İç mekanını biliyorum.
Logan'ı 40liraya satsalar tamam anlarım o kadar olmaz ama sonuçta suv bu 20liraya satıcak halleri yok
İç mekanını biliyorum.
Logan'ı 40liraya satsalar tamam anlarım o kadar olmaz ama sonuçta suv bu 20liraya satıcak halleri yok
valla biz siparişi verdik araç geldi görür görmez alırsak elimizde patlar dedim 40 milyara gelicekti en fullu 1.5 dizel 85 bg olarak siyah renkli arka tarafı çok güzel yan taraf çok güzel ama önde gerçekten tampon yok iç malzemesinde plastik çok sert
nivaların kronik bazı problemleri var off road yapan bi tanıdığım çok güzel araba ama her çamura gittikten sonra aracı servise götürüyorduk dedi sonrada suzuki almışlar şimdi off roaddan sonra sadece yıkyorum diyo
bu arada max hızına 165 yazmış k4m var üstünde rahat 190 ı devircek bi motor araç çokta ağır değil hee belki vites oranları fln kısadır bilemem....
mersin otomobil fuarında gördüm
şimdi iyi okuyun;
baz modelinde yani 29990 olan,
klima yok
hava yastığı yok
abs yok
cd çalar yok
hidrolik direksiyon yok
sis farı yok
yok oğlu yok
bunları eklersen de zaten uçuyor fiyat
boşverin reklamları
sıfır dacia alacağına git 98 land rover al bin derim
Sonuçta ucuz seri renault. Çok bişey beklemeyin. Hatta eski reno 9,12 vs. sağlamlığı da beklemeyin, her yeri dağılacak.
Size yeni nesil halk sınıfı renault'ların arıza oranlarını yazayım, birebir renault müşterisi olarak :
Şirkete alınan 114 renault clio symbol'un hepsi 1.5 dci (sanıyorum k4m var üstlerinde) , bunların 24 tanesi güvenlik! paketli (bagaj lambası, abs ve 2. airbag var bu muhteşem güvenlik pakedinde)
Şimdi gelelim arıza oranlarına... Bir kere hepsi 15.000 km'de bir düzenli olarak servise giriyorlar.
34 tanesi ön aks bilyası dağıtmış. (benim kullandığım dahil)
6 tanesi direksiyon kutusu bozmuş.
70 tanesinin sürücü tarafı güneşliğini yerinde tutan tırnağı bozulmuş, gaza bastığında güneşlik yerinden çıkıyor(benim kullandığım dahil)
45 tanesinin alt takım sorunları oluşmuş, hepsi elden geçmiş. (benim kullandığım dahil)
114 tanenin 25 tanesinin kliması alındığında sorunluymuş, tamir görmüş.
70 tanesi 15000 km'ye gelmeden fren balatası değiştirmiş.
Bu araçların hepsi 12. ayda geldi. Yani daha 6 aylık araçlar. Bu kadar sorunlu başka araç görmemiştim. Şirkette honda civic, kia cerato , ford focus gibi araçlar da var. ERP'den rapor çekildiğinde Renault Symbol'ler 5 sayfa tutarken , diğer araçların raporu 1 sayfayı bulmuyor.
Dacia Duster'in de yürüyen aksamının Clio Symbol'den farklı olduğunu düşünmüyorum, en azından bir çok parçası aynıdır. Kalitesiz olduğu için bence arazi kullanımında çok rahat insanı yolda bırakabilir. Bakın bırakır demiyorum bırakabilir.
Hafif arazi (köy yolları vs.) operasyonlarımız için bu araçlara bakıldı, sonrasında vazgeçilip kısa süreli kiralamanın daha az sorunsuz olacağına karar verildi.
Geçen gün trafikte ultra boş beyaz bir Duster DCI gördüm,reklamlardakiyle,lansmanlardakiyle hiç alakası yokAma şirketler kiralayabilirler yüksek ve haliyle normal bir binek araca göre daha çok dikkat çektiği için..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)