gel yaa kankaaa çok güzel olucak bak göreglenicez güzel güzel.
b20 ve k20 kalkısına bayıldım valla masallah ikisinede![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
katılan herkeze tesk. cok guzel yarıstı.. elbette aksılıkler cıkacak buyuk olmadıgı surece problem degıl.. yeterkı duzeltebılcek aksılıkler olsun.. en zevklı kalkıslar b20 vs k20 ve gc8 vs amerıcan ın kalkısıydı...
1- Japondan yapısştırıcı oluor evet (güzel yapıştırıyor)
siyah subaru güzel kalkıyordu olsun 4 egeçmedi canımız saolsun ehe
2- Herkes Çok güzelbir gün geçirdi eminim Sanırım japoncuları amerikancılar artık hafife almaz sanmıyorum
3- 315 Metre Yarışı düzenleyenleri TEşekkür eDEriz allah razi olsun biz oraya 400 diye gidiyoruz bununda br manası kalmadı teşekkür ederis ve şurda bunu anladıkki 310 metrede 10 saniye kosan arabalar 400 ü 10 saniye altında kosamazlar
4- b20n in debriyajıda aolmuş denesinler Temde ozamansalllayın kalkışı ya
Maximum power ne görürüs
5- Msupranın yerine M5 geldi ama Sanırım düz gitmeyi sağlayamadı![]()
6- HAYdee Hazırlanın Ankara Tehlikeli şeyler bizi bekliyor
10 dk da o aks değşti yasüperdiii
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
afiş facia yıl 90 lı yıllar gibi
yeni geldim yolda.
oncelikle aksimiz kirildiginda elinden gelen herturlu yardimi yapmaya calisan resmen cirpinan butun ankara camiasina ve istanbullu kardeslerimize cok tesekkur ederiz. cok gururlanduk bu buyuk dayanisma karsisinda. ozellikle tesekkur etmek istedigim arkadaslar ise, izmirden yarisi izlemek icin gelip, bir dakika once gozunun onunde aks dogramamiza ragmen arabasinadaki aksi bize itiniz olsun diyerek veren enver kardesimize. sokulup takilma asamasinda cirpinan ve bizim yerimize gerekli kisilere hakkettikleri muameleyi gosteren ismail`e, gokhan ustaya, arican ekibine ve hasan ustaya, aydin ustaya, Oz a ve su an ismini saymadigim bizim icin emek veren butun biraderlerim.
justy superdi, murat abiyi cani gonulden tebrik ederim. 2 boy arkadan gelip yakalayip boy atmasi gunun anektoduydu.
yasin`in arabasi ankaradaki arkadaslar bilir, butun gun 2 bar gazlayarak bakkala bile gittigi ilginc bir arabaama yasini de su konuda tebrik ederim zaten yaris deneyimi bir hayli fazla ama AWD u gordugum ender kusursuz kaldiran adamlardan biri.
sato ustayi tebrik ederim. yine 1 geldi.
ahmet kardesimin ve hasan abimin talihsizliklr bir turlu yakasini birakmiyor ama mekanik spor icinde hersey var olacak. bir dahakine en guzel sekile halledersiniz problemleri eminim
12 dakika icerisinde aksi bir arabadan sokup, obur arabaya takma olayini gerceklestiren ustalarim hakan ve orhana diyecek laf yok, supersiniz.
ayrica bir tesekkurde adanali cocuga![]()
lanet olsun icimdeki bu amerikan sevgisine![]()
Bugaru'nun yürümesini en çok isteyenlerdenim, müthiş potansiyel var ama Justy'nin ilk yılı gibi daha oturmadığından mıdır, Hasan Beyler çok sorun yaşadılar. Umarım bıkmadan üstesinden gelirler, gözümüz süper bir Vosvos görür...
Amerikan vs Japon olayının kızışmasına çok sevindim, hele ki en iyi tutan pist Akhisar'da MRT'nin arkadan gelip geçmesi müthiş bir olay olmuş...
murat abiyi ve yasini canı gönülden tebrik ederim. subaruyu en iyi şekilde temsil ettiler. hasan abiyede geçmiş olsun diliyorum ve bu aksiliğin bir son bulmasını istiyorum, cumartesi garajda çok neşeliydi yüro ile ayara giderken. ankara yarışı umarım uğurlu gelir bugaruya
ayrıca tork garaj ustaları hakan ve orhan ustaya diyecek bişey yok zaten her zamanki gibiler.
katılan ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)