yada ben söyliyim dolunuz yok,
Printable View
adam oflayn oldu gsı dan forumdan sogudu
ben DOLU GSI var demedim zaten ?
Atmosferik olarak "yapılmış" ADAM GİBİ yürüyen bir GSI yok zaten benim bildiğim.
Fanatikliğin anlamı yok, ben öyle GSI için ölen her arabayı geçer şöyle araba böyle araba diyen biri değilim.
Ama şu bir gerçek,
"AYNI SPEC"lerde bir 106GTI ile Astra GSI denerse,
drag da 106 GTI önde olabilir, ama bir rolling de 106GTI ın pek fazla şansı yok açıkçası. hiç fanatiklik yapmayın.
İlk mesajımı yazdığımda bu konuya dedim,
anlatmak istediğim şudur ki,
öyle sizin dediğiniz gibi, her şartta 106GTI önde olamaz.
150hp 196nm stock güce sahip bir arabadan bahsediyorsunuz, fanatikliğin anlamı yok. Dragta eyvallahta, Rolling de "Eşit Spec"lerde 106GTI tutunamayacaktır. he zaten en baba 200-220 ye kadar çıkacaktır bir GTI ve bu da bir başarıdır zaten bana göre de, 2.0 bir araba karşısında...
aynı spec'lerde çip,filtre,egsoz diyelim GSI sonradanda gelemez, ben kendi tecrübelerime dayanarak ve şu şu an elimin altında olan ne var EMG o bile geçemez,(ha emg değil derseniz en iyi N\a yı söyleyin onla deneteyim) işin içine bi kısa girdimi emre sonucunun neler oldugunu çok iyi biliyor, ki sağlıklı 106 yı bulmak çok zor, ha istenirse ben ayarlarım ama Emre'yide paket ettirmek istemiyorum ahuahuah
başka speclere geçelim çip filtre egsoz bide egzantrik takalım sonucu düşünmek bile istemiyorum :D
bide ben fanatik değilimdir:)
İşin özü GSI 106'yı 2 türde geçemez diyorum aksini kanıtlamak isteyen varsa her türlü spec çeşidi 106 mevcut etrafımda :D
:D :D Emre paket olsun abi boşver, alışacak zamanla :)
Açıkçası ben Egzantrik falan girince işin içine ne olur kestiremiyorum, senin videoları falan izledim, sonuç dediğin gibi YÜKLENDİKÇE değişedebilir. YÜKLÜ bir GSI görmediğim için bu konuda hakikaten 106GTI a birşey diyemem kaldı ki, hakkını veriyor makine
Ama iş Chip Filtre'ye falan girerse, drag değilde rolling de çekişme olur ve GSI önde olur bence.
denenebilinir.
Hakikaten sadece Chip Filtre olan bir 106 GTI ile bir org yapalım bir ara, emre de gelir bende, atraksiyon olur görürüz sonucu da.... ;)
emre seni Mami ile denetelim yine ? bu arabalar ile denedin sonuçlarını biliyosun
EK 106 Beyaz - conta,filtre (saxo ile çıktıgın geceki 106 )
UM 106 Lacivert - filtre,egsoz
vaf vtec ile denedğin gece AUG 106 ile denedin ince conta,filtre vardı bu arabalar gelicek yine gerek varmı gelmelerine yoksa gelsinler mi ?
Gerek yok göki boşver:)
yok R yapıyorum şuanda denemicem kimseyle:)
ek le ve aug ile tam olarak ne oluyor emrenin gsi?
mamide şuan selimin eski arabası var ac hakkaten çok güzel yürüyen bir araba keşke kendi arabamda öle yürüse hasta oldum geçen geceki denemelerine maşallah allah kaza bela vermesin
ben gidermi yapıyorum göki sen yapma bari:D deneyelim diyodum şuan için vazgeçtim yaza doğru deneriz:)
valla 106 da chip chip diyorlar ama okadar 106 mıza chip yaptırdık ama bi .oka yaramadı araba 7200 e kadar aynı verimde 7200 den sonra eksiye düşüyor..örneğin ben yaptırdım aynen de böyle oldu.buna birtürlü anlam veremedim..