gzl bir yarış oldu,biraz sıcakdan yansakdajusty çok fazla,gözlerimiz msuprayı aradı.b20-k20 ikiside gzl yapılmış si* hafif..
gzl bir yarış oldu,biraz sıcakdan yansakdajusty çok fazla,gözlerimiz msuprayı aradı.b20-k20 ikiside gzl yapılmış si* hafif..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Ayın 29unda değil mi Ankara drag'i?
Hem sen gelme olm, tamam Dogbox'ım da tamam, zayıf halkam yok ama bana göre idare eder büyüklükteki 18g senin gt30'un yanında saç kurutma makinesi kalır
Ben sadece Dogbox aldım, yardır yardır kalkayım modunda olacağım, kurada zayıf bir rakip çıkarsa geçerim ama kafadan justy , yasin falan gelirse yandık demektir. Murat abi yada Yasin önden salar, sonradan avlarlar beni![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
13 kapı numarası MRT99'a uğurlu gelmiş, kutluyorum.
Yasin'i de Subaru'su ile girdiği bu ilk yarışta podyuma çıkması sebebiyle kutluyorum, Akhisar bir çok güzel swaplı araç ile izlenecek bir yarış olmuş anlaşılan...
ankara dragları çok güzel olucak inşallah mahalli olur bencede katılım çok olur o zaman
kaçırdık güzel olmuş ;olmuşta tahminim giden herkez ısatkoz gibi olmuştur ne tribün var ne gölgelik alan ...
ulaş abinin dediği dogru. alayımız ıstakoz olduk. katılan herkese tebrikler.
İlçe belediyelerin biri seçim öncesi gaza getirilerek bir mahalli yapılabilir..Beldenin reklamı olur vs.diyerek bir yol kapatılıp bursadakine benzer bişeyler olur ama ordada kavga dövüş sıfır yan yun gırla gider![]()
ahmet vts power arkadşımız mekanik sorunlar yaşamış. gelince kendisi daha iyi anlatır. kanunsuz yasin kardeşimiz zn plakalı gc 8 sulhi. araba cadde de kullanılan bi araba. yoğun baskılarımız sonucunda yarıştan bir gün önce gelen lastiklerle girdi. ve gerçekten süper gidiyor. hırslı bir drag set up ı ve nosla desteklenseydi çok daha iyi olabilirdi. ama biz sadece arabamızı görmek istedik ve sonuç mrt ve selahattin vardarlı gibi rakiplerin yanında çok iyi... asıl inşallah birincisi olmazsa bile ikinci ankara yarışına korhan kardeşimizin arabası yetişirse tam bomba olacak...dört gözle bekliyoruz.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)