User Tag List

Sayfa 11/19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
352 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: 29 Haziran Ankara / Beklenen Yarış

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu adamların karşısında sokak yarışcısıyız laf olsun die yapılıyor hala.adam gibi klüp olacak ve bu adamlarla sadece yarıştan yarışa karşılaşmıcaz böle olmaz.nası bi teknik kontrol ben gidip homologe kask tulum eldiven alıcam adam boyacı tulumuyla yarışcak... şakaaa.. zaten yarışan düzgün bi kaç araba var yasin günün best time ını yapmış bi hortum yapılacak bırakın yürütsünler arabalarını azcık esneği verin yoook bitti süren katııı.ama adam donla yarışıyo tamamm a.....

ayrıcaa satılmış ustaya ve elemanı yakuba burdanda sitemim var torpil falan filan bişeyler var sanıyolar.bizim çocuklardan biri teknik kontrol yardımcısı olduğu için ve eksikleri hatırlatıldığı için kavga çıkarmaya çalışmışlar ve bizim gence tokada kadar gitmiş.bundan sonra çok farklı olacak boyacak tulumuyla gelmeye kalkmayın kardeşim hakkımı arayacam basıcam parayı itiraz edip diskalifiye ettirecem sizi...
    ya hacı torpil olsa sana olmaz. çat diye bugaruyla kalkmassın. satılmış 2 kere bay çekti bildiğim kadar. biraz mantık. eğer sana torpil yapıldığını düşünüyorlarsa. tokat olayını şimdi senden duyuyorum, çok ayıp...
    ama kardeş sana cidden tüm kalbimle çok üzüldüm. o kadar emeğe bu kez şeytanın bacağı kırılmalıydı. keşke sato çıksaydı sana ilk turda....
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

bll
    Misafir
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ailesel sağlık sorunlarndan gelemedim Hepinze tebrik olsun
    Özgün geçmiş olsun umarım yolundadır herşeyy.

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu pistin yasaklanması ya da ciddi biçimde revize edilmesi gerek. ama bu kadar çok tanıtım ve sponsorluğun olduğu bu kadar seyirci çeken bir yerde bu imkansız gibi bişey.
    tahminim 15.000 kişi vardı.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tahminim 15.000 kişi vardı.
    bu rakamda seyirci geçenki wrc ye gitse olay olurdu

bu arada 06 kop 42 plakalı araç sanırım ki sitemize üye. ve soruyorum. neden hayatımıza kast eder gibi pist arkasında hız yapıp üzerimize sürdüğünü açıklayabilirmisin? bu nasıl bi olay ya.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BUGARU muz hele şükür yürüdü.Sıdıka finalde 1. kalkışdan sonra geldi arabada bişiy var araba kalmıyo dedi kaputu açıp bakmadık lastikler ısınmış yolu tutuyo biraz daha doldur talimatı verdik.o heyecanlada bosstu kontrol etmediği için kaçağı farkedemedik.2. kalkıştada 3. vitesde hortum yerinden tamamen çıktı araba atmosferiğe düştü.Satılmış ustamı tebrik ediyorum şanş ondan yanaydı. şampiyonluğunu şimdiden tebrik ederim.bundan sonraki yarışlarda biz figüran olarak gelir gideriz..en iyi derece Yasinin 11,07 sonra Murat ın derecesi 11,30 civarındaydı sonra bizim derecemiz geliyordu 12,20 ler civarındaydı.amerikanlardan bile iyiydik Sınıf 5 de yaşanan tatsızlıklar hiç hoş değildi.o kadar bastırmamıza rağmen Yasin in elenmesine mani olamadık.ama ne yaparlarsa yapsınlar ne kadar korurlarsa korusunlar kral çıplak... japondanda yapıştırıcı olurrrrrr..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarıslar baslamadan once gorevlıler arası dıyalog:

gorevlı1: pisti kac metre hazırladınız??
    gorevlı2: ne bılıyım 300 350 metre war..ne farkeder???

ne dıyeceksın sımdı buna?????

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sınıf 5 de yaşanan tatsızlıklar hiç hoş değildi.o kadar bastırmamıza rağmen Yasin in elenmesine mani olamadık.ama ne yaparlarsa yapsınlar ne kadar korurlarsa korusunlar kral çıplak... japondanda yapıştırıcı olurrrrrr..
    Abi sen ve Sıdıka ablamıza çok teşekkür ederiz. Yasin için çok uğraştınız.

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmetcim çok para harcadın çok emek verdin biraz sabır yaptığı işleri biliyorum yüreyecek araban sakin ve sabırlı olun.biz iki senedir uğraşıyoruz .kardeşiz hepimiz bu ortamda tanıştık bunlar geçici şeyler dostluklar baki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BUGARU muz hele şükür yürüdü.Sıdıka finalde 1. kalkışdan sonra geldi arabada bişiy var araba kalmıyo dedi kaputu açıp bakmadık lastikler ısınmış yolu tutuyo biraz daha doldur talimatı verdik.o heyecanlada bosstu kontrol etmediği için kaçağı farkedemedik.2. kalkıştada 3. vitesde hortum yerinden tamamen çıktı araba atmosferiğe düştü.Satılmış ustamı tebrik ediyorum şanş ondan yanaydı. şampiyonluğunu şimdiden tebrik ederim.bundan sonraki yarışlarda biz figüran olarak gelir gideriz..en iyi derece Yasinin 11,07 sonra Murat ın derecesi 11,30 civarındaydı sonra bizim derecemiz geliyordu 12,20 ler civarındaydı.amerikanlardan bile iyiydik Sınıf 5 de yaşanan tatsızlıklar hiç hoş değildi.o kadar bastırmamıza rağmen Yasin in elenmesine mani olamadık.ama ne yaparlarsa yapsınlar ne kadar korurlarsa korusunlar kral çıplak... japondanda yapıştırıcı olurrrrrr..
    Sıdıka hanımı tebrik ediyorum çok güzel yarıştı. Kurada beyaz saxo çıksaydı eminim geçerdi saxoyu... Yine de tebrikler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarıslar baslamadan once gorevlıler arası dıyalog:

gorevlı1: pisti kac metre hazırladınız??
    gorevlı2: ne bılıyım 300 350 metre war..ne farkeder???

ne dıyeceksın sımdı buna?????
    Ben türkçe cevap versem olmaz ama amerikalılar bullshit diyorlar

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlar süper hazırlanmış fakat organizasyon berbattı.Tork garaj geçmiş olsun gerçekten subarunun yeri ilk sıralar olmalıydı.

İf Performance Garage /ankara

HKS
    Misafir
    yıllardır gidiyoruz izlemeye hep aynı rezalet. merak ediyorum ne zaman adam gibi organize bi yarış olucak ankarada. seyircilercen cayır cayır para alıyolar, salı veriyolar ortalığa. doğru düzgün tribün yok, pist yok. paraya gelince peşin peşin sömürüyolar. biz niye böyleyiz bilmiyorum. inanın insan zevklerinden vazgeçesi geliyor ki bu sene izlemeye gitmedim aynı şeylerin olacağını düşündüğüm için burdan yetkililere sesleniyoruz herzamanki gibi böyle yarışlarda rezil olalım biz böyle çok eğleniyoruz lütfen bi çekidüzen verme gereği duymayın LÜTFEN!

BoRa_200SX
    Misafir
    bizim klup anca rally tırmanma felan yapabilir oda 6-7 araç seyirci az ondan drag sizin neyinize para kazanmak için şu işi yapmayın bugün ne laf yediniz bi bilseniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoRa_200SX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    drag sizin neyinize para kazanmak için şu işi yapmayın bugün ne laf yediniz bi bilseniz
    Kim laf yedi ben anlayamadım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anok yedı anladıgım kadarıyla..

BoRa_200SX
    Misafir
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Organizasyonu yapanlar Anok sa bu sonra denetleyen federasyon emeği geçenler kısaca

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılan herkesi kutlamak lazım gercekten bu ise gonul verenlerin katlanabileceği sıkıntılar vardı...
    pek kimse yapmamıs ama sato yu kutlamak lazım gercekten, 3 yarısdır sorun yasamadan 1. olması...sanslı olabilir ama 3 kere de ust uste olmas die dusunuyorum, oyle ya da boyle adam istikrarlı bir sekilde goturuyo bu isi....
    bugaru da inanılmaz gidiyor 1. ve 2. vitesleri ozellikle, 4 ceker gibi kalkıyo, sato nun da 3. vitesi inanılmaz...
    siyah crx turbo arabalar kadar gidiyodu nerdeyse...
    ismail abinin m suprası da haksızlga ugradı bence 4 ceker karsı toz toprak icinde bir pistte arabayı kaldırmak....pistin sonuna kadar sarıodu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam gibi pist olmayacak Ankarada , ama adam gibi güvenlik yapsınlar, bir de çakalların girmesi de engellensin. Heriflere arabama oturma diyorsun, ne var ezildi mi diye cevap veriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi cok salaklar vardı yaa siz gördünüz mü subaruların arkasındaki bahce gibi yerde yaptıgını kız ve erkegin +18 e gireceklerdi nerdeyse biz gelmesek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)