User Tag List

Sayfa 27/29 İlkİlk ... 172526272829 SonSon
547 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: Astra gsi 156hp & 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı isotta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah alperen.
    eyw. abim saolasın

Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani o saxo o kadar iyi gidiyo egzantrikli 106 geciyo artı senin arabanın arıza ışıgı yanıyo,şöförüde 10 numara üstüne senden dragta 5 rollda 8 boy yiyo?

aklı selim olan bi insanda buna inanıyo?

senin araban 250 hp falanmı arkadasım?
    yok normal bildigin kapaklı - eksozlu - chip li gsi baska bişe yok.

eğer saxo ile şüphen warsa videolarını izleyebilirsin. istersen ekleyim yani ??

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alla alla fatii bende bişeyi merak ediorum.

Bu 2 adam arkadaş, kaç sayfadır af edersin devilboy astralı arkadaşı bi itin kıcına monte etmedi, hatta kimse yanlış anlamasın arkadaşlar die müdahale etmek terbiyesizlik olur dedim katılmadım yazılara. Ama bu yazılarda saxo esip gürlerken astraya boylar atarken sen nerdeydin?? tada saxo ozaman 200hp miydi...

ya adı üzerinde roll bu drag bu... neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. olanı kabullenmekten başka yapacak bişi yok.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AstraGSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yok normal bildigin kapaklı - eksozlu - chip li gsi baska bişe yok.

eğer saxo ile şüphen warsa videolarını izleyebilirsin. istersen ekleyim yani ??
    ben videoyla falan araba yarıstırmam kardeş cıkar denerim

senin bahsettigin durumda ya senin araban 250 hp yada o saxo 80 - 90 hp,vteclerin beygirlerini saymıyorum bile..

neyse gecmişsin sonucta yapacak bişey yok ben alıstım bu forum sayesinde imkansız sonuclara

ama ben gözümle görmeden ve bildigim arabayla denemeden pek inanmıyorum böyle sonuclara
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alla alla fatii bende bişeyi merak ediorum.

Bu 2 adam arkadaş, kaç sayfadır af edersin devilboy astralı arkadaşı bi itin kıcına monte etmedi, hatta kimse yanlış anlamasın arkadaşlar die müdahale etmek terbiyesizlik olur dedim katılmadım yazılara. Ama bu yazılarda saxo esip gürlerken astraya boylar atarken sen nerdeydin?? tada saxo ozaman 200hp miydi...

ya adı üzerinde roll bu drag bu... neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. olanı kabullenmekten başka yapacak bişi yok.
    sen gordunmu benim bu arkadasın saxo su gsi ı bu kadar gecer onu yapar bunu yapar dediimi?

ben kabullenmem arkadasım yarısan araba bildigim bi araba degil kabullenen kabullensin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmedigin araba hakkında da yorum yapmicaksın o zaman. benm arabam iyi yada kötü yada
    saxo iyi yada kötü. belki saxo da sorun wardı. yani deneme sonucu olan sonuc bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatii sen bu forumu bir oku en baştan...

devilboy arkadaşın "bahaneler" adlı konferansını bir oku, bak nasıl hak vereceksin.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada devilboy (bahri) kardesimin ayagına saglık güzel deneme oldu. bizim aramızda bunun kawgası bile olmaz. iki kuruşluk teneke parçalarının. tekrar söylüyorum arabası arızalı olabilir ona bişey diyemem.

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada devilboy (bahri) kardesimin ayagına saglık güzel deneme oldu. bizim aramızda bunun kawgası bile olmaz. iki kuruşluk teneke parçalarının. tekrar söylüyorum arabası arızalı olabilir ona bişey diyemem.

Doğrusuda bu . Hiç tanımayıp yolda denemeye başladığım ve sonra çekip bi kenara tanışıp arkadaş olup takıldığım o kadar çok insan varki.
    Boxer in side

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunu ekleyim tekrar söylüyorum. aracımın sıkıstırması yüksek. ve aracım normalden biraz hafif. stepne bagaj alt ve üst panzotu yani bagajda hiçbişey yok 14 sac jant war önlerde we arkalarda.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylediğin speclerde 8 boy (artık gazdan ne zaman ayağınızı çektiniz 230 dan sonramı bilmem) zorlar gibi geliyor. ilk mesajda yanlış anlama ama egzoz chip demişsin sonra sorulunca egzoz chip kapak, birkaç kere daha sorsak itb ye gidermi diye bir korku yaşadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunu ekleyim tekrar söylüyorum. aracımın sıkıstırması yüksek. ve aracım normalden biraz hafif. stepne bagaj alt ve üst panzotu yani bagajda hiçbişey yok 14 sac jant war önlerde we arkalarda.
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylediğin speclerde 8 boy (artık gazdan ne zaman ayağınızı çektiniz 230 dan sonramı bilmem) zorlar gibi geliyor. ilk mesajda yanlış anlama ama egzoz chip demişsin sonra sorulunca egzoz chip kapak, birkaç kere daha sorsak itb ye gidermi diye bir korku yaşadım.

ne diyim devamı gelcek sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alakası yok orda ben kapak yazmayı unutmustum. speclerini tekrar yazim

chip-eksoz-kapak. bagajda hiçbişey yok. önlerde ve arkalarda 14 sac jant war.

saxo da 15 jant war.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatii sen bu forumu bir oku en baştan...

devilboy arkadaşın "bahaneler" adlı konferansını bir oku, bak nasıl hak vereceksin.
    bak benim burda kişi yada kişilere yada onların araclarına,aralarındaki sorunlara bişey dedigim yok iddalaşmışlar yarısmıslar gecmiş yada gecilmiş bu beni baglamıyo..ben gecememiş demiyorum...

ben normal sartlar altında bu tip gormedigim göremedigim yarısların buralarda imkansız oldugunu dile getiriyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inanmak zorunda değilim tabi ama bir dyno verisi falan anca insanı tatmin eder. sıkıştırman ne kadar yüksek? bide çok sıkıştıysa nasıl sıkıştı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapaktan 2 kez alındı. sıkıstırmamın su an kaç oldugu hakkında hiçbir bilgim yok. adana da
    dyno yok olsaydı şimdiye çıkmıştım.

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün foto çekimlerinden sonra kendi aramızda deneyelim dedik 5 6 araba çıktık bastık sıfırdan durup hiç kalkmadık hareket halinde 4000dd 1. viteste bastık sadece saxo vtı gsı 3lü bastık ben vtı ile giderken alperen gitti bunu ne yalanlarım nede inkar ederim gocunmamda ama santim santim ölçülmüş gibi net şekilde rollingde 8 boy dragta 5 gibi net şekilde konuşuyor bunu anlamıyorum ayrıca bi tebrik bile etmeden yazılması ayıptır...

tago ve fatiii arkadaşlarım kardeşlerim ben ne bahaneler konferansı verdim geçilmenin bahanesi olmaz arızam olsa yada olmasada geçildiysem geçilmişimdir dansözlük olmaz bende aracımda vtr değil klasmanında hatrı sayılır gideri vardır övünme değil yanlış anlaşılmasın ama oldu yani yapacak bişe yok bugün geçilirim yarın geçerim
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu son paragraf yakıştı sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün foto çekimlerinden sonra kendi aramızda deneyelim dedik 5 6 araba çıktık bastık sıfırdan durup hiç kalkmadık hareket halinde 4000dd 1. viteste bastık sadece saxo vtı gsı 3lü bastık ben vtı ile giderken alperen gitti bunu ne yalanlarım nede inkar ederim gocunmamda ama santim santim ölçülmüş gibi net şekilde rollingde 8 boy dragta 5 gibi net şekilde konuşuyor bunu anlamıyorum ayrıca bi tebrik bile etmeden yazılması ayıptır...

tago ve fatiii arkadaşlarım kardeşlerim ben ne bahaneler konferansı verdim geçilmenin bahanesi olmaz arızam olsa yada olmasada geçildiysem geçilmişimdir dansözlük olmaz bende aracımda vtr değil klasmanında hatrı sayılır gideri vardır övünme değil yanlış anlaşılmasın ama oldu yani yapacak bişe yok bugün geçilirim yarın geçerim
    bahri ben yazdım oraya ayagına saglık diye kardesm. ben göz kararı bu kadar mesafe
    gördüm. gördügümü yazıyorum. evt drag dedigim 1. viteste 3000-4000 gibi bastk oda
    otobanda oldugumuz ve duramadıgımızdan dolayı. ben diyorum hala demekte ısrarlıyım
    sen arabana *** atanlara karsı da gelirim çünkü senn araban adanada kendi
    kategorisinde en iyi giden 106 saxo klasmanındaki araçlardan. benm 3 ay önce vti ile
    denemem de sen egzantrikli 106 yı geçmiştin hepimiz şaşırmıştık hatta.

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alperen kimsenin gelmesine gitmesine gerek yok geçerim geçilirim problem değil ilk yazman önemliydi yarış bittikten sonra park ettikten sonra ayağına sağlık deyip elini sıktım ama senin yaptığına bak neyse herkes kendine yakışanı yapar benimle deneyen gelen herkesin ayağına sağlık
    PROJECT 01

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)