yersiz bi karşılaştırma tabiki vtec![]()
gecen ısıklarda kalktım mc larene 2 boy attımda derler![]()
çok pis vtec açarım kapatabilene aşkolsun
geçen varya arabanın tozunu aldım 5 beygir verdi, memet abi var bizim ferrariyi sollamış dün![]()
ahuhauhau o forumdaki msglari goremedim silinmis diyor fakat burdaki dalga gecerken yazdiginiz msglar superhosuma gitti
![]()
bu sitedeki fanatiklik yuzunden post atmayı bıraktım adamlar inanılır gibi diil benim arabamı bana anlattılar daha sonra işlerine gelmeyince konu sildirdiler falan şimdi kendi parklarında kendi bilgileriyle oynuyorlar![]()
ahuhuauhauha yuh artık ya
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Honda bu sene F1 e vtec le katılcakmış zaten![]()
Anadol Coupe hepsini yer ehehe..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
free mn_fuzkahondam.com gerçekten çocukların eline kaldı artık zaten siteyi şöyle bi gezin hemen anlarsınız ....çocuk kafası işte bi arabayı biraz övsen uçak zannediyolar...hatta bakın bi kahkaha topici daha size http://www.hondam.com/forum/index.php?topic=20053.0 ferroyu geçen meşhur vti nedense clio rs 'e geçilmiş çocuklar ne kadar çok üzülmüşlerxx mn_fuzka xx
yazık ya surda cogumuz bu forumdan gectık yazdık ettık cızdık sımdı bole dustuklerı duruma bakıp yorum yapıoruz![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bu arada ferrarı gecen araba oz un vti ından bahsedılıyoo bılmem kımse farkettımı ?
ef186 nıckı olan BUGRA da yazmıs denendıgını ...
Konuyu neden silmişler okusaydık ?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
komik la bu insanlar uzay ucağı sanıolar hondaları
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
O konu ile verdiğin bu yeni linkteki konunun ne alakası var ?
''ferroyu geçen meşhur vti nedense clio rs 'e geçilmiş'' Derken orda ferrariyi geçtiği solenen Araç VTH ve geçiyo bunda ne sorun var ben anlamadım ?
Aynen Ole Normal bir vtec den bahsetmedim tabiki bizim Oz un aracından bahsetmiştim şuan konu kapalı okuyamadım ki ben onu yazalı baya sene olcak nerdeyse
Salah adam Senin arabandan bahsediliyoSen nezaman Clio Rs e geçildin bakim
Geri viteste mi gidiodun
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)