Guzel gelismeler.
Gokininde dedigi gibi ancak Bugra abi yapar bu isi.
Bize yapilmasi gereken bisey duserse haberimiz olsun abi, elimizden geleni yapmaya calisiriz.![]()
istanbul ankara antalya da yapılması lazım yani pistlerin bu kadar çığlığı duymazdan gelemezler..
A.Karakuş
İstanbulda orhanlı autodromda drag pisti var![]()
Dr DTİ
Hayir Aktif degil .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ulusal Drag yapmak için 3 farklı ilde pist olması lazım
Akhiar 400 metre nizami
Konya 400 metre nizami
1 tanede 400 metre nizami istanbul pisti lazım bize
Konyada yarış yapılırsa ankara yada antalyada yapmanın anlamı yok ordaki pist geliştirilmeli
İstanbul bu işte şart istanbul parkta 400 metre nizami pist olursa buyönetimle ulusal dragların yapılmaması gibi birsey söz konusu olmaz diye düşünüyorum
Gerek RPM Turk olsun gerek Konyadaki kulupler olsun gerek Bugra olsun organizasyonlarını anlatan slaytlar yapmalılar ve federasyonla toplantı yapmaları lazım
Onlara sunum yapıp en fazla izleyicinin bu sporda oldugunu anlatmaları lazım bu şekilde sponsor yine bulunabilinir
Zamanında opet boşuna sponsor olmadı ve ona getirisini hatırlayın çogumuz maslaktaki opete hususi benzin almaya geçerdik karşıya
Drag daki sponsorun kazancının geri dönuşunun tarifi yoktur bence ve Turkiyede su anda futbol basketten sonra belkide en çok izleyici bu alanda toplanıyor
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ankara'ya drag pistine gerek yok derken, seyirci rezaletini kastediyorsan onun çözümü bulunmalı, onun çözümü de basit, 40bin kişinin geldiği yer futbol maçı gibi algılanmalı, nasıl 2500 polis veriliyorsa bir maça, aynısı yapılmalı... bırakın 40bini, 10bin kişinin gittiği her hangi bir organizasyonu, amatör ruhla kontrol etme ihtimali yoktur...
Ankara'daki potansiyel belli, bunu kullanmamak saçma olur...
Baskan bikere benim mesajlarıma hemen bi saldırma girişimine girme tartışıyorsak bu birbirimize giricez anlamına gelmez
Bak konyada hazırda 400 metre pist var ankarada varmı yok
Yazdıgımı iyi okurmusun
Konyada yarış yapılırsa Antalya ve Ankarada yarış yapılmasına gerek yok
Cunku her iki ilede konya cok yakın
Yoksa konyanın seyircisinin Ankaradan farkı yok dostum
Benim söylemek istedğim mesafe ve var olan bir pist
Call for prayer
Instagram hesabımız
Abi sponsor konusunda castrol ile görüştüm ben 1 ay kadar önce, sponsor oluruz bize kimse simdiye kadar böyle bi bilgi vermedi dedi. En çok reklam yapacagımız yer aslında pistler. Castrol ford ralli team'e zaten sponsorlar. Ama ralli sizin yaptıgınız gibi pistlerdeki kadar dikkat çekmeyen belirli kesime yönelik bi spor, pistler herzaman bizim için daha cazip bize ulaşın detayları konuşalım bize yarış takvimi çıkarın bizde sponsorluk yapalım dedi..
Call for prayer
Instagram hesabımız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)