User Tag List

Sayfa 17/18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
338 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Ulusal OtoDrag / 8 Haziran / E.O.S.K

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyalı olarak söyleyince kızıyorlar laf ters yöne çekiliyor.270-280m izmit evet dogrudur.peki 320m manisa 2 sn fark edermi?

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANGEL CENGİZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence butun japon arabalrın artık sonuna gelındı bundan sonra şaseye ıhtıyac duyarlar bana gore ..
    hımmmmm tamam yaaa yapıoz ya işte görcez dedigin olcakmı
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalyalı olarak söyleyince kızıyorlar laf ters yöne çekiliyor.270-280m izmit evet dogrudur.peki 320m manisa 2 sn fark edermi?
    manisanın surelerini biliyormusnuz?

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciddd hazırlanan araçlar var daha 1-2 ewo 1-2 RB serisi dahabekleyelim bakalım neolucak

izmitte emrah 4 atıp bayada bir gidiyorodu yaklaşık düşünürsek ki DEviri yüksekti Rev limiti yani hayırlısı görelim inceleyelim inaşlllah emrah gelir yarışlara xx00
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence japonlara japon balıgı guzel benzetme de amerikanlara kopek balıgı pek gitmiyor kopek balıgına ferro,lambo,veyron falan daha uygun.

amerikanlar bence orkinos falan gider
    KORhanım Tutttum bunu uhahuahuahu Dil balığı yapalım onlar çok büyük uahuahuahua yada balina

Taksimizi sewiyoruz ailemizin taksisi ona laf uyok cünkü geçen sene bozukta olsa sorunsuzda olsa İbütün sene Sawaştı helal
    www.drecu.com

ANGEL CENGİZ
    Misafir
    inşallah bu senede olucak bişeyler bakalım hayırlısı taksi tekrar dirilcek bir iki sponsorluk işi hallolursa dahada guzel şeyler olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha içme moruk tadında bırak bence ahahuauhhuahuaa
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

ANGEL CENGİZ
    Misafir
    hala garaj temızlıyorum pıs herıfler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahahahhaaaa
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

SVARDARLI
    Misafir
    Merhaba kıymetli arkadaşlar ;
    Ben yazılarımda aslında herkese seslenmek istediğim için bu şekilde sözlerime başlıyorum. Benim görüşüme göre yarışan arabalar değil, o aracın hazırlanması için geride kalan zamanda yapılmış olan teknik ve stratejik çalışmalardır. Bir de bunun üzerine pilotajın bu yapılanları ne kadar eksiksiz olarak uygulayabildiği ile yarış sırasında olası değişkenliklere karşı ne ölçüde doğru reaksiyonlar verebildiği konuları hep birlikte yarışı ortaya koyar. Bu görüşten yola çıkarak aslında yarışan otomobiller değil, o otomobilleri hazırlayan ve süren kişilerdir demeliyiz. Hal böyle iken amerikan-japon tartışması bence çok anlamsızdır. Hemen yeri gelmişken şu ‘amerikan’ sözünün daha doğru kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Chevrolet (GM), Ford, Chrysler birbirinden bağımsız ve birbirinin kıyasıya rakibi olan OEM
    üreticilerdir. Ama birinci el araç satışı piyasasında ama yarış ortamlarında Fener Galatasaray Beşiktaş gibi taraftarları birbirinden farklıdır. Dolayısıyla hem motor dizaynları hem de fanatikleri farklı olan bu grupları biz de karıştırmamalıyız diye düşünüyorum. Keza ben de aşırı fanatik bir chevy’ ciyim. Tabii aslında aynı futbolda olduğunu düşündüğüm gibi (hiç futbolla ilgim yoktur) nedendir bilemem sonuçta hepsinde bir blok bir eksantrik ve sekiz piston olmasına rağmen bir tutkudur keyifle gitmekte.

Gelelim Akhisar’ da yapılan ikinci ayak koşulara
    Ben yine üst grupta katılım olmadığı için bir alt grupta yarışlara girdim. Herşeyden önce
    yarışlar çok centilmence geçti. Tüm katılımcıları bir kez daha kutlamak isterim. Daha önceki
    yazımda da belirttiğim gibi tüm yarışmacılar 10 sn içerisine girdiler ve heyacanlı bir yarış oldu. Ben mevcut makinam ile ki bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum kendimce
    çok iyi koştuğumu düşünüyorum. Ama tabii ki Murat benden daha hızlı koştuğu için bileğinin ve yüreğinin hakkıyla birinciliği hiç şüphesiz layıkiyle kazandı. Kendisini tekrar tebrik ederim.

Bizler bu ortamda yaptığımız çalışmaları birbirimizle paylaşmaya çalışıyoruz. Ben yarışlarda koştuğum aracın motorunun teknik özelliklerini daha önceden sizlerle paylaşmıştım. Hatta özellikle standart yapıda bir 350 makine olduğunu ve normal pompa benzini ile çalıştığını belki de tek farkın kendi kattığım işçiliğin olduğunu ifade etmiştim. Benim şahsım adına sevindiğim nokta arkadaşım Volkan’ın da max 400 hp olur dediği böyle bir makine ile bu derceyi çıkartmış olmamdır.

Dolayısıyla karşılaştırmalarımızı yaparken bence elmayla armutu yan yana koymamalıyız.
    Örneğin ben yaptığım projelerde hep aynı konfigürasyonun Amerika’ da yapılmış benzerleriyle yan yana koymaya çalışırım. Aynı şekilde Subaru için şu an Türkiye’ de yapılagelen (sizlerin yazılarından anladığım kadarıyla) modifiyelerin sınanması adına yine yurt dışındaki örneklerle mukayese etmeliyiz diye düşünüyorum. Ama tabii ki koşulan pistlerin asfalt şartları elbette mukayesede bizi zorlayabilir.

Herneyse gelecek yarışa ben yakıt olarak methanol’ ü sınayacağım. Bu bana veremediğim ateşleme avansını yükseltmemi sağlayacağı gibi hem de motor gücünde % 8 lik bir artış getireceğini umuyorum.

Evet Volkan’ cım sözüm sana bu kadar laf salatasından sonra iki elma mı iki köpek balığı mı ne demeli bilemem ama iki 350 makine yan yana eğer elenmeden kalkabilirsek yarışlara biraz daha heyecan katabiliriz diye düşünüyorum.

Saygılarımla

Whiteside Impreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılan yarışan derece alan almayan herkeze tebrikler.Yanlız bişey dikkatimi çekti geçen seneki araçlardan diğer arabaların hızlı olma fikri Olabilir olmayadabilir Önce sorumu sorayım cevaba göre yazıcam(yeni teknoloji vs vs konuları hakkında) En iyi derece kaç 315 metrelik Manisa yarışında?
    2002 CLASS 1 TURKEY DRAG CHAMPION

2003 CLASS 3 TURKEY DRAG CHAMPION

2007 CLASS 6 TURKEY DRAG CHAMPION

WS 4 EVER

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9.86 bro 10krktr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hııı o zaman şöle söyleyeyim..Bizim ilk yarışımızda 8.03 çıkarmıştık 300 metrede uzatılmış izmit pistinde.Hadi onu geçelim ilk yarışımız ile son yarışımız arasında arabamızda minimum 150hp'lik, fark vardı sadece bunu söylemek istiyorum özgün iyi bilir ve o zaman derece alınmamıştı,emin olun dahada düştük bu derecelerden ..Reel yaklaşmak lazım bu işlere arkadaşlar,dereceler varken yoruma gerek yok

WS 4 EVER

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 de 8.02 kosan 315 ı sanırım 8.20 de felan bıtırır yanlısmıyım o suratte? whıtesıde ın farkı herzaman bellı sen bence yenıden cık pıstlere

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç olarak geçen yılki süreler daha iyi degil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zamanki izmitin 300 olduguda supheli abi hersey supheli dereceleri pist pist degerlendirmek lazım ki onda bile farklılık oluyor bu seneki manisa 1. ayakla manisa 2. ayak arasında bile acayip metraj farkı vardı. ben bugune kadar olculmus hicbir dereceye tam manasıyla inanmıyorum.

whiteside cok hızlıydı allah var hem pilotaj hem araba olarak fakat arabalar hızlanıyor abi bu asikar. hicbir veri guvenilir degilken verilerle konusmak cok mantıklı degil bencede.

sen don pistlere don

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verilere inanmak lazım khan'cım yoksa kendini kandırır insan,sana diyorumki o derece aslında bişey değildi son haline göre..Ayrıca hızlanan bişey yok değişen renk sadece 8.03 canım Bu arada sen girsene artık geçen senede dedik gc8'ciyiz ses soluk yok senden

WS 4 EVER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bitti bittti yokyok kapayın 4x4 lere sağlam arabalar geliomuşmin for 8 siolar haberleri geldli
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelsin ortam senlensin, emrah biraderim eskisinden de hizli donsun arabalar bitsin. eglenelim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)