Tebrikler , ZN oldukca hızlı olmuş , Kaç kilo şuan ?
Printable View
gercekten helal olsun , justyden daha agir ve sanirim gunluk kullanilan bir arac . yanliz sureler cok cok ta iyi gelmedi bana , ben bu sene mid 10 felan cikar die bekliyordum . gerci nezman vht li , guvenilir fotoselli , adam gibi seyirci alanli bir pist olurda yaris izlersek ozman gercek gucleri zamanlari hizlari goruruz .
Bence bu sürenin kesinlikle ordaki asfaltla alakası var, izledim iki aracıda 11 saniyenin aşşağısına inerler adam gibi asfaltta.
Mrt zn gibi kalkarsa heralde 10 larda bişey çıkarır
mustafa anlatamam sana acayip sarıyo arabalar inanılmaz yaa hem yasin abi hemde murat abi zor zapdediyolar ki msupra falan inanılmaz gidiyodu tutunmuyo :( ayrıca bide pist bittikten sonra durma mesafesi çok kısa justy 3tekere bile kalmış murat abi zor durdum diyodu , yasin abi zor durmuş bunları düşünmeleri lazımdı ama malesef....:(
Pist temizlendi diye biliyorum ve inanın bu temiz hali eskiden bizim kalkışları izlediğimde tekerden rallydeymişiz gibi toz toprak çıkıyordu..bu alan anca bu kadar temizlenir 1 gün önceden
Tork Garaj Ekibi olarak sabah 10 dan beri pistin içindeydik. Subarularımızı renk renk , model model ayırdık, başladık yarışı beklemeye. Sağolsun muhterem türk insanı araçlarımızın üzerinde sigara söndürdü, çamurluklarımıza oturarak yamulttu, kanatlarımızın üzerini açık büfe masası olarak kullandı. İnsanlara bağırmaktan, 1 tane özel güvenliğin pistin başında olmasından dolayı çok uğraştık. Piste giren insanları engellemeye çalıştık, olmadı. Organizasyon beter ötesiydi, paramız ile rezil olduk diyebiliriz.
Ben aralarda kinayeli de olsa biraz Tebrik sunayım
Tebrikler :
1- Sıdıka Başkara :
Sevgili bugarusunu 4 çeker gibi kaldırdı ve yarışları domine etti. Peşinden yürü bee yürü bee diye bağırmaktan sesim kısıldı
2- Turan Sezgin : Yasin'in (ZN subaru) benzin hortumu patladığından 10 mm lik hortumun var mı sorusuna "arabam orda, alın ne alıyorsanız" cevabı ile gönüllerimizi fethettiği için.
3- İsmail Çam : Yarışmasının üzerinde sıcağı sıcağına hortum patlattığımızda yardımımıza koştuğu, diskalifiye kararına bizimle beraber karşı çıktığı ve bitmiş nos tüpü ile vücudunu serinleterek bizi güldürdüğü için :)
4- MRT - Murat Şenceol : Güzel minik canavarı ile bazı insanlara çok güzel cevap verdiği için (ismail abi üzerine alınmasın, ondan bahsetmiyorum burada) (kendisinden korkup kaçanlar varmış :D)
5- Yüregir (bizim adanalı çocuk) : Biz senin ne olduğunu zaten biliyorduk ama seni küçümseyen bazılarına iki yarıştır yazdığın arabalar ile en güzel cevabı verdin.
6- Yasin : Koltuk, viraz denge çubuğu , cam motoru , emniyet kemeri vs. sökmeden, standart şasi ile günün en iyi derecesini yaptığı ve bizleri mutlu ettiği için. Seni diskalifiye etseler de gönüllerimizin şampiyonusun sen.
7- Tork Garaj ve Arıcan : Sizlerin mekanikerliği sayesinde böyle güzel araçlar yürüyen araçlara sahibiz, sizler hep varolun
Veeee, sıra geldi muhterem yarış heyetine(komiser beylere)! Bir arabaya 3 kere dur diskalifiye oldun, yok dur yarış , yok dur diskalifiye oldun , yok yarış denmez. Dense bile bunun adına ne derler siz anlamışsınızdır! Hele dilekçe ile yapacağımız itiraza "Sen ne yazarsan yaz, ben diskalifiye ettim seni, dilekçe paran yanmasın" diye bir cevap verilmez! Yargıtay bile kendisine gelen dosyayı tartışır, sonra karar verir. Böylelikle taraflılığınızı ve korkunuzu gösterdiniz. Tabii 25 araba , 60 kişi oradaydık, sizin beceremediğiniz piste giren adamları engelledik, centilmence yarıştık, ama siz komediydiniz. Aranızdaki lacivert üzerine beyaz çizgili t-shirt'e sahip Top sakallı arkadaş harbi delikanlıymış, geriniz onun kadar delikanlı olamadınız. Unutmayın ki sizler geçicisiniz, bizler kalıcıyız. Bir yasini elersiniz, bir murat gelir, onu elersiniz başkası gelir.
Biz delikanlıca protestomuzu ettik, kornamıza bastık, yarışı terk ettik. Bir daha ki yarış sizin o çok meşhur her türlü kıvırmaya müsait kurallar kitabınızı ezberleyip geliyoruz ki siz bir bahane bulduğunuzda alıp suratınıza çarpalım diye.
Cok sıkıcıydı,her seneki Ankara draglarının aynısıydı.. Gıdım ilerleme göremedim ben organizasyonda..
MRT gercekten cok iyiydi..
Bugarunun derecesini merak ediyorum, gercekten harikaydı, şanşı yaver gitmedi 2. oldu fakat hakkı birincilikti , ve bence günün aracıydı :)
foggerları üzerinde gelen amerikanlara gık demeyip, bizim patlayan basit bi benzin hortumumuzdan dolayı 40 dereden su getirip kız çocuğu gibi ağlayan yarış komiserleri arabamızı diskalifye edip ciğerlerini soğuttular. pistin en hızlı derecesi tork garaj gc 8 ine ait.sadece 4 salise farkla mrt murat arkasından geliyor. amaç eğer yarışmaksa biz yarışmak için elimizden geleni yaptık. ha amaç sadece belli amerikanların birinci olması için düzenlendiyse -ki aşikar- elimizden gelen bu kadar. ilk ve tek kalkışlarında gc 8 in ne olduğu ne kadar fark attığı nı herkes gördü. daha sonra da murat la kalkmadan yarıştan çekilmiş. miş diyorum çünkü biz olayları protesto etmek amacıyla arabamızı da alıp pisti terk ettik....
kürşad...
Yaa hayat böyle...O kadar hazırlanıp geliyorsun, cadde aracı geçiyor seni. Allahın işine bak yahu değil mi kürşad abi ?