en sonunda typer getircem seni geçmesin için millet ne çekiyo senin araçtan birader artık yeterr yanii
Printable View
bendende gelen herkese tşkler :) gercekten guzel bır geceydi
ama çatalcaya kadar gıttk az daha gtsek bı kofte yerdık bee :D
arkadaşlar ayağınıza sağlık arasıra böyle atraksyonlar yapmak lazım haberleşelim
eyvallah kardeşim haftaya daha iyi olucak inş
gelen arkadaşlara tekrardan tşk ederim. hasan (toyora auris) google maps e güvenip taaa karşılardan gelip merteride geçip büyükçekmeceden dönüp tekrar gelmesi gerektiği yer mertere gelmesine üzüliyim mi güliyim mia anlamadım :D ama görüştük kendisiyle çokta güzel vakit geçirdik..
diğer arkadaşlarada geldikleri için tşk ederim biraz isim özürlüyümdür k.bakamyın hatırlıyamadım
önce AG civic nası bişeydir anlamadım 1.4 ama hiç hissettirmiyo:) çok şaşırdım açıkcası çok iyi yürüyor tebrik ederim kendisini aracını :)
turuncu Ef kasa çok sevdiğim bi kasa hafif ve çok iyi yürüyo bide egsozdan ateş atıyo :)terbiyesiz bi araç puhaha:D
valal güzel yürüyor yürütüyor tebrik ederim aracını :)
sende satmasaydın yürütürdün işte :@
Honda'dan yapılan açıklamaya göre Tolga Kaynak'a satılan civic'in fabrikada fd6'ların arasına karışmış fd2 olduğu açıklandı :D
ag 1.4 is tam bi makine ya harbi serhat yine güzel iş çıkardı
Herkese teşekkürler arkadaşlar... Eğlenceli bir gecwe oldu baktım 221km yol yapmışım dün :)
İstanbulu bitirmişiz dönüşte tabelalardan fark ettim :) Vidolarda güzel çıkmış ama sanırım ancak bu akşam gönderebilirim isteyen arkadaşlara yada konuya post edebilirim.
KNT fena gidiyoi Tolganın araç şimdiye kadar yürüdüğüm hiç bir fd6 ya benzemiyo ne yalan söyliyim :)
Ramo Sinin ordada tanıştığımız Beyaz tenekeli civicli arkadaşta iyi gidiyo onla denerken vitesi zırtlattım sonrada arıza yaktı araba :) zaten ondan sonrada denemedik :) Deneyen herkese teşekkürler :)
İmza Aile Spec Auris :P