launch control ne biliyomusun ?
Printable View
launch control ne biliyomusun ?
lunch yapamamak nasıl oluyokı? ecudan dırek ona ayarlı deılmı zaten makıne? yanı gaz kokleyınce ayarlanılan devırde saydırmaya baslıyo,buna zamansal engel nedırkı?
hee tamam ozaman :D
:) saxonun elektrik sistemi hondadan farklı yani lunc yapmak için durup koklemek yetmior aynı anda beyne arabanın durdugu sinyalinide gondermen gerekiyor ahmet agbinin anlatmaya calıstıgı o ilk kalktıgında arabanın hararet ibresi yerinden yeni oynamıstı okadar bekleyip alal acele kaldırmak cok gereksizdi ayrıca 310 mt ne bize 400 oldugu soylenmişti bence birdaha bu E.O.S.K ya en azından drag organizasyonu verilmesin bursada bilmiordu ama en azından akıllı mantıklı adamlardı dogruyu anlattık kural kitabını gosterdik ve ikna oldular bir onceki yarıs ne eguzel 400 metre yapıldı oradaki bir adamın lafı içinmi okadar insan araba hazırlıyor kalkıyor ankaradan gidiyor ayıptır yaa verilen emege harcanan paraya yazık .
bir evvelki yarışın 400 metre yapıldıgına eminmisiniz cünkü finish te tek bir beyaz finish çizgisi var
ya benim anlamadığım birşey var.
hepiniz defalarca yarışmış insanlarsınız pistin 400 yada 300 olduğunu yarış sırasında
anlayamıyormusunuz. 100 metre gözden kaçacak kadar kısa bir mesafe değil.
yarışan kişilerin 320 mt olduğunu yarıştan sonra öğrendik demesi bana tuhaf geldi.
bende aynı seyi merak ediorum start finish mesafesiyle oynama imkanları olduğunu sanmıyorum cunki pist hep sabitti finishdede beyaz cizgi var, ya hepsi 320 di yada yanlıs olcmusunuz
bu arada yeni video mrt justy vs. vardarlı camaro
http://videos.streetfire.net/video/P...-vs_165291.htm
launch bizde switch vasıtasıyla devreye giriyor
cok dogru bir noktaya temas etmişssin bizde bunu ilk yarışta 3 hafta once pisti yapan adamla konusmustuk haklısın bir finiş noktası var ama start noktası arabaların lastik ısttıgı yer yani startı ileri alıyorlar normalde pisti biliyorsan duvarın başladıgı yerle cizgili duvarların bittigi yer yani normal finişina rası 410 mt duvarın basından on metre ileriden start vererek bir onceki yarısı tam 400 metre yapmıştık bu adamlar gayet kafalarına gire mesafeyi kısaltıp yarış başlattılar inanın yapılan harcamalara verilen emeklere harcıyorum torkun subarusu için okadar usta insan ustu bir caba harcadı ve başardı ama nedir olaydan haberi olmayan drag afişine logan resmi koyan birkac tane orumcek kafalı adamın organize ettiği yarışta yarışmak için herkeze bol sabırlar diliorum:ofk:
neoldu yaw 10 saniye koşan amerikana biz görmedik
abi sureler varmı kimsede?
önceki yarışın finişinde beyaz çizgi yoktu start yerini ileri aldılar çünkü lastik ısıtacak yer kalmıyo dendi ancak finish daha ileri alındı burmok yarışında.bu yarış doğan abinin(pistin sahibi) bize anlattığı gibi ilerdeki start çizgisi ve normal finish çizgisi arasında yapıldı yani 300mt
Süreleri ordada net olarak bilen yoktu herkes değişik söyledi ,
kesin süreleri bilen varsa yazarsa iyi olur.
Aynı şekilde pistin uzunlugunuda görevliler bile kendi arasında farklı söyledi cok ilginç.
bizde dogan kırbas ile konustuk ve akabinde pisti olctuk tam 320 mt idi.