Gsi de chip veya yazılım da yok galiba. +16 jant gsi nin işi zor bu speclerde.
saglıklı ve eşit plotaj olmak sartı ile hiç bir 106 gti hiç bir SFİ ı 0-400 olsun 0-4000 olsun gecemez...
yok o kadar uzun boylu değil malesefBen sabahtan beri yazıyorum kondisyon meselesi diye,gsi geçer her ikiside aynı kondisyondaysa diye ama bu kadar iddia etmedim ''Hiç bir gti,hiçbir gsi '' diye.. Foruma dragta 1.4 is e geçilen gti koyuldu diye ezmeyin bu kadar.. Ben gerektiği zaman emre-g ile de denerim.. Çok güzel giden bir gsi ama oda söylicektir 106 nın belli bir hıza kadar önde olucağını...
Millet atmosferik olayını bıraktı biz stock arabayı kaldırıoruzYerimizde satmak gibi.. Ben kurtulucam yakında bu muhabbetlerden,inşallah emre-g de
![]()
Bence sağlıklı olursa GSI geçecektir..
1/2/3 106 nın gerisi Gsi 'ın gibi.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
kardeşim 3 senedir 106 cıyım ve öle ortalıkta gezen apaçi 106 cılardan değilim ne demek istediğimi anlamışsındır..106 ya binmek önemli değil şimdi cebine 8 9 lira koyan herkes 106 ya biniyor ama önemli olan onu hakkını vererek kullanmak ve hakkın vererk bakmak..sadede geleyim gti sevdamdan öncede 2 senede 94 model(156hp) gsi kullandım ve saglam yürürü vardı en ölümcümcül vitesi 3 eger saglam bi gsi ise 0-800 de zorlar ama 0-400de sansı yok...yani bunun fanatiklikle alakası yok..
kardeşim bendeki gsi zamanında daha gecen olmamıştı cok saglam bi chipi vardı (lexmaull grup N chip) o zamanlar daha gecen bi gsi veya bi 306 olmadı veya bi 106..şöyle söyleyebilirim suanda nasılki emrenin gsi favori ise gsi lar arasında o zamanlar da aynısı benımkı içinde gecerli..bu bahsettiğim zamanlar drag muhabbetinden roll muhabbetine geçiş zamanları..roll daha yeni başlamıştıama rollde iş değişir uzunda 106 nın şansı yok gibi..he şöyle olursa 106 saglamsa(gırtlak değil) ve kısası varsa ve 106 nın devrinde basılırsa uzundada şansı var!!tamam denemek isterim emreg ile 0-400 0-800..
ben 0'dan denemem malesefyanlış anlaşılmasın 106 sıfırdan daha avantajlıdır vs. diye düşündüğümden değil arabayı yormak istemiyorum. roll istersen müsait bi zamanda deneriz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)