bendende gelen herkese tşklergercekten guzel bır geceydi
ama çatalcaya kadar gıttk az daha gtsek bı kofte yerdık bee![]()
gelen arkadaşlara tekrardan tşk ederim. hasan (toyora auris) google maps e güvenip taaa karşılardan gelip merteride geçip büyükçekmeceden dönüp tekrar gelmesi gerektiği yer mertere gelmesine üzüliyim mi güliyim mia anlamadımama görüştük kendisiyle çokta güzel vakit geçirdik..
diğer arkadaşlarada geldikleri için tşk ederim biraz isim özürlüyümdür k.bakamyın hatırlıyamadım
önce AG civic nası bişeydir anlamadım 1.4 ama hiç hissettirmiyoçok şaşırdım açıkcası çok iyi yürüyor tebrik ederim kendisini aracını
![]()
turuncu Ef kasa çok sevdiğim bi kasa hafif ve çok iyi yürüyo bide egsozdan ateş atıyoterbiyesiz bi araç puhaha
![]()
Honda'dan yapılan açıklamaya göre Tolga Kaynak'a satılan civic'in fabrikada fd6'ların arasına karışmış fd2 olduğu açıklandı![]()
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
Herkese teşekkürler arkadaşlar... Eğlenceli bir gecwe oldu baktım 221km yol yapmışım dün
İstanbulu bitirmişiz dönüşte tabelalardan fark ettimVidolarda güzel çıkmış ama sanırım ancak bu akşam gönderebilirim isteyen arkadaşlara yada konuya post edebilirim.
KNT fena gidiyoi Tolganın araç şimdiye kadar yürüdüğüm hiç bir fd6 ya benzemiyo ne yalan söyliyim
Ramo Sinin ordada tanıştığımız Beyaz tenekeli civicli arkadaşta iyi gidiyo onla denerken vitesi zırtlattım sonrada arıza yaktı arabazaten ondan sonrada denemedik
Deneyen herkese teşekkürler
![]()
İmza Aile Spec Auris :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)