İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Güzel bir yarış oldu katılan arkadaşları ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Printable View
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Güzel bir yarış oldu katılan arkadaşları ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Dereceye girenleri kutlarım. Gerçekten çok güzel araçlar hazırlanıyor artık TRde. Problem yaşayanlara da geçmiş olsun, bir dahaki sefere umarım problemsiz atlatırlar :)
bu ne saçma bi organizasyonnn 14,30 a kadar sıcakta insanlar bekletiliyor sonra alel acele daha arabalar ısınmadan starta alınıyoruz.ilk kalkış launch bile yapamadan kalktık rakip zaten zayıf yetiştim ama bana 10 mt. daha lazımdı...
yarış başında 400mt ok. için yazı aldılar hepimizden şimdi öğreniyoruzki 320 mt olmuş.bu ne ciddiyetsizlik bu ne sorumsuzluk.bu kadar yapmak istemiyosanız yapmayın bu içi drag falan düzenlemeyin.
ben itiraz ediyorum federasyona kural hatası yapıldığıyla alakalı. elimde 400mt yapılacağına dair yayınları var klübün ancak sürelerdede 320mt açıklamışlar.
sürelerde yazılan metreler yanlış olabilirmi?
yarışın 320 mt olduğunu bende yarıştan sonra duydum..
14.30 da başlamasını saymazsak iyi bi yarış oldu ama hakkaten ıstakoz olduk.. ağaç altı gölgeye geçtik ama orda da finişi göremedik.
bugaruyu ve e30 m5 i görmek için geldik özellikle ama ne yazık ki bugaru aks kesmiş, e30m5 de tutunma problemi yaşadı sanırım,gerçi sadece 1 kalkışını görebildim e30m5in belki problem de çıktı?
yarışı izleyen seyirciler yarışın aksamasına sebep oldular bütün ısrarlara rağmen duvarın dibinden yarış izlemeye çalıştılar.
katılan herkese çok teşekkürler ıstakoz da olsak güzel bi yarış izledik.. :)
yarışçılar yeterince profesyonel:icon_tup: ama organizasyon amatör! :icon13:
e30m5 biraz aks progblemi yasadı ankarada çözülücek :)
valla yarışan herkezin eline , emeğine saglık diyorum. ankarada canlı canlı izliycem kısmetse. inşallah güzel bi organisazyon olurda bizde göz zevkimizi almış oluruz
400m bir pistte 320m metre yarış yapan akıllıları kutluyorum ne mantığı varsa çokmu yakıyoki 400m olunca??
aradım klübü saçma sapan cevaplar yok fotosel görmedi yok bizim akşam haberimiz oldu, organizatör klübün akşam haberi olmuş saçmalık...
itirazlarla ilgili süre verilmemiş kural hatasıyla ilgili bilgisi olan varmı
mahallinin son kalkışlarından birinde çok bariz fodepar yapıldı , itiraz ettiğimizde "fotoselli sistemin görmediğinden , hatasız çalıştığından yani bizim yanıldığımızdan bahsettiler". Hayırlı işler diyip çıkıp gittim sonra. Organizasyon gerçekten tatmin edici değildi :icon13: