User Tag List

Sayfa 17/19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon
352 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: 29 Haziran Ankara / Beklenen Yarış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bence bugaru ilk kalkışlarda çok iyiydi.
    +1903 ilk kalkış fenaydı

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MRT / ZN / BUGARU / PT ve sato ustayı ayrı ayrı tebrik ederim, zn çok gitti ve emin olun bir sonraki kalkışında dahada iyi zaman çıkaracakdı ama bazı dış etkenler yüzünden diskalifiye edildi. bu tip yarışlarda temel maddiyat olsada her zaman maddiyat işe yaramıyor bunu amerikalılar ve 1-2 kişi daha gördü. yukarıda saydıklarımın arasında en kara düzen çalışan satılmış usta ve buna rağmen güzel bir istikrar yakaladı... hoş bugaru hortum sıkıntısı yaşamasaymış istikrar bozulurmuş.
    ayrıca biz subarucularıda ele almak lazım şayet mrt ile x araç kalkıyor bütün herkez mrt diye tezahürat yapıyor, zn ile x araç kalkıyor bütün herkez zndiye tezahürat yapıyor, bugaru ile x araç kalkıyor bütün herkez bugaru diye tezahürat yapıyor

bu yarışanlardan ziyade iki güzide garajıda tebrik etmek gerekir. teşekküler tork garaj teşekkürler arıcan subaru
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaru camıasının yakınlıgını dıger toplulukların yakalaması sanırım uzun yıllar boyu bir ütopya olarak kalacak...ımrenmemek mumkun deıl...

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amele yanığı hahha ensemde yumurta pişiririm şuanda istesem
    zor uyudum gece zorrr kıpkırmızıyız vaLLa..

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem süreler tutuldu sıralama neden sureler uzerınden yapılmadı.

bugaru ve beyaz saxo nun en ıyı zamanlarını kımse bılmıyormu?

bence bugaru ilk kalkışlarda çok iyiydi.
    Kırmızı Bmw ile kalkışının son 50-60 metresinde oldu ne olduysa

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarşan herkezi tebrik ederim, rezalet bi organizasyon olsada araç sayısı bakımından katılım fazla oldu buda güzel di. istanbulun k20 si b20 side keşke olsaydı keşke gözler onları aradı...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler büyük konşmayın ya düşmez kalkmaz bi allah istedikten sonra herşey yaplabilir lütfen az daha kibar olun iğnelemeyin herkes yarıştı okeydir bitti orda kalsın ozaman araba yapıpı yarışa girsek kötü oluca insanlarla

ama şöle bnişey sölim büyük konuşan herzaman paket olmaya mahkumdur kimse alınmasın genel sölüyorum mütevazı olun zamanında ne 3 te saran subiler gördük pisttte gül gül öldük ne amerikanlar gördükkkk EHHHHHHHHH hahuahuahuha ben selehattin abinin alcoholllle calışan canavarını ne zaman o şaseye oturtucak çok merak ediyorum açıkcası
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlatılanlara göre izmir pınarbaşı küşükte olsa daha başarılı organizasyon açısından oraya bekliyoruz herkesi
    powered by MRÇ garage ekotech
    mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OZ um bende onu diyorum iste aynen mütevazilikten ote birsey yok ve buyuk konusanlar iste gordugumuz gibi boyle mahcup oluyor. kimisi once konusur kimisi sonra. sonra konusmak her zaman iyidir ve haktır

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler büyük konşmayın ya düşmez kalkmaz bi allah istedikten sonra herşey yaplabilir lütfen az daha kibar olun iğnelemeyin herkes yarıştı okeydir bitti orda kalsın ozaman araba yapıpı yarışa girsek kötü oluca insanlarla

ama şöle bnişey sölim büyük konuşan herzaman paket olmaya mahkumdur kimse alınmasın genel sölüyorum mütevazı olun zamanında ne 3 te saran subiler gördük pisttte gül gül öldük ne amerikanlar gördükkkk EHHHHHHHHH hahuahuahuha ben selehattin abinin alcoholllle calışan canavarını ne zaman o şaseye oturtucak çok merak ediyorum açıkcası

Özgün konuştuğunun 1 cümlesini ya anlıyorum ya anlamıyorum.Ne biçim bir mesaj yazmaktır o.Bizim gavur faruk bile senden daha net mesaj yazıyor, dediği anlaşılıyor hiç olmazsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle tüm katılanları tüm içtenliğimle kutlarım. Bu şekilde bir organizasyona, hiç bir maddi getiri beklemeden, bilakis bence yüklü olan meblağlar ödeyerek, büyük stres içerisinde, startta o sıcakta bazen 15 dk, bazen 1 saat, tulum ve kaskla arabaların içinde bekleyip arada duvar bile olmayan, yarıştığın arabanın sana makas atabileceği ve giderken karşına bir köpeğin çıkabileceği tozlu bir pistte kalkış yapmak hiç kolay değil. O yüzden dereceye giren girmeyen fakat yarışmaya katılan herkesi gönülden kutlarım. Ankara’da pist yapılmasını engelleyen çıkarcıları ise kınıyorum...

Bunun dışında MRTyi, ZNyi, Bugaru’yu, Sato ustayı, bu araçlarda emeği geçenleri ve diğer dereceye girenleri de bu yarışta gösterdikleri başarılardan dolayı kutlamak gerek. MSupranın ise nasıl bir araç olduğunu herkes biliyor, hipodromda bence iyi bile tutundu. Ahmet’in ise en kısa zamanda problemlerden kurtulmasını temenni ediyorum. Bu arada tüm pist boyunca yan yan giden miafioriyi de özellikle kutlamak isterim, o da tutunabilse bambaşka olurdu.

Eğer bir haksızlık yapıldıysa gerçekten yazık olmuş ZNye, gerçekten çok başarılıydı. Hakkınızı ne olursa olsun aramanızı öneriyorum, ama ne kadar başarılı olur bu düzende ondan emin değilim.

Orada olanları ise tüm amerikanlara mal etmeyin bence... Trdeki amerikanların çoğu garajda yatmakta ve drag vb ile ilgilenmiyorlar. Bense ilk paragrafta yazdığım durumlarla ilgili sizler kadar gözükara değilim. Altımdaki araç ne olursa olsun/kaç hp olursa olsun organizasyonlar düzelmedikçe ve stresten çok zevk verecek bir durum ortaya çıkmadıkça bu tür şeylere katılmayı düşünmem ve benim gibi düşünen bir dolu insan var amerikancılar arasında. O yüzden bence japon balığı, orkinos benzetmeleri hoş değil, belki genellemek istemiyorsunuz ama ister istemez genellemeler oluyor.

Son birşey daha; ne olursa olsun organizasyon geçen yıllardan daha iyiydi bence. Eskiden hipodrom girişinden itibaren sıfır çizen araçlar dolu olurdu, en azından o yoktu bu yıl. Bunun dışında güvenlik görevini yaptığı sürece de birçok problem çıkmayacaktı. Zayıf halka olan güvenliğin baştan savma iş yapması araçların geç kalkışlarından piste girip sıfır çizen araçlara kadar çoğu şeyi tetikleyen etken oldu. Umarım gelecekte bunlardan ders alıp ona göre değişikliğe giderler organizatörler.
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bende armagana katılıyorum ve son soz olarak katılan yarısan herkezi ve gunun basarılılarını,
    ozellikle justy,bugaru ve sato yu tebrik ediyorum.

bundan sonraki yarıslarda insallah sorunsuz kazasız bunun gibi sonuclanır onemli olan o.

bu baslıga bir daha yazmıycam.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarıs bıttıkten sonra sız kalmadıgınız armagan

ortam fecı kotu oldu e30 e36 yı alacan sıfır cızmeye basladı ortalık karıstı herkesın elınde cep telefonu bır bırlenırını cekıolardı
    bı tane cocouk arabanın dıbınden sıfır cızen bmw cekecegım dıe az kalsın ezılıyordu
    yanı anlatamam o ortamı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi ya onu bilmiyordum çok kötü olmuş Yani Türk insanının özelliği birşeye güzelce başlayıp sonunda iyice cıvıtıyoruz ne yazık ki... İyi ki kimseye birşey olmamış. Nasıl bir iyimserlikse yarışlar bitince millet bizim gibi uslu uslu evine gider sandım bir an...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi ya onu bilmiyordum çok kötü olmuş Yani Türk insanının özelliği birşeye güzelce başlayıp sonunda iyice cıvıtıyoruz ne yazık ki... İyi ki kimseye birşey olmamış. Nasıl bir iyimserlikse yarışlar bitince millet bizim gibi uslu uslu evine gider sandım bir an...
    abı anlamatamam
    ınsanlar drag ıcın gelmıo resmen o arabalrın yaptıgını vıdeo ya cekmek ıcın
    bırde en ılgınc goruntu safex ın mankenı ıle resım cektırenlerdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarışa katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum;
    Genel olarak bir ankara kalisiğiydi organizasyon açısından, ama daha çok gelişmesi gerekli ki en önemlisi araçlar hızlandıkça acil pist ihtiyacını herkes görmüş oldu, bu kadar haracan maddi olanaklara ve özellikle değeri bence biçilemeyecek kadar önemli olan o manevi emeklere yazık olmasın arkadaşlar.

Görüyoruzki bu federasyon eksikleri tamamlamaya niyeti yok ama eminimki insanlar gönül vermeye devam ettikçe birgün değişecektir.

Bu itiraz meselelerine gelince hemen hemen 3 full sezon fiili katılım gerçekleştirdim ve hala elimden geldiğince gönülden destek olmaya çalışıyorum ama bu ayrımcılığı bir türlü engelleyemedik, bunun üstüne gidildikçe buda bir gün değişecek umarım.

Armağana katılıyorum bu küstürmeler yüzünden ve pist eksikliğinden ve buna benzer sebeplerden bu yarışlarla ilgilenmeyip emek harcanmış o kadar çok ve güçlü araçlar varki bunlar es geçilmemeli bence, tatlı rekabetler her zaman iyidir, iyi dostukluklar kavgalarla başlar derler, çok arkadaşım var görüştüğüm kavga ile tanıştığım bunun tadını çıkarın arkadaşlar, hep beraber bu sporu sevenler olarak saygı çerçevelerinin içerisinde ilerleyelim.Ben şahsen bazı gördüğüm eksiklikler giderilince ve yenilikler gelince o pistdeki yerimi almak için sabırsızlanıyorum ve çok zevkli sezonlar olucaktır birdaha ki sezonlara.

Herkese saygı, sevgi ve Bol şans.

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pistin toz olayını yıllardır çözemediler süreyi cidden etkiliyo güclü araçların cogu kontrolle ugraşarak hızlanıolar ve bide 400metre ve sorasına kadar beton duvarla pisti izole etmek şart.

SATOTURBO
    Misafir
    ahmetciğim ilk turda bna cıksaydın gecebileceğini dusunmen beni cok üzdü, oysa sen benim nurinin hortum patlatırkenki derecesine bile yetişemişin.
    şans eseri diyosunuz ki 3 seferdir mi şans oluyor hep birinci gelmemiz. ayarda onur faktorunu unutuyorsunuz
    sparconun boyacı tulumu yaptığını bilmiyordum herhalde benimkinin markasını görmedin, ayriyetten hatırlatırım TULUM deil ARABA yarıştırıyoruz....

başkan

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sportinger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarşan herkezi tebrik ederim, rezalet bi organizasyon olsada araç sayısı bakımından katılım fazla oldu buda güzel di. istanbulun k20 si b20 side keşke olsaydı keşke gözler onları aradı...

valla TR nin tek swap K20 si ana babalarının yanına gitti bu hafta sonu 1000 km gazlaya gazlaya uzun yol daha zevkli drag hiç zevk vermiyor cok para harcıyorsun ve tek kalkış yapıyorsun her gün arabamlar gazlamak daha zevkli dogrusu
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)