Yarış için kayıt yaptıran araçların listesini açıklayacak mısınız ? Kaç araçlık kontenjan kaldı ?
Printable View
Yarış için kayıt yaptıran araçların listesini açıklayacak mısınız ? Kaç araçlık kontenjan kaldı ?
kayıtları 15 inde kapatmam gerekiyordu fakat sezon başı olunca arkadaşlardan gelen istekler üzerine araçların tam hazır olmadıkları noktasında kayıt süresinde izin istediler bizde uygun gördük haklılar sezon başı kayıtları kapatmadan liste açıklamama kararı aldık kayıtlar tamamlanınca liste açıklanacaktır. bilgilerinize
ALİ KOLAY
KDSK KLP BŞK.
canlı yayın olucakmıdır acaba abi ?
sevgili arkadaşlar konya drag kulübü olarak mevlana sema otel ile konaklama için anlaşma yaptık 1 kişilik oda 60 tl çift kişilik odalar 90 tl sabah kahvaltısı dahildir biligilerinize.
Kaldi 6 gun .) Kayitlar kapanmadi mi daha Listeyi bekkdiyoruz ..))
güncel katılımcı listesini ilk sayfada yayınlayabilirseniz güzel olur, sayfalar arasında aramak durumunda kalmayız ;) heyecanla haftasonunu bekliyoruz.
Listeleri ne zaman acikliyorsunuz Ali bey ? Sabirsizlikla bekliyoruz.
Konya ya izlemeye kimler gidiyor simdi antalya dan
Ben + 4 kisiyiz Emir.
Ben , kadirsa Subiyle rodaja gelecez :)
Drag tarihi 1 hafta ertelenmiş sanırım ?
merhaba arkadaşlar, öncelikle belirtmeliyim ki hava muhalefeti nedeniyle konya drag 4 MAYIS 2014 tarihine alınmıştır. tabii takdir edersiniz ki resmi yazışmaları tamamlamadan açıklama yapmak çok dogru olmaz, federasyon ,il müdürlüğü gibi baglı olmugumuz makamlara bilgi vermeden açıklama yapmadım. gerekli yazışmalar tamamlandı tarih bu dur biligilerinize.
ALİ KOLAY
KDSK KLP. BŞK.
KATILIMCI ARAKDAŞLARIN DİKKATİNE;
Piste 150 mt uzunlugunda, genişlik duvardan duvara olacak şekilde wht uygulaması yapılacaktır. biligilerinize.
Tarih korfez ile cakisti
18 mayısa alabilir misiniz?
Körfez ile aynı günde olması kötü.
körfez pist yarışı oldugundan, farklı kulvarlar katılımcı açısından çok etkilemez seyirci için bi şey demiyorum tercih yapacak artık :))