User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
153 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: HONDA-ALFA (tekrar)..

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yol tutuş, Konfor, Tasarım, Prestij olarak Alfa önde. Honda performans, sorunsuzluk(bu dediğim alfanın sorunlu olduğu anlamına gelmez en yakın arkadaşlarımdan biri alfisti sorunlu denilemez.) Futuristik tasarım sevenler için yeni modellerde elektronik kadranlar vs. O kadar... Butik bir markadır Alfa. Herkes almaz. Alfistiyse alır çoğu. Alan 2. elini düşünmez Alfa olduğu için alır. O yüzden alfanın 2. elide hiç gitmiyo diye *** atmaya gerek yok. Bel altından vurmayın en başında belirtilmiş 2. elini saymazsak diye.

Tuning55 sen neden bahsediyosun güzel kardeşim. Honda fanatizminin bu kadar uç noktada olduğu forumda hondayla alfa diyorsun. Git yat uyu. Delimi dürttü. Honda desen kola kutusu. 2000yıllarının başlarına kadar klima opsiyoneldi. Çift airbag koltuk yükseklik ayarı oldumu full sayılıyor civicler. Ne kaldı geriye? Dededen vtecler... Frene bassan durmuyor. Virajda yol tutmuyor. Direksiyon hassasiyeti yok. 90larda hala şahinden farkı biraz daha hızlı olmasıydı araçların. Sahip oldukları pazarı kaybetmemek için bir iki küçük gelişme yaptılar araçlarda. Herkesten fazlasını değil yanlız. Yol tutuyor diyorsunuzda hangi stock honda düzgün yol tutuyor Allah aşkına. (S2000'i dışarıda tutuyorum.) Şaselerinde rijitlik yok ki tutsun. Alfa tabiki önde bu konuda.
    ben senın tam olarak neden bahsettini anlamadım haa bide saygı çerçevesinde konus.. burası honda forumu deıl bu arada..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

DogukanB
    Misafir

en full' ü

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben senın tam olarak neden bahsettini anlamadım haa bide saygı çerçevesinde konus.. burası honda forumu deıl bu arada..
    Bence arkadaşın yazısını tam olarak bi daha okursan anlayacaksın.. Adam sana kötü birşey yazmamış.. Ne seni tanırım nede onu ama yazılan yazıyı okumadan hemen bi celallenme atarlanma falan... Hiç hoş şeyler değil bunlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence arkadaşın yazısını tam olarak bi daha okursan anlayacaksın.. Adam sana kötü birşey yazmamış.. Ne seni tanırım nede onu ama yazılan yazıyı okumadan hemen bi celallenme atarlanma falan... Hiç hoş şeyler değil bunlar...
    4 kere okudum bana kotu bişe yazmadınıda bılıorum ama burası honda forumuymuş gibi hareket edılıor alfayı ovdunude bılıorum ama bu delımı durttu fılan hoş şeyler deıl o yuzden ole msj attım alfayı ovdu dıe aa tamam bızden demem sadece.. sen tanımadın bı insana delımı durttu senı bu konu ne falan dermısın??

DogukanB
    Misafir
    demek istiyoru ki, bu kadar honda fanatiği varken herkez tabi ki honda yı tercih eder. seni savunuyo ama sen hala hakaret gibi algılıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demek istiyoru ki, bu kadar honda fanatiği varken herkez tabi ki honda yı tercih eder. seni savunuyo ama sen hala hakaret gibi algılıyosun
    anladım onu ben sadece usluptan bahsedıorum benı savunabılır ama hıc bır tanısıklımız yok..

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kere okudum bana kotu bişe yazmadınıda bılıorum ama burası honda forumuymuş gibi hareket edılıor alfayı ovdunude bılıorum ama bu delımı durttu fılan hoş şeyler deıl o yuzden ole msj attım alfayı ovdu dıe aa tamam bızden demem sadece.. sen tanımadın bı insana delımı durttu senı bu konu ne falan dermısın??
    Ben demem sen demezsin bu insandan insana değişir. Benim sana söylemek istediğim seninde yazdığın gibi alfa konusunda bişeyler yazmış iyidir yada kötüdür. Honda içinde yazmış. Okursun cevabını verirsin falan. Kaldı ki eminim yazan arkadaşın içinde bi kötülük bi art niyetten dolayı öyle bişey demediğini. Bu tarz ufak şeylere takılmamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben demem sen demezsin bu insandan insana değişir. Benim sana söylemek istediğim seninde yazdığın gibi alfa konusunda bişeyler yazmış iyidir yada kötüdür. Honda içinde yazmış. Okursun cevabını verirsin falan. Kaldı ki eminim yazan arkadaşın içinde bi kötülük bi art niyetten dolayı öyle bişey demediğini. Bu tarz ufak şeylere takılmamak lazım
    tabıkı art nıyetten dolayı boyle bişe demedını bılıorum.. ben kendımce hoş karşılamadım..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    evet babamın arabalarının hepsı benım arabamda sayılır cunku kucuklumden berı bende kullandım haa trafıge cıkıyormuydum 15 yasına dek tek tuk.. sen 11 12 yasında araba kullanmaya bılırsın ama ben kullanıodum.. babamın meslekı durumundan dolayı kucuk yerlerde gorev aldı.. trafıge jandarmanın bakmasından dolayı babamda jandarma astsubayı oldugu ıcın benım ıcın bır sorun yoktu.. anlamışsındır umarım..
    aferim babana ne diyim anlayamıcağımı nerden çıkardın?
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşça senden büyük insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini anlatan bir kitapçık vermedi mi baban sana?Pek cahil bırakmışlarda seni,o bakımdan soruyorum.Utanmadan bir de gelmişsin,babam jandarma bilmemnesi,kafama göre ehliyetsiz geziyorum diyorsun.Yaşlı bir teyzeyi ya da yüklü bir kadını ezsen o baban mı kurtaracak seni?

Boş polemiklere girme fazla.Saygılı ol.
    eheh eyvallah buğra'cım boşverdim gitti saygı beklencek kişi var beklenmicek kişi var
    ben o yaşlardayken garajdan çıkarıp sokuyodum bitek 10m gidip geliyodum, yetipte artıyodu valla çocukluk işte verse kullanırdım ama gerek duymadım bazı şeyler oturana kadar bazı şeyleri yakınlarının yada kendi başına gelmeyince anlamıyor bazı insan modelleri bide biliyosun

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    he bu arada motor, sorunsuzluk, yedek parça honda, yol tutuş, tasarım alfa, konfor denk sayılır (bence), çünkü alfanın o zevkli sürüşünün altında bi nebze de olsa sert süspansiyon yatıyor

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alfa tercihim olurdu olacaktıda ama direkten döndük beni vazgeçiren şey birazda yakıtı idi o nedenle dizel tercih etmiştim 2006 yılında 147 alacaktım bolca deneme sürüşü yaptım kullanımı çok güzel zevk veren bi araçtı yolda denk geldiğimde hala gözüm kalır
    Hondaya da çok baktım özellikle kaza yapmış hondaları görünce vazgeçtim bence alfanın içinde olmak daha güven verici
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japon mekaniğine sahip alman konforunda italyan çizgisinde bir araç lazım bence.
    kesinlikle süper birşey olurdu
    konuya gelince benim tercihim Alfa olurdu ben standart kullanan sakin giden biriym bana alfa daha çok uyuyor ama mod yapıcak olsam ozamn Hondayı tercih ederim
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 senedir alfa romeo 156'm var sadece şarj dınamosu yandı ve onuda samsunda ogun bulup değiştirdik bumudur sorunlu araç yada şöyle sorım kac kere alfa romeo'ya bındın?? kulaktan dolma sozler bunlar..

alfaya bındım merak etme.hala bana sorunsuzlukta alfayla hondayı karsılastırıyorsun nediyim yani sana!!konfor ve yol tutusta zaten alfanın ıyı olduğunuda yazdım daha once.buarada yasın kac?

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana anlayabileceğin kadarını yazdım zaten. Direktif vermeye çalışma birde. Kiminle nasıl konuşacağını öğren sonra tavsiyelerde bulun.

Konu seni savunmak değil. Kimseyi savunmak değil yanlış bilinen birşeyler varsa düzeltmeye çalışmak. Bu konuyu 1 kere daha açmışsın akibeti ne oldu bilmiyorum. Ama demekki kapandı ya da silindi. Tartışma vs çıktı kimse birbiriyle uzlaşamadı. Neden tekrar tartışma ortamı yaratıyorsun? Belli ki gelecek cevaplar aynı. Akıl var nizam var. Kulaktan dolma konuşuyorsun belliki gerçek bir alfisti de değilsin. Bunu savunabilecek biride değilsin. Sadece zamanında baban 156 tercih ettiği için seviyorsun aracı.. Kısaca kendinide milletide germe.(Nokta)

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kımısı canı sıkkın gıreyıım bı konulara sallıyım stres atayım ona buna dalasayım modunda kımısı en duzguun konuyu bıle geyıklerıyle içine edicek modta.bırakın ya bole polımıklerı bı konu acılmıs onun hakkında konusun.ben daha gormedımkı bı konu acılsın ve kavgasız,polımıksız sekılde sonuclansın.
    kendı yorumumu soleyım konfor ve iç dızayn olarak alfayı secebılırım ama hondanında servıse ucuz ve bana gore daha sorunsuz bı araba olarak gelıo kullanan bı ton hondacı arkadasım var goruorum yanı ve tabı bırde alfanın servısı yedek parcasıda pahalı.yol tutus olarak alfa yıne bır adım onde gıbı ama bırde aldıgında honda kadar rahat satamama gıbı bı durumun var.alfa 156 mı 2004 model accordmu deseler hemen hemen aynı class arabalar accordu secerdım.

caprio55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana göre süt onlara göre çikolata ( tafarel reklamlarda söylüyodu bunu)

herkesin zevki başkadır..

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Soichiro'nun kemiklerini sızlattınız ne b*ktan şeymiş bu Honda.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RS609 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kımısı canı sıkkın gıreyıım bı konulara sallıyım stres atayım ona buna dalasayım modunda kımısı en duzguun konuyu bıle geyıklerıyle içine edicek modta.bırakın ya bole polımıklerı bı konu acılmıs onun hakkında konusun.ben daha gormedımkı bı konu acılsın ve kavgasız,polımıksız sekılde sonuclansın.
    kendı yorumumu soleyım konfor ve iç dızayn olarak alfayı secebılırım ama hondanında servıse ucuz ve bana gore daha sorunsuz bı araba olarak gelıo kullanan bı ton hondacı arkadasım var goruorum yanı ve tabı bırde alfanın servısı yedek parcasıda pahalı.yol tutus olarak alfa yıne bır adım onde gıbı ama bırde aldıgında honda kadar rahat satamama gıbı bı durumun var.alfa 156 mı 2004 model accordmu deseler hemen hemen aynı class arabalar accordu secerdım.
    accordu kıyaslarsanız 159 la kıyaslamanız daha dogru olur..156 daha cok cıvıc segmentinde

159 mu accordmu derseniz ben 159 alırım
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasa35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alfaya bındım merak etme.hala bana sorunsuzlukta alfayla hondayı karsılastırıyorsun nediyim yani sana!!konfor ve yol tutusta zaten alfanın ıyı olduğunuda yazdım daha once.buarada yasın kac?
    19..

diğerlerine cevap vermicem bı konus acıyoruz hemen konu başka yerlere cekılıyor lutfen herkes konu uzerınden yorum yapsın ben bırkere honda kullandım o yuzden bole bı konu acıldı ögrenmek için.. o yuzden kımse kasmasın kendını ben honda dusmanı deılım yeri geldinde alfamı satar hondada alırım bukadar basit..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)