User Tag List

Sayfa 10/19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
352 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: 29 Haziran Ankara / Beklenen Yarış

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaa hayat böyle...O kadar hazırlanıp geliyorsun, cadde aracı geçiyor seni. Allahın işine bak yahu değil mi kürşad abi ?

"amerikancı" kim vardı?
    körler sağırlar

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teoman_rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugaruyuda gecmişse satılmısın arabasını tebrik ederim.
    bugaru sıdıka benle kalktığı gibi kalksaydı satonun o arabyı geçmesi mümkün değil. bugaru mükemmel olmuş birazdaha sakin olsa bugün 1 olacaktı.dersimize biraz daha çalışıp bu sene sorunları atlatmakla geçiricez sanrıım cooler hortumu patlattım yine yürütemedik sıdıka hanımı ve diğer derece alanları tebrik ederim.
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gürcel abi ve diger abilerim ben cektigim bütün subaru ile ilgili videoları alp abiye atıyorum simdi eger baska istediginiz video varsa atabilirim tabi bende varsa cunku lanet makinanın pillerini yanlıs almısım =) yarı dolu pille anca 33 video 275 resim cekebildim....

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugaru sıdıka benle kalktığı gibi kalksaydı satonun o arabyı geçmesi mümkün değil. bugaru mükemmel olmuş birazdaha sakin olsa bugün 1 olacaktı.dersimize biraz daha çalışıp bu sene sorunları atlatmakla geçiricez sanrıım cooler hortumu patlattım yine yürütemedik sıdıka hanımı ve diğer derece alanları tebrik ederim.
    Ahmet hocam her ne kadar Subaru fanı da olsak senin harcadığın emeği takdir ediyorum. Aracın harika hazırlanmış, senin de çok emeğin var. Bugaru bile 5. 6. yarışında oturdu, senin de bunu yapacağından eminiz. Sinirle yukarıdaki yazıyı kaleme alırken seni atlamışım, seni de kutluyorum.

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

insallah sorunları atlatırsın ben en cok senin arabandan bişeyler bekliyodum bidahakine cok daha ii olur insallah

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasan abiye de sıdıka yengeye de tebrikler. bugaru gerçek bir roketti
    ahmetim şeytanın bacağını kıramadı. hepimiz çok üzüldük. en büyük şansızlığı sıdıka yengeyi ilk kura da çekmesi. çünkü bugaru resmen awd gibi kalkıyordu
    mrt murat justy nin arabası ayrı bir dünyaydı. sorunsuz problemsiz yarıştı
    ismail lastik patlattı. ama onun da ateş ederek lastik ısıtmasını seyretmek bile ayrı bir zevk.
    yasin kardeşimizin arabası hem bizim hem de garajımızın gururu oldu. biz ne yazık ki kağıt üzerinde değil de pist üzerinde yarışmayı bildiğimizden dolayı sonunu getiremedik.

bu sıcakta (pist üzerinde 50-60 derece civarı) çatır çatır arabasını yürüten herkesi tebrik ediyorum.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satılmıs abıyı tebrık etmek lagzım
    artık şans mı desek baska bır seymı desek yorum sızlere kalsın... ama ızledıgım 2 yarıstır şans satılmıs abıde...

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haaa en önemlisi Sulhi sapığını unutmamak lazım. Deli adam bu sıcakta taa İstanbuldan kalkıp yanımıza yarışı izlemeye gelmiş. Gün boyu bizle birlikte adamları pistten uzaklaştırdı, bizle birlikte bağırdı. En son biz protesto ile pistten çıkarken onunla selamlaşamadık, kendisine en vefakar ve cefakar gc8'ci ödülünün verilmesini öneriyorum.

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynen dediğin gibi kardeşim. resmen geçen sene emrahın kallktığı gibi kalkıyordu.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

BoRa_200SX
    Misafir

Birazda şans olmadı be Ahmet yarış sonrası aynen bunları dedim hatırlarsan
    yine bi dahaki yarışa diyorum olucak inşallah sıkma canını

Bu arada çok güzel yanmışın baş ağrısı durumu ne ??

BoRa_200SX
    Misafir
    bu arada Sıdıka abla kalkamadı ama sonradan viteste atamadı final kalkışında yinede ben hayran kaldım Hasan abi nihayet noktayı koymuş

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepinize tebrikleryarışan araçlar yüzde 70 ankara'dan bu kadar kişi bir pist yapamadık oraya.. .1.2.3. ankaradan çıkıyor bence ulusal drag olmasın artık ANKARA dragları olsun.araçların çogunu geçen senedende biliyoruz hepsinde emek var iyi bir pist ile hepsi dereceleri 1-2sn çekerler.pist olursa eğer ANKARA türkiye'nin SANTA POD'u olur.benden sölemesi

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hasan abiye de sıdıka yengeye de tebrikler. bugaru gerçek bir roketti
    ahmetim şeytanın bacağını kıramadı. hepimiz çok üzüldük. en büyük şansızlığı sıdıka yengeyi ilk kura da çekmesi. çünkü bugaru resmen awd gibi kalkıyordu
    mrt murat justy nin arabası ayrı bir dünyaydı. sorunsuz problemsiz yarıştı
    ismail lastik patlattı. ama onun da ateş ederek lastik ısıtmasını seyretmek bile ayrı bir zevk.
    yasin kardeşimizin arabası hem bizim hem de garajımızın gururu oldu. biz ne yazık ki kağıt üzerinde değil de pist üzerinde yarışmayı bildiğimizden dolayı sonunu getiremedik.

bu sıcakta (pist üzerinde 50-60 derece civarı) çatır çatır arabasını yürüten herkesi tebrik ediyorum.
    bu adamların karşısında sokak yarışcısıyız laf olsun die yapılıyor hala.adam gibi klüp olacak ve bu adamlarla sadece yarıştan yarışa karşılaşmıcaz böle olmaz.nası bi teknik kontrol ben gidip homologe kask tulum eldiven alıcam adam boyacı tulumuyla yarışcak... şakaaa.. zaten yarışan düzgün bi kaç araba var yasin günün best time ını yapmış bi hortum yapılacak bırakın yürütsünler arabalarını azcık esneği verin yoook bitti süren katııı.ama adam donla yarışıyo tamamm a.....

ayrıcaa satılmış ustaya ve elemanı yakuba burdanda sitemim var torpil falan filan bişeyler var sanıyolar.bizim çocuklardan biri teknik kontrol yardımcısı olduğu için ve eksikleri hatırlatıldığı için kavga çıkarmaya çalışmışlar ve bizim gence tokada kadar gitmiş.bundan sonra çok farklı olacak boyacak tulumuyla gelmeye kalkmayın kardeşim hakkımı arayacam basıcam parayı itiraz edip diskalifiye ettirecem sizi...
    RACE WERKS

egb@lo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

egb@lo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet abi senin mesajın altınada bu resmi koydum olmadı.bu adamlara bi turlu ısınamadım bi hawalardalar.dunyaları yaratmıslar gibi.kameraı gorunce degısmeler felan..anladım sanırım sen semek istedigimi

bll
    Misafir
    Yarışan ve bu araclara emek veren herkezi kutluyorum.!!!
    fakat bu yarışı organize eden ANOK başta olmak üzere kınıyorum!!!
    böyle rezalet ve düzensiz bir yarış ben yıllardır izlemedim..
    vedee taraf olan kişileri bir daha bu işte görmek istemem.!!!(size diorumm komserlerrr)

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu pistin yasaklanması ya da ciddi biçimde revize edilmesi gerek. ama bu kadar çok tanıtım ve sponsorluğun olduğu bu kadar seyirci çeken bir yerde bu imkansız gibi bişey.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ailesel sağlık sorunlarndan gelemedim Hepinze tebrik olsun
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

bll
    Misafir
    yaa böle bişey varmı start noktasında araçlar kalkış için gelmiş hazırlar!
    ordan adamın biri pistin orta kısmındaki bölümden ahıra girer gbi grip O çizio
    ya nasıl bir güvenlik nasıl bi emnyt ben anlamadım anlamda veremiorum!!!
    ayrıca pist kaç metre idi bilen varmı net olarak???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)