User Tag List

Sayfa 19/22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
408 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Sezon Açılışı !!! 12 Nisan 2015 @ Pistgünleri Halk günü İstanbulpark

MOT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Armağan Çok kısa ve net Volki car ile alakalı tek yazı senin orda yarışmış olman yani 1 sezon biryerde yarışmış olman haşa ben kimsenin emeğini küçümsemem benim emeğimi küçümsediğiniz gibi . Bunu bilesin . Lafı çarpıtıp V1 challenge e getiren sana tek kelimem budur yazdıklarım ortadadır 1 sezon volkicarda yarışıp Dünyaca ünlü pilotlardan birinin zamanı ile makara yapacak kadar ego sahibi olamazsın nerde yarıştığın değil senin ile alakalı o çarpıtmaya çalışma lütfen .

Geri kalanını yazacağım bu özellikle gözüme çarptı
    Pazar günü pistte bulunan en hızlı araba olmamı Piccini olmama bağlayan birine çarpıtma demek abestle iştigal Buğracım. Yaptığım süre kendi açımdan zaten gurur duyulacak bir zaman değil çünkü best time'mdan 1.6 saniye daha yavaş. Benim o vurguyu, "daha hızlı arabalar da var ama yavaş giden arabalara bu kadar laf edip söylenmiyoruz" demek için yaptığımı Emre Levent ve Bahattin'e bağlayan biri pek tabiki senin 1 sezonluk Volkicar kariyerine atıfta bulunmanı Volkicar'ı aşağılaman ve küçümsemen olarak çarpıtacak. Çünkü, gelinen noktada "en iyi savunma saldırı olmuş" durumda.
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eleştiriye tahamülüm okadar az ki Pazar Gününden Çarşamba gününe kadar sana burda sayfalar yazdım kamera kayıtları derledim linç ettim seni sosyal medyada, arkadaşlarıma karalatım işini gücünü karaladım arabanı karaladım , Facebookta yazılanlara istinaden sayfalarca yazı yazdım değilmi ?
    Başkası olsa yazdıklarınıza ne cevaplar verirdi Allah bilir çıt sesimi çıkartmadım ama sen ben sustukça sucu çocuk sanmaya başladın karşındakini ki ...

Karalama ile eleştiri arasındaki farkı ayırt edebilecek idraka sahibim Allaha şükür. Sana özel seansı Organizasyondan 3-4 gün önce öneren bensem demekki senin şimdi ortaya çıkıp katagori olsun demen bir eleştiri değil Armağancım .
    Burda katılımcı arkadaşlarımız yazsın bundan 5 sene öncesiyle şimdi ne farklar var eleştirilen mantıklı şeyler yapılmamışmı ...
    Sen senin sölediğin olmadı o bayrak sana niye sallandı derdindesin Armağan ; gerisi bildiğimiz hepimiz için çok çook fazla zaman kaybı yat uyu artık bende yatıyımgerçekten yorgunum sabah olucak ...

iyi geceler
    Ben süper sport ayrı da olsa en az 3-4 kategori olması lazım dedim, yani derdimin sadece kendimi kurtarmak olmadığını belirttim yukarda bir yerde arada o da kaynadı sanırım.

Her organizasyondan mutlu mesut ayrıldın dedin. Ben de ayrılmadığımı anlattım sana. Evet organizasyonlar gitgide daha iyiye gidiyor, ama örneğin 40 araç çok, kategori yok ve kategori olmasa bile en azından daha hızlılar piste daha önce çıkar, her zaman gelişir. Ben 30uncu falan çıktım heralde, kimi geçeceksin 20 dakikada? Neyse... İyi geceler benim de uyumam gerek...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bu 2 olay birbirine benzemez. Çünkü:
    1) E36 M3 öndeki arabadan bariz hızlı değil. Son ana kadar öndeki aracın hızını kestirmek mümkün değil. Araçlar birbirlerine yakın.
    2) Corvette, 106'dan çok çok daha hızlı. Bu araç için bir de özel yapılmış 750 hp deniyor. 106'nın içinden geçeceği belli ve 4'lü kombine viraj içinde (nispeten 11. Viraja göre daha düşük hızla) 8. Virajın çıkışına geliniyor.
    3) 11. Viraja gelirken ayak tam gaz; Allah ne verdiyse geliyorsub. Bu hemen hemen bütün araçlar için geçerli. Ben girmeden önce ufak bir liftoff yapıyorum; gözüm tam gaz kesmiyor. Diğer yandan 8. Viraj sabit bir hızla ortalama 130-140 km/h arası dönülüyor ve çıkışında gaza oturuyorsun. Öndeki arabayla mesafe belli, çünkü bir süre izindesin. 106'dan çok daha hızlı olunduğu belli; çıkışında ne kadar erken ve çok gaza basarsa bazsın aradaki fark duruyor gibi olacak. O zaman bunu görüp basmazsın. 8. Virajda öngörüde bulunmak daha kolay; 11. Viraj hesaplaması zor.
    Videoyu tekrar izlersen, 8. virajın sonuna geldiğimde zaten 106nın sağına doğru yönlenip o daha sağa yanaşmadan o kadar yanaşacağını düşünmeyip gaza bastığımı görürsün... Ama dediğim gibi niyet önemli, bunu anlamak istememek de ayrı bir niyet.

11. virajda da belli bir çizgi var ve arkadaş hesaplayamamış ve solundan geçmiş. Büyütecek bir şey yok.. Olmaz saldıralım Corvettee...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sana yorum yok bu saatten sonra aynı siklette değiliz . Göken zembille iner genelde bu tip infolar ...
    Biz sanki Volkicara bişey dedik vallahi delirir insan ...
    Arkadaş bil haberin olsun onu üreten o şaseyi veren adamla bir ardayız ...
    Volkicarın isim babası Volkan Işığını yıllarca yarıştırmış adamla hergün bir aradayız ...
    isim mevki önemli değil biz aynı masada yemek yer su içeriz yanlış adama yanlış yerden dalmaktasınız ...
    Benim volkicar a yada organizasyonuna laf etmeyeceğimi 7 cihan bilir uyanın

İşin suyu çıktı reklam yapar olduk iyimi
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar günü pistte bulunan en hızlı araba olmamı Piccini olmama bağlayan birine çarpıtma demek abestle iştigal Buğracım. Yaptığım süre kendi açımdan zaten gurur duyulacak bir zaman değil çünkü best time'mdan 1.6 saniye daha yavaş. Benim o vurguyu, "daha hızlı arabalar da var ama yavaş giden arabalara bu kadar laf edip söylenmiyoruz" demek için yaptığımı Emre Levent ve Bahattin'e bağlayan biri pek tabiki senin 1 sezonluk Volkicar kariyerine atıfta bulunmanı Volkicar'ı aşağılaman ve küçümsemen olarak çarpıtacak. Çünkü, gelinen noktada "en iyi savunma saldırı olmuş" durumda.
    Pistin en hızlı aracı/pilotu benim dersen Piccini misin derim. Pazar günü için mi dedim hayır genel olarak dedin bana burda neyi savunuyorsun tek tek yazılanları mı bulayım...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armağan forumada para vermişmiydin hayır ona göre sonra müşteriyim ben neden konuyu kitledin deme böle güzel bir aktiviteyi bukadar karalayan ,150 katılımcı içinde sadece 1 isen sanırım sorun 149 da gene haklısın kahretsin ....

Konu birazdan kilit ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sana yorum yok bu saatten sonra aynı siklette değiliz . Göken zembille iner genelde bu tip infolar ...
    Biz sanki Volkicara bişey dedik vallahi delirir insan ...
    Arkadaş bil haberin olsun onu üreten o şaseyi veren adamla bir ardayız ...
    Volkicarın isim babası Volkan Işığını yıllarca yarıştırmış adamla hergün bir aradayız ...
    isim mevki önemli değil biz aynı masada yemek yer su içeriz yanlış adama yanlış yerden dalmaktasınız ...
    Benim volkicar a yada organizasyonuna laf etmeyeceğimi 7 cihan bilir uyanın

İşin suyu çıktı reklam yapar olduk iyimi
    Karım yanımda evet arada bakıyor yazılanlara... Hatta benim yazdığıma yazdığı yorumu da sayende gördüm... Oya'nın nasıl biri olduğunu anlamışsındır... Heralde ona benim yazdırmadığımı da... O yüzden yazdıklarımıza dikkat edelim dedim... Avdagic'e selamlar... O zaman V1 pilotuna kendini yarışçı addediyorsun dememeliydin. Bunu dedikten sonra ben kendimi savununca kendi egomu tatmin ediyor olmuyorum... Neyse yatıyorum ben.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karım yanımda evet arada bakıyor yazılanlara... Hatta benim yazdığıma yazdığı yorumu da sayende gördüm... Oya'nın nasıl biri olduğunu anlamışsındır... Heralde ona benim yazdırmadığımı da... O yüzden yazdıklarımıza dikkat edelim dedim... Avdagic'e selamlar... O zaman V1 pilotuna kendini yarışçı addediyorsun dememeliydin. Bunu dedikten sonra ben kendimi savununca kendi egomu tatmin ediyor olmuyorum... Neyse yatıyorum ben.
    Halid abiye selamını iletirim tabiki . Birkez daha sölüyorum , 1 sene yarışan adam ( Ferrari de porsche de de yarışsan ) tutup ben pilotum oldum derse camiada gülerler Armağan .
    Volki ayrı bir konsept keyifli farklı bir yarış . Kartingde öle offroad da hepsi farklı disiplinler. Ama sen pist pilotuyum kafasıyla laf edip 1 sene volkide yarıştım dersen yarışçı addlediyosun ( yada oya sen düzeltiver türkçemi kusurumuza bakma ) derim. Bunu babamın oğluda sölese ona daha ağırını bile derim . Okadar kolay değil bu işler git yarışçı abilerimize sor tanırsın sende ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pistteki en hızlı araç/pilot olarak yazıyorum:
    Böyle 40 tane ayrı telden çalan aracın çıktığı bir seans'ta best time gelmez. Böyle kalabalık günleri biraz eğlence biraz pistte araç kullanma olarak görmek lazım. Şayet Best Time'e kasıyorsak o zaman pistin günlük kirası haftaiçi 24bin Euro. Onu gidip tutmak lazım.

Bizim Muratla (991 GT3) önlü arkalı gidiş videolarımız var; onları koyacağım. Ben de hem C hem de D seansında onlarca araba geçtim. Adam yavaş ise, çizgiyi kapatıyorsa bekleyip virajdan çıktıktan sonra geçmek lazım. Pistteki her virajda başka arabalara rastladım. Yapacak bir şey yok. O gün piste çıkarken, "pisti başka araçlarla paylaşmayı kabul ederek çıkıyoruz" çünkü pistin parasını da paylaşıyoruz. Paylaşmak istemeyen seansın 40 arabalık parasını verir; ona göre çıkar. Biz organize etmeye çalıştık, 20 kişi bile olamadık.

Herşeyden önce hızlı viraj çıkışı olan 8, zaten arabayı dışa doğru açıyor. 106, önceki 4'lü kombine virajdan geliyor ve çıkışta zaten dışarı açılması lazım. Böyle bir viraj çıkışında dışardan geçilmez; çünkü öndeki arabanın gittiği yön virajın dışı. En kötü yavaşlar içinden geçersin. Polemik yapıp hiç uzatmayalım. Bu seansa zorlu girilmediyse ve diğer arabaların da herkes farkındaysa o zaman ona göre kullanmak lazım. Bu iş bu kadar basit.

Diğer seçenek, bundan hoşnut olmayanın bir daha böyle kalabalık Halk Günlerine katılmaması veya pisti kendi kapatmasıdır.
    Allah'ım sen sabır ver.... Önce yazılanları okuyup sonra cevap versen nasıl olur?? ben halk Gününe laf mı ettim de bir de sen yazıyorsun beğenmeyen gelmesin diye. Ikincisi sen benim arabamı tanıyor musun? Ben o virajda 106nın soluna girsem z06 arkadan kopardı büyük ihtimalle. Ben sizin gibi direksiyondan vites yardımcı sistemler açık gazlamıyorum Orada. O yüzden bilip bilmeden konuşmayın. Benim oturduğum koltuğa oturun öyle konuşun.

Ayrıca en hızlı Murat değil miydi gerçi transponder yok ama... 2:13 yapmış diye biliyorum.
    Pistin en hızlı aracı/pilotu benim dersen Piccini misin derim. Pazar günü için mi dedim hayır genel olarak dedin bana burda neyi savunuyorsun tek tek yazılanları mı bulayım...
    Cevap yazmayayım diyorum ama söz; bu son:
    Ben senin yerine yazılanları buldum; zahmet etme. Aslında söylediklerin karşındakinin anladıkları kadardır sözü çok doğru. Ben aslen pistteki en hızlı diyerek İstanbul Park'tan gelmiş geçmiş tüm pilotları kastetmiştim; F1 dahil. Fakat sen sadece Pazar günkü süreleri anlamışınki hemen Murat'ın 2:13 yaptım dediği süreyi örnek vermişin.

Seni bilemeyeceğim ama benim; burda herkes kim ne süre yaptı diye takip ederken; sırf İstanbul Parktaki güncel süreler için ayrı bir topik varken ve sürekli hem İntercity'nin sayfasındaki süreler hem de burdaki topicteki süreler update ediliyorken yapmış olduğum 2:12.01'lik zamanla 2:08.7'lik zamanı sahiplenmeyecek kadar kafam çalışıyor. Herşey bir kenara ben, başkasıyla s*dik yarışına girmek için açıkça yalan söyleyerek milleti de kendime g*tüyle güldürtmem.

Ne yapıyorsam şeffaftır. Videosunu da koyarım, transponder da takarım. Asıl bunun aksini yaptığım zaman paramla rezil olmuş olurum..
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben arabayı evden uzaktan kumanda ile kullanıyorum; o yüzden 2:12.0 zamanım da sayılmaz.
    Bu arada Murat'ın 2:13.8'lik zamanı benden yine de daha yavaştı fakat ben hızlı derken sadece dünü kastetmemiştim.
    Okuduğumu anlamam da araba kullanmamdan daha iyidir.
    Neyse bu konuda başka birşey yazmayacağım.
    Videolar için yeni konu açarım.
    En hızlı derken Pazar gününü kastetmediysen hangi günü kastettin de ben seni yanlış anladım?
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O gün pistte bulunan herkes için kastettim.
    Piccini malesef ülkesine döndüğü için aramızda değildi. ES Motor da zaten Halk Günlerine takılmıyor.
    Sanırım burda konuyu böyle anlayan tek kişi sensin. Başkası varsa lütfen o da yazsın.

Bu arada "Pistteki" ile "Pistin" ifadeleri arasında da anlayana çok büyük fark var. Ama o konulara girmeye gerek yok.
    Ben seni az çok tanıdım; sen beni daha tanımıyorsun bile.

Bir ilave daha; kırmızı ile not ettiğin cümlenin hemen üstünde 2:12.0'lık zamanıma gönderme yapmışım. Pistin rekorunun 2:08.7 olduğunu sanırım Doblo ile piste gelen Motorspor meraklısı arkadaş bile biliyordur.
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu bir çok kişinin benim Anladığım şekilde anladığına emin olabilirsin. Hatta senden cevap bekliyorlardı onlar da benim gibi. Iyi oldu cevabın... Çünkü ben ve birçok kişi genel olarak sen mi daha iyi döndün Murat mı bilmiyor, o yüzden açıklayıcı oldu.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Pistteki" ile "pistin" sözcükleri aynı anlamda olabiliyor. Mesela Piccini olsaydı, olurdu. Senin bu küçük detayın gözden kaçmış; en hızlı benim dediğinde ne oluyor dediğim için.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada hep aklımı kurcalamıştı ama samimiyetimiz olmadığı için sormak istemedim. Madem o kadar yazışıyoruz, artık sorabilirim:
    Halk Gününde neden ABS'yi iptal edip çıktın? Merak ettiğin neydi; süre daha mı hızlı çıkar diye düşündün?

Ben 2007 yılında İpragaz Evo IX Cupta yarışırken (kahretsin benim de 4 yıllık bir yarış kariyerim var ama yetersiz ) 2. Yarıştı sanırım tüm arabalardaki ABS'leri iptal ettiler. 1 gün boyunca antremanlarda (Körfez Pistinde) frenlerde fırıldak gibi döndük alışana kadar. ABS'siz sert fren el freni çekmek gibi. Hele İstanbul Park gibi çok hızlı bir pistte çok sakat. Bizim o sene pilotlar arasındaki rekabet artsın; sapla saman ayrılsın diye böyle birşey yapmışlardı ve lastiklerimiz slickti.

Bence bu tarz bir deneme, 106 ile 750 hp'lik Corvette'i aynı seans içine koymaktan çok daha tehlikeli. Gruptaki bizim gibi (GT3'ler, ben, Speciale) daha hızlı arabaların arasında bir konvoy sırasında böyle bir spin atsan hepimizi dışarı sürükleyebilirdin mesela. ABS söküldüğünde ne olduğunu sorsan söylerdik; yaptık zamanında
    Bunun için arabanın düz vites, arkadan itiş, 750 hp'lik bir canavar olmasına gerek yok. Bizim yarıştığımız 4 çeker 300 hp'lik Evolar da fırıldak gibi dönüyordu..
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat'ın 458 ile yaptığı zamandan benim zamanım yaklaşık yarım saniye daha hızlı.
    Bunda merak edecek birşey yok. Intercity'nin sayfasında Pist Dereceleri adlı başlıkta kim, hangi tarihte, hangi araba ile hangi havada ne süre yapmış yazıyor.

Pazar gününe özel konuşuyorsak Murat'ta bildiğin üzere transponder yoktu. Onun söylediği zamana göre ondan bir çıt daha hızlıymışım ama önemsiz bir süre farkı.
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada hep aklımı kurcalamıştı ama samimiyetimiz olmadığı için sormak istemedim. Madem o kadar yazışıyoruz, artık sorabilirim:
    Halk Gününde neden ABS'yi iptal edip çıktın? Merak ettiğin neydi; süre daha mı hızlı çıkar diye düşündün?

Ben 2007 yılında İpragaz Evo IX Cupta yarışırken (kahretsin benim de 4 yıllık bir yarış kariyerim var ama yetersiz ) 2. Yarıştı sanırım tüm arabalardaki ABS'leri iptal ettiler. 1 gün boyunca antremanlarda (Körfez Pistinde) frenlerde fırıldak gibi döndük alışana kadar. ABS'siz sert fren el freni çekmek gibi. Hele İstanbul Park gibi çok hızlı bir pistte çok sakat. Bizim o sene pilotlar arasındaki rekabet artsın; sapla saman ayrılsın diye böyle birşey yapmışlardı ve lastiklerimiz slickti.

Bence bu tarz bir deneme, 106 ile 750 hp'lik Corvette'i aynı seans içine koymaktan çok daha tehlikeli. Gruptaki bizim gibi (GT3'ler, ben, Speciale) daha hızlı arabaların arasında bir konvoy sırasında böyle bir spin atsan hepimizi dışarı sürükleyebilirdin mesela. ABS söküldüğünde ne olduğunu sorsan söylerdik; yaptık zamanında
    Bunun için arabanın düz vites, arkadan itiş, 750 hp'lik bir canavar olmasına gerek yok. Bizim yarıştığımız 4 çeker 300 hp'lik Evolar da fırıldak gibi dönüyordu..
    Jantları değiştirdiğimde lastik basınç sensörlerini takmadığım için bir türlü ESPyi iptal edemedim. O yüzden ABSyi iptal edip deneyeyim dedim. Gerçekten farklıymış. Gerçi herhalde Volkicardan alıştığımdan sadece 2 viraj sıkıntı yaşadım sonra alıştım. O spin zaten videoda da göründüğü gibi piste ilk çıktığımızda hızlı değilken oldu sonra da bir şey olmadı. Diyeceksin ki ABS rölesini takınca ne oldu ESPli mi döndün? Cevabını videoyu izlersen görürsün. Sanırım sistem Kafayı yedi ve ESP+TCyi kapatabildim.

Meraktan ziyade, bir avukat olarak nüanslara iyi dikkat edersin herhalde ama ben bir mühendis olarak "pistteki" kelimesiyle "pistin" kelimesinin aynı olduğunu düşündüm, yukarıda da belirttiğim gibi. Neyse iyi pist günleri dilerim sana.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben videoları izlediğimde, salt Armağan'ın sağdan geçişi olarak baktığımda Armağan'a hak verdim ama kendini gereksiz yere riske attığını yazdım kendisine de söyledim, o da bana pozisyonu anlattı, ne öndeki 106 ya ne de başka bir şeye en ufak bir serzenişte bile bulunmadı, sadece 106 nın yol vereceğini düşündüm yanıldım dedi, 106 yı kullanan arkadaş eminim ki yol verirdi görmüş olsa...

bu olayın özelinde sallanan siyah bayrak Armağan'ı üzmüş kızdırmış, hanımı var orada, arkadaşları var, şahsi algılamış olayı, hatta kızdığından dolayı seanslara devam etmemiş... Ona da hak verin, haa bu arada bazı yazıları da hayretle okudum, 'bu bir yarış değil, halk günü' diye yazmıştım bu olaylardan önce, herkes süre peşinde koşuyordu, arabası önemli değil herkes kendini çok hızlı görüp başka araçları önlerinden çekilmelerini istiyordu, kimse yol vermeyi bilmiyor diye yazılar yazıldı, arkadan daha güçlü bir araç geldiğinde ne yapılması gerektiğinin 'talimatları' verildi... kimse tek başına çıkmadığı sürece, bu aşırı hırsla süre kasanların önlerine her daim araba çıkacaktır, istersen 2 araç çıkart, biri spin atar diğeri yine yakalar... tek başına çıkmak diye bir lüks de olmadığına göre pist içinde asgari müşterek olan 'saygı'da buluşmaz zorundayız... fakat bu olayı yorumlarken 'bu halk günü, arkadan gelen gerekirse yavaşlamalı kimseyi tehlikeye atmamalı' denmeye başlandı bunu 1 hafta önce de yazsaydınız keşke...

Buğra'nın hem katıldığın hem de izlediğim bütün organizasyonlarını beğendim, o olmasaydı otobanda o mu hızlı bu mu hızlı videolarını tartışır olacaktık...

Armağan sen de sakin ol biraz, bazen haklı ya da haksız olmak çok önemli olmaz, M3 ün videosunu izlerken baktım aynı şey var, o da yoldan çıkmış ve bence senden daha tehlikeli bir şekilde geçmiş önündekini, bazıları olayları tarafsız yorumlamalı, 'ama M3 haklı Armağan haksız' dememeli... 'bu tarz olaylar olabiliyor hele ki kalabalık halk seanslarında' demeli olay kapatılmalı...

konuştuk senle proje başlangıcım olmasa gelecektim ben de, inşallah mayısta gideriz beraber bu sefer 1 TIR lık araba olacağız kısmetse...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halid abiye selamını iletirim tabiki . Birkez daha sölüyorum , 1 sene yarışan adam ( Ferrari de porsche de de yarışsan ) tutup ben pilotum oldum derse camiada gülerler Armağan .
    Volki ayrı bir konsept keyifli farklı bir yarış . Kartingde öle offroad da hepsi farklı disiplinler. Ama sen pist pilotuyum kafasıyla laf edip 1 sene volkide yarıştım dersen yarışçı addlediyosun ( yada oya sen düzeltiver türkçemi kusurumuza bakma ) derim. Bunu babamın oğluda sölese ona daha ağırını bile derim . Okadar kolay değil bu işler git yarışçı abilerimize sor tanırsın sende ...
    Buğra Volkicarın sayfasına bir bakıver yarışan insanlara ne diyorlar, pilot mu yoksa başka şey mi, ya da Metin Çeker'e sor istersen. Veya Halid Abine sor benimle Dünya Rallycross Şampiyonası'na katılmamla ilgili Konuşurken gülüyor muydu. Olayları başka yere çekmeye çalışıyorsun ama buna izin vermem. Ben ne ukalalık Yaptım ne insanları yerdim ne de aşağıladım. En son da kendini yarış pilotu sanıyorsun bir halt değilsin muhabbetine girmeye kalktın. V1de yarışabilenler yarış pilotudur sen beğensen de beğenmesen de. Çamur atacaksan başka bir şey bul bu yol kapalı. Selametle...

Volkicar
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corvette'nin bahsettiği 8inci viraj sonunda 106'yı geçişi aşağıda. Kamera açısından tam belli olmuyor ama araç içindekiler baya tehlikeli olduğunu söylediler. Ki video sırasında aracın direksiyonunda olan kişi ilk kez İstanbul Park pistine çıkıyor ve ilk kez o araç ile adam gibi gazlıyor. Halk gününde süre elde etmek için çok gereksiz bir hamle. Hepimiz daha sakin seanslar isteriz ama daha sakin seans elde edemedik diye böyle riskler almaya kalkarsak vay halimize.

https://www.youtube.com/watch?v=JFlKitP6B0k
    Herkes haftalar boyunca şöyle yol verin öndeki böyle çekilsin derken sorun yoktu. Ben yukarıdaki Mesajı görünce yazmam gerekeni yazdım. Corvette oldum birden bire!!!! bırakın yok Aşağılamışım da yok küçümsemişim de... Kendinizi kandırmayın
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)