biz honda virajları alamıor demıoruz alfayla karşılaştıranlara alfanın daha iyi oldugunu soyluoruz.. hondanın duramadını bız deıl kullananlar soyluor.. yedek parça sıkıntısımı suana kadar hıc yasamadım.. anlayın artık bırmot bakıor bu araclara..
Printable View
honda alfadan daha fazla satan bir araçtır.vardır bi hikmeti :)
ben hem honda hem alfa kullanıyorum allahın her günü nerdeyse
konfor güvenlik yol tutuş kesinlikle alfa
performansta honda olabilir belki ama alfa ondan ağır olduğu için yavaş kalıyor buna emin olun.
Bide parçası yok sıkıntılı parçası pahalı falan demeyin.
Gidin en basitinden bi honda typerın direksyon kutusunu alı bakalım kaç par abide alfa kaç para hatta ek kasanınkini sorun
bugun sitede boş vti kapağına cıkma 600 tl para istiyorlar alfanın üstünde egzantiriklerine varyatörüne kadar dolu kapağı 750 tl sanayide sorupta almayanı cıkmacılar dövüyor o derece bence eskilerden kalan bilgiler ve tecrübelerle değil araştırıpta konuşmakta fayda var
bana bidaha alfa alırmısın deseler gözümü kırpmadan alırım 156mızı satalım 159 alıcaz.
Honda alırmıyım evet onuda alırım ekonomik bi araba kolycada satılıyor.Gençlerin ve diğer insanlarında ilgisini cekebilcek bi araba .Alfa romeonun çizgileri cook güzel bunu tartışmaya gerek yok honda da güzel bi araç ama modifiye etmiyecek düzgün kullanacam diyorsak kesinlikle alfa.Alfanın şu 1.9 2.4 dizelleri daha önceden türkiyeye gelmiş olsaydı emin olun sitede alfa romeo kullanıcısı en az 2 katı olurdu
alfada honda da aynı b.k :D
honda alfadan daha ulaşılabilir daha tutulan we türkiyede serwis olarak daha üstün türkiye şartlarında honda daha iyi AMA
her ne kdr honda sewsemde alfanın ne performans nede yol tutuş açısından hiç bi aşa kalır yanı yok
aynı klasmandaki araçlar baz alınırsa kağat üzerinde ufak farklarla galip gelirler gerisi dreksiyondakine kalır
konu türkiyede tartışılıyosa ki tartışılmasın bnce tartışmasız galip hondadır :)
bide tasarım konuşsun :D
http://www.resimler.tv/data/media/30...omeo-Brera.jpg
Yol tutuş, Konfor, Tasarım, Prestij olarak Alfa önde. Honda performans, sorunsuzluk(bu dediğim alfanın sorunlu olduğu anlamına gelmez en yakın arkadaşlarımdan biri alfisti sorunlu denilemez.) Futuristik tasarım sevenler için yeni modellerde elektronik kadranlar vs. O kadar... Butik bir markadır Alfa. Herkes almaz. Alfistiyse alır çoğu. Alan 2. elini düşünmez Alfa olduğu için alır. O yüzden alfanın 2. elide hiç gitmiyo diye *** atmaya gerek yok. Bel altından vurmayın en başında belirtilmiş 2. elini saymazsak diye.
Tuning55 sen neden bahsediyosun güzel kardeşim. Honda fanatizminin bu kadar uç noktada olduğu forumda hondayla alfa diyorsun. Git yat uyu. Delimi dürttü. Honda desen kola kutusu. 2000yıllarının başlarına kadar klima opsiyoneldi. Çift airbag koltuk yükseklik ayarı oldumu full sayılıyor civicler. Ne kaldı geriye? Dededen vtecler... Frene bassan durmuyor. Virajda yol tutmuyor. Direksiyon hassasiyeti yok. 90larda hala şahinden farkı biraz daha hızlı olmasıydı araçların. Sahip oldukları pazarı kaybetmemek için bir iki küçük gelişme yaptılar araçlarda. Herkesten fazlasını değil yanlız. Yol tutuyor diyorsunuzda hangi stock honda düzgün yol tutuyor Allah aşkına. (S2000'i dışarıda tutuyorum.) Şaselerinde rijitlik yok ki tutsun. Alfa tabiki önde bu konuda.