BBS RS'lerin ilk çıkan o bombe göbekli replikasını kullandım, 20 cm çukurada girdim yanlışlıkla sürttümde hiçbişey olmadı, ama yine içim rahat etmedi gittim remotec aldım, kırılacak bir şekli şemalide yok huzurluyum..
BBS RS'lerin ilk çıkan o bombe göbekli replikasını kullandım, 20 cm çukurada girdim yanlışlıkla sürttümde hiçbişey olmadı, ama yine içim rahat etmedi gittim remotec aldım, kırılacak bir şekli şemalide yok huzurluyum..
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Kaliteden bahsediyoruz peki her zaman kalite pahalımıdır ? Kalitenin ucuza alındığı durumlar yokmudur ?
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
ya ben o ilk sayfadaki bmw jantların replikasını kullanıyorum,çoğu kes sert çukurlara vs girdim ama içim hiçbirzaman rahat olmadı.hele ki video yu izleyince kafam karıştı iyice
peki bu replicalar içerisinde en kalitelisi nedir??yani illaki , marka marka fark wardır değilmi?
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
Her replika kötü değil..
Mesela o.z. futura jantlar var keskin'in kt-1'i futuranın replikasıdır ama istersen yarış arabasına tak o kadar sağlam, güvenilir..
Aynı şekilde hre bbs replikası jantlar üretiyor ama bbs'e 5 çeker.
Bu şekilde örnekleri çok. Önemli olan bence Çin malı olmayan replika jant almak çünkü bazı replikalar orijinalinden bile daha iyi olabiliyor
Yanlış olmasın HRE BBS replikası değildir. 30 yılı aşkın piyasada bulunuyor HRE markası da.
Ayrıca replika olup olmadığının en basit bakış açısı fiyat karşılaştırmasında HRE daha pahalı, hiç pahalı replika gördünüz mü?
@kickbuttowski
replika konusunu yanlış anlamışsın. Keskin'de Hre'de replika jant üreticisi değildir.
Replika olayı biraz Adidas, abidas gibi bişey![]()
alıntıya HAYIR...
+1 de benden gelsin keskin'de bildigin replika jant ureticisi değildir. Bazı firmalara OEM jant üretti (devam ediyor mu bilmiyorum ) bkz: Bmw.
Replika bir ürünün 2. nüshası, kopyası demektir. Bunu yapan firma HRE'de olsa BBS'in bir modelini kopyalayınca bu replika olur.
Daha önce söylediğim gibi dandik jant vardır kaliteli jant vardır önemli olan çin malı replikalardan uzak durmak.
Lacostun Converse ayakkabı üretmesi de replikadır ama tabi Lacoste'a 2 kat daha fazla para verirsiniz ve 2 kat daha kaliteli bir ayakkabı sahibi olursunuz.
Tabi Converse'in bit pazarında satılan replikaları da vardır aradaki farkı anlatabildim umarım
Elbette HRE yada Keskin yada Lenso sadece replika üreten firmalar değil, kendilerine özgü çok güzel tasarımları var ama bir ürünü kopyalamak demek replikasını üretmek demektir.
HRE BBS'in replikası veya modellerini çalan/üreten bir firma değildir nereden çıktı şimdi bu durduk yere..
"HRE" and "replica" are not meant to be used in the same sentence. HRE has been around for over 30 years and has proven themselves countless times, as BBS has too. That is complete BS, HRE is a very high quaility wheel manufacturer, no different than any other. its like saying mercedes is a knock off of BMW they are both auto manufacturers and have there own product lines. While both companies make wheels neither one is a knock off of the other. If you were comparing a BBS 3 pcs wheel with a similiar design from another brand in a one piece, you might say it was a knock off but in regards to these two brands they are both high quailty wheel manufacurers. Your co worker probably thought those HRE wheels you were looking at were reresentive of there current wheels and infact those are quite old i belive.??
HRE wheels range in price from $650 to $1800+ per wheel BBS prices are about the same.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
HRE ile BBS in birebir aynı olduğunu düşündüğün modellerini örneklendirebilir misin "kickbuttowski" ?
OZ un Crono modeli de (HT olan değil eski nesil), Compomotive MO5 replikası senin dediğine göre yada tam tersi?
Belli başlı jant tasarımları var mesela 'mesh'. Bbs lm mesh tarzı, hre nin de mesh tarzı modelleri var. Bakınca birbirinin kopyasıymış gibi benzer birbirine ama bu replika demek değil (1 serisi de HB golf de HB gibi)
Keskin-futura mevzusuda replikadan ziyade 'homage'. Hre nin yeni vintage serisindeki ferrari f40 jant modeli gibi
Yani diyorsun ki (anladığım kadarıyla) citroen saxo - 106'nın replikasıdır, yada toyota gt86 subaru brz'nin replikasıdır?
Bende merak ettim Levent gibi hangi modellerin aynı olduğunu? Eğer firmalar arasında bir anlaşma yok ise zaten patent gereği firma aynısını üretemez. Üreten firma da yasal işlem yapmamış olur. Onlar da adı sanı belli olmayan üreticiler zaten.
alıntıya HAYIR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)