User Tag List

Sayfa 16/18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
338 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Ulusal OtoDrag / 8 Haziran / E.O.S.K

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=khan;308908] butun arabalar hizlansin iste ne guzel ki bence bu sene arabalar biraz daha hizli ki her gecen senede biraz daha hizlanacaktir normal olarak.

bence hiç biri hızlı değil. MuRaT99 abi geçen yıl nos suz gene aynı zamanları çıkartıyordu hatta daha iyisini.
    VTS power geçen sene daha iyi yürüyordu mekanik problem yaşamıyordu.miniks ler geçen yıl daha hızlıydı.CRX lerden hızlı 106lar vardı onlar olmayınca gene zamanlar düştü.s2000ler bu yıl olsaydı gene şampiyon olurlardı çünkü daha hızlılardı.americanlarda yeşil nova vardı.yani uzun lafın kısası geçen yıl çok hızlıydı.bu yıl geçen yılı arıyoruz heyecan olarak.geçen yılki msupra_angel,mrt99_WS,s2000turbolar_saxo turbolar,106,saxolar_vtilar bu çekişmeler vardı hala hafızalarda.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama bu yarıs bence herkes kendını tam olarak gordu. bı dahakı yarıs daha ıyı olucak gıbı gozukuo. tek yanlısımız 1-2 cı grupları ayırmak oldu bırlesmelerı yarısmacılar acısından daha yıı olucaktı. sınıf 2 gene bombos.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

ANGEL CENGİZ
    Misafir
    bu senede guzel olur dragon07 kardeşim ya sezon daha bıtmedi ..bu arada japon balığı ve kopekbalıkları guzel olmuş guzel yakıştırma olmuş bende arowana var minikler bilir..arkadaşlar herkes hızlı gerçekten inşallah dahada hızlı olurlar amerıkalılar 5 sn ye gdıyolar bız burda 10 snye hesabı yapıyoruz .volkan abi.aybars.ismail abi.ozgun murat abi .selahhattın abi.bu kişiler kendını kanıtlamış ınsanlar gerek yarışda gerek modıfıyede o yuzden konuşmaya gerek yok bence inşallah daha hızlanırız daha hzılı gıderız bu japon amerıkan ayrımcılığıda bıtsın dıyecem ama dunyanın en hızlı arabası 5.85 dediğin nsx 600 kılo gerçekten muhendıslık harıkası harcanan para 2.7 mılyon dolar efsane ama ..Funny Car Dodge Stratus, 5.025, 299.98 mil Gary Scelzi, 320000 usd ye yaptığı araba hala 5 snylerde gıdıyo bıde 1100 kilo bu arada laflarım yanlış anlaşılmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yürü be cengizim tüm sevdiklerin yanında
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

ANGEL CENGİZ
    Misafir
    ahaha bizi kimse sevmıyo ya taksiciliğe devam edıyoruz baksana yarış falan hikaye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=dragon07;309212]
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butun arabalar hizlansin iste ne guzel ki bence bu sene arabalar biraz daha hizli ki her gecen senede biraz daha hizlanacaktir normal olarak.

bence hiç biri hızlı değil. MuRaT99 abi geçen yıl nos suz gene aynı zamanları çıkartıyordu hatta daha iyisini.
    VTS power geçen sene daha iyi yürüyordu mekanik problem yaşamıyordu.miniks ler geçen yıl daha hızlıydı.CRX lerden hızlı 106lar vardı onlar olmayınca gene zamanlar düştü.s2000ler bu yıl olsaydı gene şampiyon olurlardı çünkü daha hızlılardı.americanlarda yeşil nova vardı.yani uzun lafın kısası geçen yıl çok hızlıydı.bu yıl geçen yılı arıyoruz heyecan olarak.geçen yılki msupra_angel,mrt99_WS,s2000turbolar_saxo turbolar,106,saxolar_vtilar bu çekişmeler vardı hala hafızalarda.
    mrt99 un veya diger arabaların zamanlarını biliyor musunuz ? gecen sene tutulan dereceler izmit 280mt ve izmir 270-280mt ancadır. bu yarısın sureleri yok ama bu yarıs 320 metre idi veya gelipte herhangibi bir aracın kalkısını izlediniz mi?

emrahın arabası cok cok iyi bir arabaydı, emrahta arabasından daha iyi bir pilot fakat emin ol bu sene arabalar daha hızlı. eger emrahta bu sene yarıssaydi adim gibi eminim ki gecen seneki durumuna gore cok daha hizli olurdu. mrt gecen seneye gore oldukca hizli nosluda nossuzda. emrah akhisarda hic yuruyemedi sorunlardan dolayı bugune kadar.

ben havaya konusmuyorum ve hakkaten bilmedigim birsey olsa konusmam bunu butun beni tanıyan arkadaslar bilir. yarısa katılmayan arabalar icin sampiyon olurlardı soylemi yanlıstır cunku bu bir mekanik spordur ve mekanik sporlarda sampiyon hicbir zaman kesin degildir.

bu sene angel yok ama selahattin vardarlı var oda en az onun kadar hızlıdır bence. sınıf 3tede s2k ların sampiyonlugu kesinlikle garanti olmazdı cunku bugaru ciddi cok hızlı bir araba sorunları cozuldugu zaman emin ol cok rahat derecelere oynayacaktır yine onun haricinde saxolarda bu sene daha hızlı ama yeni arabalar onlarında ayarları setupları oturdugu zaman cok daha hızlı olacaklardır.

emrahın ve butun antalyalı arkadaslara herkezin saygısı, sevgisi ve sempatisi var ama gozlemledigim kadarıyla siz her baslıgın altına onların ismini dahil edip antipatik durumu dusurme ihtimali yaratıyorsunuz. gecen sene gecti bu sene yeni bir sene, seneyede bu sene bitmis olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence japonlara japon balıgı guzel benzetme de amerikanlara kopek balıgı pek gitmiyor kopek balıgına ferro,lambo,veyron falan daha uygun.

amerikanlar bence orkinos falan gider

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANGEL CENGİZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahaha bizi kimse sevmıyo ya taksiciliğe devam edıyoruz baksana yarış falan hikaye
    Aruana lar çiftleştimi ?
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

ANGEL CENGİZ
    Misafir
    khan +10000000000

ANGEL CENGİZ
    Misafir
    var bi sex oyunlari ama bakalım neler olucak

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla korhan abi ben kimseyi gayırmıyorum yarışları yakından takip ediyorum geçen yıl ankara hariç çoguna gittim.bu yıl okulum dolayısıyla gidemiyorum.ankarada inşallah tanışırız.geçen yılki ortamı söylemek istiyorum daha iyiydi diye siz vardı çekişmelerden bahsediyorum.msupra ile angel yazdım miniksleri yazdım çünkü geçen yıl antalyalı çoktu.ve hepsi şampiyon olmuştu.bu yıl benim favorimde mrt99 hem rekor olarak hem setup olarak hemde murat abiyi biraz tanıdıgım için.bir tek soru soracagım size
    GEÇEN YIL MI DAHA ZEVKLİYDİ BU YIL MI?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sene simdilik pek oturmadı ama zaten iki yapildi henuz ki manislar niyeyse genelen cok keyifli olmuyor kırılan araba cok oluyor uzak vs vs.
    bakarsın angel,selo,emrah surpriz yapar girerler yarıslara volkan abi girecek baya canlanacak yani.

zevk acısınından birsey diyemem zaten o subjektif bir konu ama hız acısından diyebilirim arabalar daha hızlı. zaten su andaki hızlardan cok ucuk farklar arama bu asfaltlarla vs vs artık limite gidiyor bazı seyler. amerkiada, ingilterede 7-8-9 kosan araaları buraya getir bakalım kac saniye yavas kalacaklar orada ki derecelere gore.

kurallar da ilginc bir o kadar, farımıza delik acmaya izin verilmiyor misal sınıf beste ama karsında yarısan araba tup sasi, fiber govde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence japonlara japon balıgı guzel benzetme de amerikanlara kopek balıgı pek gitmiyor kopek balıgına ferro,lambo,veyron falan daha uygun.

amerikanlar bence orkinos falan gider
    Baracuda diyelim abi ozaman
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet baracuda cok uydu

4 ceker japonlara da arowana diyebiliriz super zıplıyorlar misal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANGEL CENGİZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var bi sex oyunlari ama bakalım neler olucak

bişiler olursa satar tup şase japon yaparız sana ahahhahahhahaaaa
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

ANGEL CENGİZ
    Misafir
    para olursa yapılcak çok şey var
    biliyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puhahhahahaahahaah

tup sase japon

ANGEL CENGİZ
    Misafir
    bence butun japon arabalrın artık sonuna gelındı bundan sonra şaseye ıhtıyac duyarlar bana gore ..

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dragon 07 kardeşim, bu yılın araçları geçen seneninkilerden daha hızlı, gelecek yılın araçları da bu yıldan hızlı olacak. Teknik ve bilgi gelişiyor. Parça bulunma imkanları, teknoloji ve örnekler de çoğalıyor, yanıbaşımızda yunanın kıbrısın yaptıkları araçları görseniz şaşırırsınız.

Şu anda sadece Ankara'da caddede dolaşan , günlük binilen en az 10-15 Subaru, bir o kadar EVO ve hothatch otomobil çok değil, 4-5 yıl önce olsa Ulusal drag şampiyonu olacak setuplarla gündelik dolaşıyor, ve bunlara artık yarışa girebilecek ciddiyette dahi bakılmıyor. İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Trabzon gibi illerimizde de aynı şekilde. Çıta her yıl daha da yukarıya taşınıyor, artık sorun araçların hızlanması değil, pistlerin buna uyum sağlaması, uygun kalkış ve frenaj alanı, güvenliği verebilmesi ve en önemlisi organizasyon mentalitesi oldu.
    İnsan her zaman farklılık, çeşitlilik ve heyecan ister, evet geçen seneye göre sayı az başladı, (sezon içinde sayının artacağına inanıyorum) ama bu araçların geçen seneye göre daha yavaş olduklarını göstermez, aksine tutunabildiklerinde çok daha hızlılar.
    Düzgün bir zaman tutulma durumu olsa bu şekilde tartışmak yerine direk çizelgelerden zamanlar karşılaştırılır ve ihtilafta kalınmazdı, bu da büyük bir eksiklik, umarım tamamlanır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)