Eskiden 3500 lira farkla sıfır alırken ruhsata otomobil yazdırabiliyordunuz ama şu an yok diye biliyorum.
2011´de tekrar başlayacağını söylüyorlar ama net bi bilgi yok.
Selam arkadaslar bende Bu aracları arastırmıstım tek tek aralarında fıorıno cıkmıstı en ıyı bepper ve cıtroen de euro4 yenı nesıl motor var fıorınoda euro 2 motor var dıye bılıyorum 2 olan daha ıyıymıs bna oyle soylendı hem fıorıno daha ıyı gıdıyo bızzat denedıkbepper le
![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
insan kararsız kalıyor bu yorumları görünce bazıları iyi güzel diyo bazıları cok kötü![]()
Fiyatlarını biraz arastırdım.
Citroen Nemo : Nemo Combi 1.4 HDI 4K M/T
+ Basic paket(klima + sol sürgülü kapı)(2.112 TL) 28.973 TL
Peugeot Bipper : Comfort - 1.4 HDi 70 bg - 5 ileri man.
+Klima ve polen filtresi(1500TL)+Radyo CD MP3 çalar(50 TL) 27.650TL
Fiat Fiorino : COMBI 1.3 MJET DYNAMIC Anahtar Teslim Fiyatı:32.840TL Kredili Anahtar teslim Fiyatı:29.620TL(Bunda klima standartmı onu anlamadım yazmıyodu cünkü opsiyonlar kısmında.
Not: Bunlar kampanyalı fiyatlar degildir.
Otomatikler puntonun şanzımanı ile aynıysa eğer:
Bence tam bir fiyasko hızlı gelip yavşlayınca yüksek viteste kalıyor.Yokuşta falan şanzımana küfür etmeniz olası.
Debriyaj=Huzur![]()
Nemo var bizde istersen direk satarız abi.![]()
hemen al git kurtulalım.
şehir içinde iyi. Malı at gitsin. Ama hiç bi özelliği olmayan bi araba. Koltuklar berbat. Direksiyon taş. 110ndan sonra allaha emanet. =) ama şöyle bişeyde var belki sen çok beğenirsin.
Bipper aldık.. 22500tl 2011 model 1 ay kadar oldu sanırım.airbag - abs - yol bilgi ekranı - klima elektrikli aynalar falan gayet yeterli geldi..
Sağa sola gidip gelirken acaip keyifli ve güzel, ben tavsiye ederim.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Bipper ve Nemo tercihimdir ki bende Bipper var. Tercih sebebim HDI motor olması. Fiattan sağlam olduğu bi çok yerde ispatlanmıştır. Aracım daha 9000 km'de. Yakıtı dışında hiç birşeyinden şikayetçi değilim şimdilik. Şehir içi için ideal ve kullanışlı ama şehirdışı uzun yol çekilmiyor; gaza bassan fazla yakıyor, basmasan yol bitmiyor. Dediğim gibi yakıt kaynaklı.
Yakıtı nezaman düşecek bilmiyorum.. 8.2/100 km
bipper ve nemo 8valve fiorino 16 valve o yüzden az yakıyor diye biliyorum ve o yüzden çok tutuluyor. birde fiorinoda olan full diye tabir edilen donamım diğerlerinde yok..
konu hortlamış sanırım
Fiorinonun diğer rakiplerinden fazla tercih edilmesinin bir çok sebebi var
satış danışmanı arkadaşım emlakçı müşterisinde bulunan hem bipper hemde fiorino ile yol testine çıktı 2 araç arka arkaya; 110 km sabit hızla 100 km de 9,5 TL Fiorino nun az yaktğını hesapladılar.
Bunun dışında Fiorinon nun combi sınıfındaki başlangıç aracı active modelidir 1 havayastığı klima ABS+EBD içft sürgülü kapı otomatik aynalar ve gövde rengi tamponlar var.
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
hortlamış ama bilgi açısından iyi olur verdiğim link Ausweichtest: Citroën Nemo kippt - YouTube
Fiat Fiorino ESP Testi - YouTube
çok önceden verilmiş bir test videosu
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)