O arac gecen izmir'de ki ulusala gelmisti sari taxinin hemen yan tarafinda duruyordu basinda 3-5 kisi vardi zaifca 1 cocukla konustum yeni satildi falan dedi , standartmi dige sordugumda yukluydu baya satilinca parcalar sokuldu , simdi Type-R pistonu var uzerinde dedi ..Ne kadar salladi , ne kadar dogruydu bilemem .. bi kiz vardi ona bakiyodum ben en zaifindan![]()
ben denedim standart ken 2 106 ile sonuç 106 için hüsran..hemde 1sinde 17 jantlı denedim
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
rof baya doluydu evet... satıldığında ne durumdaydı bilemicem.. Konuya gelince stock kavramı biras değişir artık.. fabrikadan dün çıkmış araç değil bunlar.. o yüzden genelde görülen seyler altlarda önde olan 106&saxo üst vti...
Bu konu nereye gitcek merak ediyorum![]()
Herkez sahibi yada tutkunu oldugu arabayi savunuyor . bugune kadar 106 GTI kullanipta , VTI bir sekilde alir yada ayni seyin bir Honda sahibinin soyledigine sahit olmadim cok zordur , en azindan olasilik verirler , belki derler .. ama kesin bir seyi gormedim .. Yani adamin bir parcasi camur atilmasina yada 2. planda kalmasina her halukarda izin vermek istemiyor .. Karsi savunmaya geciyo , psikolojiyle de alakali![]()
***** türkiye yolları virajlı bende viraj yapmayı seviyorum ondan vts aldım bide yol kullanımında trafikte falan devamlı vites küçültmeyi sevmiyorum olduğum viteste gaza basınca gidiyor vts daha rahat daha çok seviyorum... üst hızlarda vti götürür ama aşikarki o kadar kilo beygir oranınada kalkışta gti vts götürür diye tahmin ediyorum... bende vtilarla çok denedim aracım standartkende denedim standart olmadığı zamanda denedim uğurcum bilirdaha geçen olmadı belkide ciğerlisine denk gelmedim saygılar...
sana katılıyorum sayın Can ve başarılarınızın devamını diliyor sizi yürekten kutluyorum
daha nice draglara
forewer VTS![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)