aklımı karıstırdın black zaten orjınallık dısın hareketlere pek sıcak bakmıyordum bı buna aklım yatmıstı onuda yalan ettın
ayrıca 2002 dızel 1.9 megandakı egr hakkında bılgısı olan varmıdır ?
aklımı karıstırdın black zaten orjınallık dısın hareketlere pek sıcak bakmıyordum bı buna aklım yatmıstı onuda yalan ettın
ayrıca 2002 dızel 1.9 megandakı egr hakkında bılgısı olan varmıdır ?
kısaca gazladıgında senı engellemiyor sehır ıcındede doğayı korumuş oluyorsun daha cok yakarakSen beni dinle egr yi iptal etme emme manıfoldunu temizlettir
![]()
benim bildigim dizel aracın varsa ilk başta yazılım. benim bi yerlerimi yırtıpta alacagım 25-30 hp yi dizel sadece bir yazılımda alıyor![]()
bende ikilemde kaldım (araç; jazz 1.4 i-dsi)
biraz deneme yanılma olacak, yetkili servisin bu işi yapacağını sanmıyorum, avrupa yakasında önereceğiniz işinin ehli özel servis tavsiyenizi varsa sevinirim
egr nin peşinden kat iptalide yapıp tek tek farkları görmek istiyorum.
edit: egr iptalini yaptık, araya sac koyarak körledik, elektrik soketini de çıkarttık, arıza lambası yaktı akü kutup başını söküp biraz bekleyip takınca söndü. kat iptalini de düz boru ile birlikte yaptık peşinden, çok ince hesap yapmadım ama yakıtta bir abartı değişim göremedim, yüksek devirlerde araç rahatladı ama alt devirde bir fark göremedik
Ne mutlu Türküm diyene
Bu aralar bakınıyorum n47 motorlu 320d'nin egrsini nasıl iptal ederim diye. Pul ile yemeyeceğinden adım gibi eminim.
Yamaha DSP-AX1 varsa gerisi teferruattır...
2006 Corsaya hafta içi egr iptali yaptırmayı düşünüyorum , euro 4 diye biliyorum , konuyu okudum bi abim euro 4 ve 5 de sıkıntı oluyor demiş ama tam bişi oluşmadı kafamda , egr yi kör conta ile iptal ettireceğim kısacası sonuç olarak euro 4 bir motorda egryi kör conra yoluyla iptal ettirsek bahsedilen yarar olur mu (çekiş artışı , yakıt düşüşü ) ? (arıza ışığı yanması sıkıntı deil )
Mapped by DR.ECU
Bi dahaki hafta içi kendi aracıma ustamında yardımıyla egr ve emme manifoldu temizliği yapıcam. İptal yok
Çok iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum, sonuçları buradan paylaşıcam.
İmkân olurda çalışmaktan fırsat kalır servis yoğun olmazsa eğer fotoğraf falanda çekerim
Bu arada aracım 1,4 TDI 3 silindir
- Bize Her Yer TRABZON
Yağ olayını çözdük EGR temizliğinden sonra, duman kaldı.
Daha önce dipgazta gelen gaza her basışımda geliyor, EGR'yi tekrar iptal etsem düzelir mi ?
Benim 1.3 multijette hafıf rampada yada araba biraz yüklüyse 1900d civarında hafif bi silkeleme yapıyo..Araştırdıgım kadarıyla egr'nin dolu olmasından kaynaklı diyolar..Servise gitcem bu ara baktırcam hepsine biyandan iptal ettirsem mi bilemedim![]()
Egr iptal edince kışın daha geç ısınıyomuş araç, benzinli her türlü ısınır da dizelde sıkıntı. Başına gelen var mı?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)