kural hatasına itirazlarla alakalı bir madde bulamıyorum bilgisi olan varmı itiraz edelim fedrasyona
kural hatasına itirazlarla alakalı bir madde bulamıyorum bilgisi olan varmı itiraz edelim fedrasyona
RACE WERKS
http://www.eosk.org.tr/
Ulusal Ege Oto-Drag yarışına katılan toplam 17 yarışmacı 3 ayrı sınıfta, 400 metrelik asfalt parkurda otomobillerinin gücü ile kendi üstünlüklerini kanıtlamak için sonuna kadar gaza bastı. Dereceye giren yarışmacılara kupaları Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Ömer İşçi, Organizasyon Komite Başkanı Bahadır Karameşe, yarışma direktörü Ahmet Çağlar Kip, 2007 Türkiye Motodrag şampiyonu Doğan Kırbaş, Sponsor Show Oto Tuning Sahibi Uğur Köktaş, TOSFED Gözlemcisi İsmail Erkal Yarış Baş Komiseri Emin Keskin ve Yarış Komiseri Ahmet Sabri Altınel tarafından verildi.
Birbirlerinden haberimi yok görevlilerin acaba kimin ne yaptıgı belli degil![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
komserler kurulu yayınladı ve bizede yazılı bildirildi, ancak yine 320 yapıldı bunu anlamak mümkün değil klübü aradım cevap : bizde akşam öğrendik 320 yaptığımızı.. photosel görmedi kablosu yetmedi falan filan...
bu kdar ciddiyetsiz olunurmu yapmayın kardeşim drag falan o zaman
RACE WERKS
bu işler maalesef hep böle oluyor bence bunun nedeni drag sporuna olan saygısızlık...... bunun başka bir izahı açıklaması yok diye düşünüyorum ben şahsen
Bi ara pist kısaydı uzundu zart zurt muhabbeti oldu.Yok yarışmacıların imzası alındı tekrar uzatıldı kısaltıldı muhabbeti oldu.
Ama bizim kulağımıza gelen hep 340m 320m gibi rakkamlardı 400m ye uzatıldı dendi bi ara.
Yarışanlardan kimsenin imza felan verdiğini görmedim ben![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Her iki arabanın üstün olduğu yerler mevcut.Japon balığı ve köpek balığı olarak da olay değerlendirilebilir.Sonucun böyle olacağını ben biliyordum zaten.Arabamızın geçilmesine hiç üzülmediğimi söyleyebilirim.Hatta sevindim.Selahattin uzun zamandan beri rakip görmediği içinde ona da iyi geldi aslında,herkesin merakı gitmiş oldu,benimde dahil.Murat arkadaşımızla tanışmakta olayın diğer güzel yönüydü.
Ha diğer bir ayrıntıyıda aktarayım.Justy orada zaten yara yara zorlamadan yarışı aldı.0.50 sec daha hızlı gidebilirdi gözlemlediğim kadarıyla.Kalkış ve vites geçişleri oldukça smooth idi.Tebrik ediyorum Muratı.
Aybars
volkan abi
bende bundan bahsediyorum zaten neden hala daha N/A amercan arabaları ile japon lara kafa tutulmaya calışılıyor
turbo bir malzeme herkes takabilur Ayşeler bile ehhehehhehee
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
selam Hilmi/Ahmet
eksiden caponlar turboyu kesfetmeden niye amerikanlar kafa tutuyorsa NA amerikanlarda onun icin guclu turbo caponlara su an kafa tutuyorbirde benim fikrim sadece, tubular sase camaro en fazla 375hp hadi 400hp cikarttir. justy 2.5bar basiyor C16 kullaniyor, cok daha ustun bir makine oldugu ortada. 29 haziran ankara guzel olacak
sevgiler
volkan
ankara güzel olucak demekkihadi hayırlısı inşallah herşey güzel giderde eskisi gibi draglara ilgi artmaya başlar
![]()
japon balıgı kopek balığı video da var demekki işlevi önemli cüsssesi değilneyin peşindeyiz onu anlayamıyorumki durun bakalım japon balıkları coğalabilir
köpek balıklarınıda bekleris selehattin abiden 8500 dönen ve methanollle çalışan bir motoru vardı 1 kere getirdi piste çok güzel kokuyordu onu görmek gerçekten isteriz çok güzeldi motoru maşlllah ayrıca adam indi tebrik ettti olay orda bittti nedir bunun uzaması yok öle yok böle 5.85 kosabilen amerikan varmı Japon balığı var Dünya rekoru sahibi JApon
balığı anlamadığım bişi var neden hazmademiyorsunuz bu işler böle geçilirsin geçersin herzaman en iyisi olamasssın!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
WS impreza 300m yi 7sn-7.5sn de koşuyordu.bu yıl iyi zamanlar olmuyor açıkçası geçen yıl herkez daha hızlıydı.her hafta rekor değişiyordu ki manisa pisti iyi yol tutuyor.iyi bir zaman yapılacaksa manisa pistinden başkasında yapılamaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)