Hadi birisi 9.** yapsın kötü gün iyi olsun.
Printable View
Hadi birisi 9.** yapsın kötü gün iyi olsun.
Kabus kalkti yari yolda kaldi cekiyle dondu
bulduklarımı koyuyorum buraya
Instagram photo by @hasan_serdar (Hasan Serdar Şengül) | Iconosquare
http://web.stagram.com/p/712935183932374540_407162734
Yil olmus 2014 hala insanlar Konya seyircisine sasiriyor, beyler Ankara ve Konya' da belirli bir kesim var o kesim oranin kemik tayfasi olmus, kiramazsiniz o gucu.(genel konusmuyorum saygideger bir dolu insanin haricinde belirteyim) Artik lutfen sasirilmasin bunlara, eski konulara bir bakin hic mi gozunuze carpmadi yorumlar.
ilginc gelen de su; gercekten Konya'da cok nezih bir seyirci profili hayaliyle mi gittiniz :)
Gecen senelerde yaris baslamadigindan dolayi tribunden atilan siseyi alicam derken dayinin biri ayakkabisini firlatmisti kafama dogru sonra ayakkabiyi geri istemisti rica minnet:))
Konya insani bir tanedir iyidir hostur, kendi aralarinda daha eglenceli yaris duzenlerler bence.
yarış başladımı acaba ?
Yarisi olucagi yokta insan bekliyor iste :D
Ciktim firin kebabi tirit kebabi ohh miss :D kendimizi avutuyoruz
Tirit in yaninda bicak arasi istedim ;) yarisa gelmedim yemege geldim napak :D cöl ruzgarinda yandik hiamina bronzlastik :D
Bz de 2 de ciktik etli ekmegimizi yedik yolumuza dustuk. Pist cok iyi gercekten ama bilincsz seyrci fazlalig var. Yadirgamiyorum sonucta onlar da insan ve bu tarz araclari sene de 2 kere goruyorlar. İzlemek onlarin da hakki kesinlikle. Tribun super ama daha uzun olsa bence onune gecilir diye dusunuyorum.
Mustafa kisa boylu dedigin Ali abi klubun baskani. Adami cileden cikardilar gozumun onu de ne yapsin. Ben organizasyon sahibi olsam sopa atarim bende o sabir yok maalesef.
Dostlarimizla tekrardan bulustuk yeni insanlarla tanistik ben gecirdigim 3 saatten memnunum. İstanbuldan kalkip gelmemize ragmen sikayetci degilim.
Ahmet
Legacy 10.055
Oturarak yarış izlemek istiyorum ne zamana nasip olacak bakalım
son durum nedir arkadaşlar?
4-5-6. gruplar bitince ayrıldım. tek sorun seyirciyi yönetememek aslında.
bu sağlam bi güvenlikle çözülür ama neden yapılmıyor anlamıyorum. güvenlik yada polis seyirciler gibi yarışı izliyor tabi kontrol hak getire. birde insanların padok ve start noktasında durma sevdası varki süper!. ben tribünde izledim gayette verimliydi. boş yerde vardı. (Bakarsan bulursun). Şu arkadaş, amcaoğlu dayı oğlu sıfatındaki insanları padok ve Start'a almasalar hiç bir problem yok aslında. İsmail Çam abi mikrofonu alıp olayları yatıştırmasaydı sıkıntı büyüyecek gibi duruyordu. Daha iyi GÜVENLİK YÖNETİMİYLE seyirci sorunu aşılır diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler...
Sadece tork garaj legacy bile izlemek herseyi unutturdu 10.055 yaptı ki emeklere sağlık :)
Org. Eksiklikler herzamanki gibiydi gercekten cok kalabalıktı bu kadar insanın gelebilecegini org. Düzenleyenler bile tahmin etmiyorlardır.