audi daha iyi olabilir ama asla vti kadar zevkli olamaz
bende araç alırken ikilemde kalmıştım.1.8t güzel motor çıtır mod.larla güzel güçler alınabiliyor.audi'de kalite tabi ki bunlar göz ardı edilemez.ama b16'nın verdiği hazzı 1.8T bana vermedi açıkçası.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
valla konfor için 1.8T gittiğini hissetmek için vti derdim ...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
vti ın tek zevki bu kıyaslamada ses devir ve allaha yakın olmak olabilir, yoksa konfor güvenlik ve performans olarak a3 alır gider...
Daha önce Vti ım olsaydı Audi derdimAma Vti ın zevki, heyecanı ve müthiş sesi daha ağır basıyor. Heyacan arıyorsanız Vti, modlayıp güven, konfor ve kaliteyle gidecem diyorsanız Audi. Bana heyacan olsun yeter, Vti diyorum o yüzden.
Spor otomobilin,ruhunda böyle bir duruş olmadıktan sonra,varsın dört halkası olsun.![]()
a3 1.8 t ambıante felan ayrılıyor bı farkı varmı dıgerlerıyle 17 mılyara audı 1.8 t bulunurmu
www.honda-tech.com
ambiante ambition falan audinin paketleri... aracın doluluğunu gösteriyor... attraction en boşu ambiante daha dolusu ambition en fullu.. 20 ve 23 e izmirden 1.8t gözüküyor sahibindende 20 liğe 17 sıcağı önüne koyarsan alıp çıkabilirsin...
konuya gelirsek...
kesinlikle audi... vti ların fiyatlarının maşallahı var zaten.. eyvallah piyasada tutuldu benimde hoşuma gidiyor ama abartmamak lazım... audideki konforu turbo zevkini honda da aramamak lazım... tabi hondadaki kolay söküp takmayı oynamayı audide aramamak lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)