
combo al dien arkadasa katılıorum hiçbir opeli sevmem ama bu segmentte tek binilesi olan o.spor paket alcan bi de tadından yenmez. kullanışı aynen bir binek otomobil oturma pozisyonu falan. kamyon kullandıınızı hissettirmio.
subi & suzi
Fiorino![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
servis ve yedek parca fiyatlarını düşünürsen fiorino, ztn 1,3 turbo dizel olarak en ii motor ödülünü yıllardır hala elinde tutuyo![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
yeni kangoo diyorum ben de
şirkete 2 tane aldılar
devasa bir araç , süspansiyon , direksiyon , koltuklar , yalıtım vs..vs.. çok iyi...
ama işte onun da otomatik seçeneği yok benim bildiğim...
ikinci el vw-caddy dsg de bakılabilir tabii...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
fiorino binek model alıcaksanız vergi avantajı oluyor... üç aracın fiyatları birbirinden farklı ama donanımlarındada farklılıklar var fiorino daha dolu diye hatırlıyorum bi ara ilgileniyoduk sonra vazgeçtik...
Fiorino lar güzell
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
fiorinoya yapcam b20 yi
herkese tşkler yorumlarınız için.. fiata gittim burunları bi karış havada sallamıyolar bile 15 dk ayakta bekledım müşteri temsılcısı ıle görüşme için... citroenin ilgi ve alakları müşteri ilişkileri çok iyi fiyatlarıda çok güzel.. yarın da peugeota gidicem ona göre bı seçim yapıcam..
berlingo yada partner tepee yide aklınızın bir köşesinde bulundurmanızı tavsiye ederim bu sınıfta otomobil konforunu bulabileceğiniz en iyi hafif ticari
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yeni kasa kangooyada bakın kullanımı oldukça rahat ve oda oldukça sorunsuz arabadır ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
yeni konu açmayayım burdan güncel diyelim.
şuanda şantiye işim olmadığı için tata acayip gereksiz ve yorucu ayrıca bayağı masraflı
(10 lt ş.içi tüketim )
fiorino ile bipper arasında kaldım.otm. vitesli istiyorum. komfor nasıldır ? tata dan kötü olmayacağı kesin ama kıyaslarsak 2007 doblolardan daha mı iyidir yoksa daha mı kötü?
uzun yola max. 2 kişi ile çıkıyorum.rampalarda çok kasar mı?
klima çok önemli benim için.klima soğutması nasıldır?
kronik sorunlarda bipper ın birkaç sorunundan bahsedilmiş.fiorino nun kronik sorunu varmıdır?
son olarak siz olsanız hangisini tercih edersiniz?aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurursak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)