#techturkey instagram adi altinda video atiyorum ara ara
Printable View
#techturkey instagram adi altinda video atiyorum ara ara
Stock agu motorlu audi ile 13.0 yaptim asfalt guzel bence birazdan surelere gore eslestirip yarisa baslayacagiz
Saat 2 yaris 3 te başlasa geçmiş olsun herkese :))
Yarış daha başlamadı ama benim için bitti Ankara'dan geldik berbat bi gündü daha seeeding yapılıyor saat 14.00 uzun soluklu bi drag olacak
Pistin ışıkları iyi aydınlatıyordur umarım :D
Ben hayatimda boyle salak bir yaris gormedim. Ali diye yerden bitmenin birini dikmisler. Pazarci kilikli elinde mikrofon ona buna bagirmalar vsvs simdi de yaris durdu ismi okunanlardan 100 tl para isteniyor , basinda neden almadin , kapi numaralarini dagitirken aklin nerdeydi. Ilk kez konyaya geldim pist fena degil ama organizasyon rezil otesi.
Konya her zaman rezalet ..
Konya bitik saat 3 oldu ortada birsey yok bosuna geldik
böyle dandik bi organizasyon bir daha yapılamaz ne seeding miş arkadaş bitmedi konya da olduğum halde gitmemeye yemin ettirdiler şehir dışından gelenler bile gidiyordu ki daha yarışın emaresi bile yok harcadıkları zamana paraya yazık duyduklarımı yazsam ban yerim yeminle her sene aynı ıslıklar protestolar olmuyorsa zorlamayın moto drag da hiçbiri olmuyor bi de kadar ego bünyeye zarar "yarış başlatmam" "şöyle olursa yarış başlamayacak " al gece başlat yarışını
Bitti bu sefer Konya bitti.İnsanımız insan değil...
Yine klasik berbat Konya organizasyonu saçmalık diz boyu.
Gidemediğime üzülüyordum fakat okuduklarımdan sonra iyi ki gitmemişim diyorum
Şehir dışından gelenler yarış kaçta bitecek kaçta dönecekler
Bu yaris biter mi bugun acaba ?
Konyada yarislar aksam 8-9 gibi biter :)