bence fuat önde olur??
deneme bu akşam olucak hava müsade ederse olmadı Ctesiye kalır ben yarın sabah bursaya geçiyorum ctesi akşamına kadar orada olucam.
İddiam yok zaten ama ağırlık dengelemek için arabayı boraya vericem yanına da 80 kilolarda bir kişi daha oturtucam. Benim ağırlığım büyük dezavantaj. Sub ı sökmeye uğraşırmıyım bilmiyorum stepnenin üstünde gömülü.
IN BOOST WE TRUST
Videoyu bekliyoruz inşallah..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
denerken haber olduktan sonra sıkıntı yok ama sağından ya da solundan başka bişey çıkarsa sen önündekinden kaçarken ve haberin yoksa sıkıntılı oluyor. Valla durduğumuzda Type R daki arkadaşım elleri hala titriyodu.
IN BOOST WE TRUST
rs alır gibime geliyo)) ama belide olmaz
2-3 RS alıcağı kesin 4 sonu civic le yanyana olurlar da 5. viteste ne olur kestiremiyorum
Hacim mi? / Basınç mı? akşam görücez inş![]()
..::PASSATURBO1::..
bence tersi olur 2-3 ies kafa çıkarır sonra rs uzamaya başlar
Civic te t3/t4 63 ar var ve o turbo 2.3 viteste tam kapasite basamıyor hacimin ve dolayısı ile egzoz gazının az oluşundan megane ın turbosuda ufak olduğundan ciğeri 4-5. viteste yetmiyor ama 1-2-3. vitesler çok iyi üst viteste küçük turbo handikapını hacimle kapatabilecek mi kestiremiyorum..
..::PASSATURBO1::..
ies alır...
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
aslında bu deneme 0-220 yapılsa daha güzel olabilir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)