araçlar aynı speclerde olsun demiş herkes
tamam aynı speclerde olsun 106 da 2.0 lt hacim olsun,118 yerine 150 hp olsun astrada yalan olsun :D
Printable View
araçlar aynı speclerde olsun demiş herkes
tamam aynı speclerde olsun 106 da 2.0 lt hacim olsun,118 yerine 150 hp olsun astrada yalan olsun :D
yok kardeşim altta üstte aynı..çünkü 14/60 lı bi araba var alt devirde beni 2 boy acıyor üst devirde kafa kafaya gidiyoruz..chipten öncede sonrada alt üst devir denedik değişen hiç bişey olmadı beni kızdıran tarafıda bu oldu zaten boşu boşuna chip yaptık yalandanda arabanın speclerine chip eklendi..zaten ilk fırsatta orjınale cevirecem..
madem okadar pişmansın kanka sök ilk fırsatta getir süleyman abiye söktürelim orjinalini takalım olsun bitsin
yazılımda sorun vardır, öyle bi dünya yok işe yaramadı diye, kime yaptırdıysan oraya git baktır bence
hadi bana yaramadı yaptırdıgımız herkesedemi yaramadı gökii..arabanın sadece cutoff u hızlandı daha hızlı da da dat yapıyor ;)
chip traş bence dandik chipten bol miktarda kopyalanmıştır
o saydığın 106 larda chip + timing de var :)
Yapılırken ben crm de köfte yiodum hatta :D
Buarada yinede diyorum.. iyi bir gsi iyi bir gti ı geçer.. Drag ı geçtim roll den bahsediyorum...
100-200 hızlanmaları göz önüne alınırsa bu çok basit :) bunun için X gti Y gsi a gerek yok.. Bilimin doğruladığını sizler inkar etmeyin :D
hadi kim deniyor şimdi Nerde GSI'lar
0-400 ü geçtim, rolling yapılcak uzunda var işin içinde:)