"amerikancı" kim vardı?
Printable View
bugaru sıdıka benle kalktığı gibi kalksaydı satonun o arabyı geçmesi mümkün değil. bugaru mükemmel olmuş birazdaha sakin olsa bugün 1 olacaktı.dersimize biraz daha çalışıp bu sene sorunları atlatmakla geçiricez sanrıım :( cooler hortumu patlattım yine yürütemedik sıdıka hanımı ve diğer derece alanları tebrik ederim.
gürcel abi ve diger abilerim ben cektigim bütün subaru ile ilgili videoları alp abiye atıyorum simdi eger baska istediginiz video varsa atabilirim tabi bende varsa cunku lanet makinanın pillerini yanlıs almısım =) yarı dolu pille anca 33 video 275 resim cekebildim....
Ahmet hocam her ne kadar Subaru fanı da olsak senin harcadığın emeği takdir ediyorum. Aracın harika hazırlanmış, senin de çok emeğin var. Bugaru bile 5. 6. yarışında oturdu, senin de bunu yapacağından eminiz. Sinirle yukarıdaki yazıyı kaleme alırken seni atlamışım, seni de kutluyorum.
hasan abiye de sıdıka yengeye de tebrikler. bugaru gerçek bir roketti
ahmetim şeytanın bacağını kıramadı. hepimiz çok üzüldük. en büyük şansızlığı sıdıka yengeyi ilk kura da çekmesi. çünkü bugaru resmen awd gibi kalkıyordu
mrt murat justy nin arabası ayrı bir dünyaydı. sorunsuz problemsiz yarıştı
ismail lastik patlattı. ama onun da ateş ederek lastik ısıtmasını seyretmek bile ayrı bir zevk.
yasin kardeşimizin arabası hem bizim hem de garajımızın gururu oldu. biz ne yazık ki kağıt üzerinde değil de pist üzerinde yarışmayı bildiğimizden dolayı sonunu getiremedik.
bu sıcakta (pist üzerinde 50-60 derece civarı) çatır çatır arabasını yürüten herkesi tebrik ediyorum.
satılmıs abıyı tebrık etmek lagzım
artık şans mı desek baska bır seymı desek yorum sızlere kalsın... ama ızledıgım 2 yarıstır şans satılmıs abıde...
Haaa en önemlisi Sulhi sapığını unutmamak lazım. Deli adam bu sıcakta taa İstanbuldan kalkıp yanımıza yarışı izlemeye gelmiş. Gün boyu bizle birlikte adamları pistten uzaklaştırdı, bizle birlikte bağırdı. En son biz protesto ile pistten çıkarken onunla selamlaşamadık, kendisine en vefakar ve cefakar gc8'ci ödülünün verilmesini öneriyorum.
bu arada Sıdıka abla kalkamadı ama sonradan viteste atamadı final kalkışında yinede ben hayran kaldım Hasan abi nihayet noktayı koymuş
hepinize tebrikler:)yarışan araçlar yüzde 70 ankara'dan bu kadar kişi bir pist yapamadık oraya.. .1.2.3. ankaradan çıkıyor bence ulusal drag olmasın artık ANKARA dragları olsun.araçların çogunu geçen senedende biliyoruz hepsinde emek var iyi bir pist ile hepsi dereceleri 1-2sn çekerler.pist olursa eğer ANKARA türkiye'nin SANTA POD'u olur.benden sölemesi:)
bu adamların karşısında sokak yarışcısıyız laf olsun die yapılıyor hala.adam gibi klüp olacak ve bu adamlarla sadece yarıştan yarışa karşılaşmıcaz böle olmaz.nası bi teknik kontrol ben gidip homologe kask tulum eldiven alıcam adam boyacı tulumuyla yarışcak... şakaaa.. zaten yarışan düzgün bi kaç araba var yasin günün best time ını yapmış bi hortum yapılacak bırakın yürütsünler arabalarını azcık esneği verin yoook bitti süren katııı.ama adam donla yarışıyo tamamm a.....
ayrıcaa satılmış ustaya ve elemanı yakuba burdanda sitemim var torpil falan filan bişeyler var sanıyolar.bizim çocuklardan biri teknik kontrol yardımcısı olduğu için ve eksikleri hatırlatıldığı için kavga çıkarmaya çalışmışlar ve bizim gence tokada kadar gitmiş.bundan sonra çok farklı olacak boyacak tulumuyla gelmeye kalkmayın kardeşim hakkımı arayacam basıcam parayı itiraz edip diskalifiye ettirecem sizi...
ahmet abi senin mesajın altınada bu resmi koydum olmadı.bu adamlara bi turlu ısınamadım bi hawalardalar.dunyaları yaratmıslar gibi.kameraı gorunce degısmeler felan..anladım sanırım sen semek istedigimi
Yarışan ve bu araclara emek veren herkezi kutluyorum.!!!
fakat bu yarışı organize eden ANOK başta olmak üzere kınıyorum!!!
böyle rezalet ve düzensiz bir yarış ben yıllardır izlemedim..
vedee taraf olan kişileri bir daha bu işte görmek istemem.!!!(size diorumm komserlerrr)
Bu pistin yasaklanması ya da ciddi biçimde revize edilmesi gerek. ama bu kadar çok tanıtım ve sponsorluğun olduğu bu kadar seyirci çeken bir yerde bu imkansız gibi bişey.
ailesel sağlık sorunlarndan gelemedim Hepinze tebrik olsun
yaa böle bişey varmı start noktasında araçlar kalkış için gelmiş hazırlar!
ordan adamın biri pistin orta kısmındaki bölümden ahıra girer gbi grip O çizio
ya nasıl bir güvenlik nasıl bi emnyt ben anlamadım anlamda veremiorum!!!
ayrıca pist kaç metre idi bilen varmı net olarak???