:) 2 saat kuralı olacaktı zaten. Aklıma öyle geldi bi an :D
Bu arada Ros yol mu verdi yoksa Ham hakkıyla mı geçti orda?
Printable View
Fren yaparken öndeydi,virajıda normal çizgisinde döndü rosberg yol vermemiştirde üstüne çıkmamak için dikkatli davranmış olabilir
Sonuçta takım arkadaşından çok daha yavaş, lastik kullanmayı bilmediğinden,ıslakra hamilton seviyesinde olmadığından öyle yada böyle geçilecek
Helal olsun ne geçişti o..Hamilton ustalık ve cesaretini gösterdi..Saygı duymamak elde değil..
Medical'de girdiyse Sc ile birlikte ciddi bi durum var hrh
Çok saçma bi şekilde hamiltonun elinden alıcaklar gibi hissediyorum bu yarışı
Bianchi sutilin kaza yaptığı yerde kaza yapıp hakemlerden birine çarpmış heralde
%70 geçildiği için tam puan
Hakkıyla kazandı
@rwilliams1947: No replays of accident, no shots of ambulance. In Bernie's world, #f1 controls what the audience sees.
@serhanacar: BIA, SUT'un aracına müdahale eden kurtarma aracına yandan çarpmış deniyor. Tıbbi merkezde müdahale sürüyor..
Yok komploculuktan değil,sc çıktığında ros yeni ham eski lastikle gitmek zorunda kalmasın,yada ham pite girip çıktığında arkalardayken yarış durdurulmasın diye dedim.komplo düşündüğümden değil takımın stratejik aptallığından kaynaklı.
Şu yarışta rosbergin hakkının yendiğini yada hamilton ayarında gidebildiğini söylemeyin lütfen.geçemedi derken tur içi farklara bakın ikisinin lstikleri aynı durumdayken,ilk sektörde 1,5 saniyelik fark finişte 0,7 oluyor. İntermediate takıldığından beri ham kontrolündeydi yarış
Bianchi sutilin dediğine göre çekiciye yandan çarpmış,fianın açıklamasına göre bilinci kapalıymış şuan
Bianchi helikoptere bindirilirken bilinci yerinde degilmis. Durumu cok agir yada malesef ölümlü bir kaza olabilir. Umarim sagligi yerindedir
o turda SC nin gireceğini kim nasıl bilebilir tahmin edebilir? tam buraya 'şimdi SC girerse HAM çıldırır herhalde' yazacaktım ki kaza oldu SC girdi... bence de HAM geride kalıp SC girse yarış da bitirilse HAM e yazık olurdu ama ROS çok yavaş ya da yağmurda kötü değildi...
Abi ciddi bi kaza var,yağmur yağmaya devam ediyor,yarış süresinin bitimine 23 dk kaldı.11 dk geçti yarış biteli.şuan başlatsalar 9 tur 2 dk dan 18 dk sürecekti.hava kararmaya başladı zaten
Otu boku yarıştırmayan charlinin yarışa tekrar start vermemesi çok garip değil
tıbbi helikopter uçamadığı için karayoluyla götürlüyormuş hastaneye :(
uzun zamandır izlemiyordum, izlediğim yarışta da bu olay oldu :(
@serhanacar: Haberler BIA'nın bilincinin kapalı, ama hayatta olduğu yönünde... Tıbbi helikopter uçamadığı için karayoluyla hastaneye götürülüyor...
hangi kanal veriyo beyler?