Biraz evel ankarada oan bir abimle görüştüm oda güvenliğin olmadığınıve çakalların arabaların tepelerinde gezdiğini söyledi.Organizasyonun berbat olduğunu pistin toz içinde olduğunu belirtti
Draglara girenleri kutlarım Allah size sabır versin
Biraz evel ankarada oan bir abimle görüştüm oda güvenliğin olmadığınıve çakalların arabaların tepelerinde gezdiğini söyledi.Organizasyonun berbat olduğunu pistin toz içinde olduğunu belirtti
Draglara girenleri kutlarım Allah size sabır versin
www.egeturbo.com
Turbo asker
Benim aracın ön sol çamurluk ezik, kaputta 10 tane çizik var ve ayrıca biri anahtar takmış, ayrıca sol aynamın altına da resmen imza atmış o... çocukları.
Başka bir arkadaşımızın arka spoilerinde derin çizikler var, ayrıca üzerine köfteci arabasının şemsiyesi düştü! Evet pistin kenarında köfteci arabası vardı ve şemsiyesi rüzgarda arabanın üzerine düştü!
gecmis olsun gürcel abi :S :S :S
cok sicak bir gundu, talihsizlikler vardi ama yinede keyifliydi.
12 saniye altina inilemez denikliyordu 11.07 ve 11.30 oldu ZN ve MRT dereceleri. ayrica bilinmeyen bir bilgi aktarayim arkadaslar, Justyninde ZNninde ustundeki Vizkozlar tarafimdan getirilmistir ve ikisininde cekisi %70 arkadadir cunku grip arkadadir kalkista bizim arabalarda da, ayrica 2 ceker Bugarununda nasil kalktigina hepimiz sahit olduk.
3. en iyi derecede ona ait intercooler hortumu yirtilmasa kesin 1. idi.
pist hakkaten cok kotuydu ama bizim arabalari da en az digerleri kadar etkiliyor, bugun 11.07 cikaran ZN veya MRT, iyi asfaltta 2 cekerler en az ne kadar hizlanacaksa o kadar hizlanir.
organizasyon ve yonetime hic birsey demek istemiyorum ama tek kelime edeyim, bu bir seyirci odakli olay ve gosteri esas, ama adamlar seyircilerin istek ve beklentileri yerine kendi egolarini tatmin ediyorlar.
orkinoslar agir geldi en hizlisi 13 saniyelerde, japon baliklari yine yurudu.
abi kucuk motoru bilmemde foggerlar yine uzerinde idi orkinoslarin.![]()
Tabii canım, hatta foggerleri de üzerinde kalmış orkinosların yahu. Onlar diğer balıkları kaçırmak için aslında, ama küçük balık büyük balığı yedi yahu...![]()
fogger nedir?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Subaruların olduğu yerin çimenlik alanında örtü üzerinde rakı karpuz yiyen bir aile bile vardı çoluk çocuk![]()
Onlar 1 mayısta adam dövsünler gerekli gereksiz adamları hırpalasınlar ama pistin ortasına cıkan bmw ve subaruya EMniyetin karşısında olmasına rağmen bir ceza yazılamasın REZALETTTTTTTTTT
Organizasyonda Ayrı bir rezalet ... Bu kadar beceriksizlik olmaz... Kimse İzleyiciye suç atmasın Tamam onlarda da suç var ama beceremiyorsan yapmıyacaksn.
Everyday I ** Çapulling!!!
abi butun e30 cular senin gibi degil ki hpesi senin gibi olsa basımız gözümüz üstüne
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)