na 622 ? dorumu söledim plakayı ? onur daha iyi açıklar plaka doruysa
Printable View
çok yüklüydü :)
sadece lexmaul +chip vardı 157-158 hp idi senle basdığımızda ,
chiefkadir de vidyolar var mümkünse yüklerse sevinirim vidyolarda herşey net.
evet eskiden baya bir şey vardı
wossner piston
286 egz.
kısa
lexmaul emme
lexmaul headers
chip vs.vs
haltech ve 304 dereceler çok sonra takıldı arabayı fazla çıkartmıyorum sadece opelci arkadaşlarla otobanda kendi aramızda deniyorduk
hasan isimli arkadaşın type-r ile vidyosu var ekliyebilirim.
valla senın arabanı bende cok merak edıyordum son hallerını hatta forumda bı ara konusu acılmıstı bırı yazmısdı neyse baska arabalara bakalım felan dıe bulurum az sonra lınkı eklerım buraya yazan kısıde hatta kımdı cıkarırım sımdı bulabılırsem lınkı
senle denedgımızde bana cok yuklu dedıler hatta senı tanımıyordum bıle bızım oraya cagırdılar denedıkden sonra da baya seyler sölenmıs hakkımda demıstım hatta ılk defa gırdgum ınsan nıe böle seyler konusyor dıe ;) ama sonradan bazı seylerı ogrendıkkı ortamın gazıymıs
çok kişi ile deneme yaptım hiç birindede vidyo çekmedim bunu mustafa iyi bilir çok fazla söylenti bile çıkdı ben senle denediğim zaman daha arabamı yeni almışdım sanırım 1 ay felan yada 2 ay olmuşdu ve istenildiği takdirde dino kağıdınıda bulmaya çalışırım 156-158 hp arası güç veriyordu ,
Emre o zamankı denemelerın vıdeoları çalınan laptopla gitti.Cem'in pt52 li 106 sı sen ve benım gsi denemelerimizde okan'dadır.Bız gsı'ları henuz yapma aşamasındaydık o denemelerde 155-160 hp.lerdeydık....
Gsı'ın motoru hakkında bılgı sahıbı olmayanlar olabılır doğaldır..Tr.de şuanda uğraşan yok..Beyın olayı eğer bır kpro gıbı standalone ıle mudahale edılebılır olsaydı veya ms olsaydı ozamanlarda bızde bıraz daha kasardık :)
Bu işi yapmış olan arkadaşlarımızın fikirlerini merak ediyorum.
Maliyet muhasebesi ve alınan verime bakarak GSI'ın turbolanması ne kadar doğru olur ?
vidyolar gelirse iyi olur,
ben o zamandan sonra arabama,
wossner 12,5cr piston cometic 1,9mm conta:11,8-11,9 c/r kullandım
285 derece egz.
chip+emange
lexmaull emme+eksoz
76mm debi
f20 4wd kısa
+coscast kapak portpolisli ile 203 hp civarı güç aldım dinosunuda ekliyorum,
xe motor gerçekden yapılırsa ciddi güç verecek bir motor
en son haltech stand alone ecu ile kullandım yapmak istiyenlere tavsiye ederim ama çok ciddi bir bütçe gerekiyor