ben senın tam olarak neden bahsettini anlamadım haa bide saygı çerçevesinde konus.. burası honda forumu deıl bu arada..
Printable View
:D
en full' ü :D
http://img2.netcarshow.com/Honda-Civ...llpaper_0f.jpg
4 kere okudum bana kotu bişe yazmadınıda bılıorum ama burası honda forumuymuş gibi hareket edılıor alfayı ovdunude bılıorum ama bu delımı durttu fılan hoş şeyler deıl o yuzden ole msj attım alfayı ovdu dıe aa tamam bızden demem sadece.. sen tanımadın bı insana delımı durttu senı bu konu ne falan dermısın??
demek istiyoru ki, bu kadar honda fanatiği varken herkez tabi ki honda yı tercih eder. seni savunuyo ama sen hala hakaret gibi algılıyosun :D
Ben demem sen demezsin bu insandan insana değişir. Benim sana söylemek istediğim seninde yazdığın gibi alfa konusunda bişeyler yazmış iyidir yada kötüdür. Honda içinde yazmış. Okursun cevabını verirsin falan. Kaldı ki eminim yazan arkadaşın içinde bi kötülük bi art niyetten dolayı öyle bişey demediğini. Bu tarz ufak şeylere takılmamak lazım ;)
aferim babana ne diyim ;) anlayamıcağımı nerden çıkardın?
eheh eyvallah buğra'cım boşverdim gitti saygı beklencek kişi var beklenmicek kişi var :)
ben o yaşlardayken garajdan çıkarıp sokuyodum bitek 10m gidip geliyodum, yetipte artıyodu valla çocukluk işte verse kullanırdım ama gerek duymadım bazı şeyler oturana kadar :) bazı şeyleri yakınlarının yada kendi başına gelmeyince anlamıyor bazı insan modelleri bide biliyosun :icon_wack
he bu arada motor, sorunsuzluk, yedek parça honda, yol tutuş, tasarım alfa, konfor denk sayılır (bence), çünkü alfanın o zevkli sürüşünün altında bi nebze de olsa sert süspansiyon yatıyor :)
Alfa tercihim olurdu olacaktıda ama direkten döndük beni vazgeçiren şey birazda yakıtı idi o nedenle dizel tercih etmiştim 2006 yılında 147 alacaktım bolca deneme sürüşü yaptım kullanımı çok güzel zevk veren bi araçtı yolda denk geldiğimde hala gözüm kalır
Hondaya da çok baktım özellikle kaza yapmış hondaları görünce vazgeçtim bence alfanın içinde olmak daha güven verici
Sana anlayabileceğin kadarını yazdım zaten. Direktif vermeye çalışma birde. Kiminle nasıl konuşacağını öğren sonra tavsiyelerde bulun.
Konu seni savunmak değil. Kimseyi savunmak değil yanlış bilinen birşeyler varsa düzeltmeye çalışmak. Bu konuyu 1 kere daha açmışsın akibeti ne oldu bilmiyorum. Ama demekki kapandı ya da silindi. Tartışma vs çıktı kimse birbiriyle uzlaşamadı. Neden tekrar tartışma ortamı yaratıyorsun? Belli ki gelecek cevaplar aynı. Akıl var nizam var. Kulaktan dolma konuşuyorsun belliki gerçek bir alfisti de değilsin. Bunu savunabilecek biride değilsin. Sadece zamanında baban 156 tercih ettiği için seviyorsun aracı.. Kısaca kendinide milletide germe.(Nokta)
kımısı canı sıkkın gıreyıım bı konulara sallıyım stres atayım ona buna dalasayım modunda kımısı en duzguun konuyu bıle geyıklerıyle içine edicek modta.bırakın ya bole polımıklerı bı konu acılmıs onun hakkında konusun.ben daha gormedımkı bı konu acılsın ve kavgasız,polımıksız sekılde sonuclansın.
kendı yorumumu soleyım konfor ve iç dızayn olarak alfayı secebılırım ama hondanında servıse ucuz ve bana gore daha sorunsuz bı araba olarak gelıo kullanan bı ton hondacı arkadasım var goruorum yanı ve tabı bırde alfanın servısı yedek parcasıda pahalı.yol tutus olarak alfa yıne bır adım onde gıbı ama bırde aldıgında honda kadar rahat satamama gıbı bı durumun var.alfa 156 mı 2004 model accordmu deseler hemen hemen aynı class arabalar accordu secerdım.
bana göre süt onlara göre çikolata :) ( tafarel reklamlarda söylüyodu bunu)
herkesin zevki başkadır..
Valla Soichiro'nun kemiklerini sızlattınız ne b*ktan şeymiş bu Honda.
19..
diğerlerine cevap vermicem bı konus acıyoruz hemen konu başka yerlere cekılıyor lutfen herkes konu uzerınden yorum yapsın ben bırkere honda kullandım o yuzden bole bı konu acıldı ögrenmek için.. o yuzden kımse kasmasın kendını ben honda dusmanı deılım yeri geldinde alfamı satar hondada alırım bukadar basit..