Sonunda benimle aynı düşünen birine denk gelmek güzel :D
Kazandığı şampiyonluklar (2012 hariç) hiç kafa tutan birisi olmadı.
Printable View
initial-d ( kusura bakma adını bilmiyorum ) Vettel düşüncene sonuna kadar katılıyorum ki Ric bunun ispatı oldu. Redbull herşeyi Vet üzerine oynarken Ric'in aradan çıkması farkı ortaya koyuyor. Vet'in bu güne kadar cidden zevk verdiği hiç bir yarış yok bana kalırsa.
Geçen sene Vet'in arabaya Bianchi'yi de oturtsaydı Redbull yine başarılı olacaktı.
Vettel'in benim gözümde Ken Block'tan farkı yok.
vettelin ardarda şampiyonlugun tek ana sebebi aracının uyumu dayanıklılıgı ve hızıydı bu sene vetteli gördük işte :D tıraş
Bence Ricciardo'da yetenek ve cesaret var. Adını F1 Tarihine yazacak biri. Onun yanında Vettel ne kadar boş gözüktüğü bu sezon belli oldu..
Vettel ve Ricciardo adına olumlu olumsuz şeyler olsada yarış genel anlamda çok sıkıcı geldi bana. Adam akıllı atak yoktu desem yoktu son bölüm hariç
Vay be Vettel nasıl bir başarı sağlamış ise herkes içinde ki kini dökmüş sonunda. :) Vettel'ci değildim hatta çok eleştirdiğimde olmuştur ama bu kadar kolay harcandığını gördükçe adamı savunurken buluyorum kendimi. Her sene şampiyon olacak filan mı sanıyordunuz? Daha ne yapsın? 4 şampiyonluk? Gayette ders verir nitelikte mücadele ediyor. Ricciardo'dan geride şuanda evet bunu bende görebiliyorum. :) O zaman Hamilton da iyi bir pilot değil Rosberg'in gerisinde. ;) Sadece parmak çocuk diye lakap takıp sevmediğiniz birini bu kadar küçümsemek hele ki başarıları ortada olan birini garip geliyor. Sanki şampiyon olan pilotlar en hızlı 5. takımı alıp da şampiyon yapmış falan filan. Sevmeyin ama saygınız olsun biraz da. Neredeyse yanınızda dursa döveceksiniz adamı. MS geri döndüğün de ( ki bence hata yapmıştı devrini yaşamış, F1'in kralı olmuş gerek yoktu dönmesine) Rosberg geçmişti MS'i bu nedir o zaman? Ha yaşlandı reflexleri azaldı falan değil mi? Vettel kariyerinin geri kalanında da şampiyonluklar alacaktır en azından yakının da olacaktır. 4 şampiyonlukta evinin köşesinde duracaktır bu kadar basit. :)
Yarisin tekrarini veren web sitesi var mi? Malesef bulamiyorum...
Linki gönderdim abi
@bason bana bir tane akıllarda kalan Vettel yarışı söyleyebilir misin ?
Şampiyon olduğu senelerde de fikrim aynıydı . Redbull Vettel'i yarattı, bu gridden başka bir pilotta olabilirdi. Vettel hiç bir zaman bir Alonso bir Hamilton bir Montoya vb. olamaz bana göre
Cok tesekkur ederim Y.Emre,makbule gecti.
Sesimi duydugun icin sevindim...
eskiler onun Sauber BMW yıllarını hatırlar mı? bence hatırlamaz, gelecek vaadeden bir pilottu çok gençti, 19 yaşındaydı... gerekli ilerlemeyi göstersin diye toro rosso ya yollandı... kariyerinin hiç bir döneminde silik bir pilot olmadı, toro rossoda bile... herkes diyor ki o arabayla şampiyon olmak kolaydı, buna ben de katılıyorum, herşeyi onların lehine düzenleyen yönetimi de unutmayın... RedBull o arabayla Vettelin daha gelişmesi gereken bir çok yeteneğini köreltti, rekabeti unuttu, baskı altında ne yapılmalı onu bile öğrenemedi ki? BMW de zaten yedek pilottu, toro rossoda amaç yoktu, RedBullda ise araba iyiydi rakip yoktu... bu sene 'erkek' oluyor arkadaş ve de bence gelişimi bu sene daha yeni başladı... kimse Vettel'i yabana atmasın 2-3 sene sonra Ferrari nin koltuğunda göreceksiniz bu arkadaşı, belki Ferrrinin yeni Schumisi olacak...
Bmw zamanında zaten Kubika ve yanlış hatırlamıyorsam Heidfeld vardı o sene ki Kubikaya yazık oldu. Kubika'nın kazası bir nevi Vettel'in önünü açtı. Bana kalırsa Sutil ya da Perez daha yetenekli Vettel'den.
Vettel fanı değilimde arkadaşlar ne bu vettel düşmanlığı. Hiç bir kötü pilot tesadüf ve hızlı bir araçla 4 kere üst üste şampiyon olamaz. Bu yıl aracından hiç memnun değil. Ricardo daha iyi işler çıkartıyor ama bu vettelin kötü pilot olduğu anlamına gelmez. bire bir mücadeleler ne kadar iyi pilot olduğunu gösteriyor.
Bana göre rosberg Hamilton a bilerek çarptı bahreynde daha sert kapışmalarına rağmen sıfır hata ile atlatmışlardı durumu.buradada kurtarabilcek pozisyondayken yapmadı. Bence rosberg artık daha tehlikeli olucaktır.redbull düzlük sorununu vites oranlarıyla ve downforce ile biraz daha çözmüş gibi gözüküyor. Ben SPA da ve monza için ilk 5 e giremezler diye düşünürken adamlar podyuma çıktı tebrik etmek lazım. Bottas harika işler yapıyor hızlı Williams la harika atakları var gelceğin diğer şampiyon adayıda bottas bence. Ya Ferraride ya Mclaren da bi koltuk bulur kendine bu çocuk
2 tip pilot vardır. 1. Hızlı araç ile ortalığı kasıp kavuran bknz. Brawn GP Button. 2. Elinden geleni en iyi şekilde yapıp mücadele eden.
Vettel şuan 1. tip pilot. Geçtiğimiz yıllar da savunma yapmasına bile neredeyse gerek yoktu. Bu sene yerini korumak için çırpınmaya başladı ve İngiltere de Alonso ile mücadelesi buna örnekti. Bu yıl Vettel yavaş araba ile rekabetçi olmayı öğreniyor. Önümüzde ki sene de araçları en hızlı araç olmazsa o zaman Vettel'in gerçek yeteneğini görürüz diye düşünüyorum.
Rosberg aslinda acik bir mesaj veriyor Hamilton'a.Abu Dhabi da filan sert kirislarina fren e basarak geri cekilmistim ama bundan sonra cekilmem ! Sampiyona da onde olmanin avantajini kullaniyor.Bundan sonra ikilinin virajlara girislerinde HAM acaba birkez daha yaris disi kalirsam ? diye tegirdin olucak .
Vettel'in kumasinin kotu olduguna katilmiyorum bende.Kazandigi ilk zafer olsun 09 da Brawnlara kafa ilk tutan olsun.Herkesin inisleri cikislari vardir.Hakkinen de son senesinde yillarca 2. pilotlugunu yapan Coulthard a gecilmisti.
rosberg hama ilk virajda biçerim mesajı verse bile hamın geri vites yapmayacağını öğrenememiş sanırım.
kaybedecek daha fazla şeyi olan ros çünkü.ham sezon sonunda gidecek nasılsa.
Güncelleme; Hamilton'un sözleşme güncellemesi askıya alındı. Şimdi Hamilton ne yapıcak. Benim tahminim yine o hırçınlığını yapıp Rosberg ile sataşıcak ve şampiyonluk yolunda Rosberg'i yarış dışı etmeye kadar gidicek.