aynen kardesım alfa alan zaten fiyat dususunu ve zor satmayı goze almıs oluyor=)
Printable View
evet babamın arabalarının hepsı benım arabamda sayılır cunku kucuklumden berı bende kullandım haa trafıge cıkıyormuydum 15 yasına dek tek tuk.. sen 11 12 yasında araba kullanmaya bılırsın ama ben kullanıodum.. babamın meslekı durumundan dolayı kucuk yerlerde gorev aldı.. trafıge jandarmanın bakmasından dolayı babamda jandarma astsubayı oldugu ıcın benım ıcın bır sorun yoktu.. anlamışsındır umarım..
Tabi ki. Faklı fikirler olmasa, farklı markalarda olmazdı.
TOYOTA-ALFA olsaydı ah öyle olsaydı
TOooYOoo TOYOTA TOooYOoo TOYOTA :D:D
alfa romeonun son 12 yıldakı butun araçları yol tutuş guvenlık konfor olarak kendı sınıflarındakı hondalarla karşılaştırabılırsınız dıyorum ben ılla a aracı b aracı olması gerekmıyor.. bir markanın bir aracı iyi diğer aracı kotuyse bunda bir terslik var demektir o yuzden marka olarak ele aldım...
alfanın 159 jtd manuel vitesini bende gerçekten çok seviyorum 2.elde hemen satabileceğimi bilsem 5 dakka durmaz alırdım bi chip bide coilover yapsamda fazlasıyla yeterdi o araca
TR'de çok satılan bir araçmı ewetse alınır değilse alınmaz 2. el düşünürsek...
ama ben fanzeti peşindeyim 1 ay boyunda sahibinden vitrine koyar satarım diyorsan alınır alnımaz diye birşey yok...
aynı senede ve full iki aracı ele alırsak
04 alfa romeo 147 1.6 T.spark distinctive vs. 04 honda civic vtec es
yol tutuşu güvenlik ve donanım bakımından alfa çok daha iyidir.
bir iki kere kullanıp söylemiyorum iki aracında sahibi oldum tarafsız olarak söylüyorum.
dogru soyluosun alfayı satmak zor.. ama kıme? satmasını bılmeyene.. bu alfa romeo dıye adam ucarsa fıyatta tabıkı satamaz.. alfa romeonun en cok ılgı gordu yerler izmir istanbul ankara antalya .. aklıma gelmeyen bı kac ıl daha olabılır.. cunku dıger ıllerde sankı uzay aracıymış gozuyle goruyorlar.. bu skodamı dıye bana kac kere sordular sız dusunun:) ama ben aracımı cıdden satmak ıstersem samsundada satarım cunku burda nekadara kıme satılcagını bılıorum..
Yaşça senden büyük insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini anlatan bir kitapçık vermedi mi baban sana?Pek cahil bırakmışlarda seni,o bakımdan soruyorum.Utanmadan bir de gelmişsin,babam jandarma bilmemnesi,kafama göre ehliyetsiz geziyorum diyorsun.Yaşlı bir teyzeyi ya da yüklü bir kadını ezsen o baban mı kurtaracak seni?
Boş polemiklere girme fazla.Saygılı ol.
gozunuzu seviyim ıkı markayı 2.el pıyasasında bir tutmayın yaw.tmm her arabanın alıcısı vardır ama hondayla alfayı nasıl bır tutarsınızkı 2.el piyasasında
japon mekaniğine sahip alman konforunda italyan çizgisinde bir araç lazım bence.
Honda'nın da 2.eli son 5 sene içersinde patlama yaşadı. Daha öncesinde civiclerin fiyatları neydi, şimdi ne oldu? Honda meraklısı artınca talep arttı, doğal olarak fiyat arttı. Helal olsun ama olmucak paralara Honda'lar satılıyor 2. elde, şaşırıyorum.