demekki manifold dizayni cok kotu
Printable View
yakında; sadece 276 dereceli egzantrikli, sanayi egozlu, hava filtreli, birde yazılımlı (değişik standalone beyinli değil) bir gsi araçla,,,, yüklü ama boşaltılmamış pug grubunla yürüyelim. Dediğim gibi iddia yok maksat sonuç görelim.
ben erhandan umitliydim turbo yapip dener diye oda twintop ile geziyor :)
aynen bende senin gibi düsünüyordum erhan bir turbolu gsi yapsinda zevkli zevkli bakalim diyordum ramak kalmisti onun turbo yapmasina.astra twintopcu oldu sonradan...
barisin arabasiydi.yapildigi zamanlari bilirim.bayagi ugrasmisti zamaninda.ezilmedigine sevindim arabanin masallahi vardi nze nin :)
biz bir arkadasin 98 model corsaya mantzel taktik,el yapimi headers,flitre ve eksozla dynoda 131 hp vermisti...
Uğraşılan gsi'ları bi yollarda göremedik zaten melii :D
opelin emme konusunda büyük sınırlamaları var, ingiltereden bir motorsport firması (adı aklımda değil) c20xe'de sadece emme ve yazılım ile 170 hp almıştı. aynı şekilde 16xe'ler içinde aynı şeyden bahsediyorlar.
zaten daha ayrıntılı bilgi için sbd ve qed sitelerini inceleyebilirsiniz.
Ahh ahh deşmeyin yaramı :) Allahtan emre iyi bakıo arabaya ordan sevinioruz :) Su an bitmiş olurdu benim arabam buyuk ihtimalle.. piston kollarım manifoldum turbom hazırdı.. piston ve beyin olduktan sorna bitmişti araba :) kısmet belki baska bahara...
birde yine istanbullular hatırlarlar, gri tigra vardı 150 hp alan paşaoğlu dyno ölçümü vardı, emme egzantrik ve çip ile yanlış hatırlamıyorsam. o aracın sahibini tanıyan varsa ve yanlışsam düzeltiniz.