User Tag List

Sayfa 10/22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
408 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Sezon Açılışı !!! 12 Nisan 2015 @ Pistgünleri Halk günü İstanbulpark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk kez çıkan 106yla 20 kez çıkan Z06yı aynı anda çıkartıp bir de Corvettee laf edip beni hedef gösteriyorsunuz!. O zaman işi düzgün yapın 106ya mavi bayrak sallayın çekilsin burada beni suçlu gibi göstermeyin kategorilere bölmeyen ben değilim. Pist Günü'nde herkes arkasını kollamak zorunda orada sol yapsam ben uçacaktım belki de... Makas atmışım pist Günü'nde komediye bak!
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakin bir üslup ile yazıcam. Pistteki en hızlı ve en tehlikeli 8inci virajı dönerken sürekli ve sürekli arkaya bakması gerekiyor diyorsunuz. Oldukça yüksek bir hızla geliyorsunuz. Göz açıp kapayana kadar nerdeyse. Ayna açısından kadraja girmeniz ile geçmeniz bir oluyor zaten. Kendi videonuzdada ne kadar hızlı gittiğiniz gözüküyor. Size niye hızlı gidiyorsunuz diyen yok. Önünüzde size trafik yaratan 2 tane araç olmasına rağmen çok gereksiz bir risk alıyorsunuz. Ayrıca günün adı parantez içinde "Halk Günü". Oradaki arkadaş ilk kez çıktı evet bunu ben yazdım. Daha da çok gelicek. Ancak oraya sırf merakından gelen ehliyetini 6 ay önce almış 35 yaşlarında bir ev hanımıda gelebilir. Benim 700 hp Corvette'im var süre kasıcam senin ne işin var benim seansımda diyemezsiniz. Pist yönetimi şuan için böyle uygun görmüş. Herkes ister denk araçlar ile birbirlerini yakalama yada trafik olmadan süre kasmayı. Ama şuan imkan bu. Elindeki imkana göre kullanmak yerine sineği sıkıp yağını çıkartırmaya çalışırsanız suçlu değil ama bu oluşan tehlikeli durumun sorumlusu ve sebebi sizsiniz. Kurallar gayet açık çünkü.

Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadan arkadaşa girmediğime şükretmeliler...
    Yani siz şükretmiyorsunuz ama onlar şükretmeliler. O zaman arkadan girmediğiniz için lütfet mişsiniz. Bir dahakine çekinmeyin zaten küçücük araç atın kenara gitsin. Sizin 2.10'lu hedeflerinizden değerli değil ya.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Schumi, öncelikle 106ları severim. 106 değil ama 306 GTIım vardı, unutamıyorum.... Farkında mısın bilmiyorum ama ben orada çok büyük bir kaza atlattım. ve bunun sebebi çok tecrübesiz bir sürücüyle aynı seansta olmam. Siz "Biz böyle yaptık, oldu" mantığıyla devam ettiğiniz sürece de bir arpa boy ilerleyemezsiniz söyleyeyim. Daha bu pist gününden önce çok yavaş araçların hızlı araçlarla aynı seansta olmasının sıkıntı yaratacağını yazmıştım buraya. Ben bir daha tabi ki gelmem ama senin bu 106cı arkadaş bir dahaki pist gününde az önce sözünü ettiğin Fiat Doblolu ev hanımına arkadan girer, o zaman kategorilere bölmeyi düşünürsünüz. Ben orada tecrübesizlikten yapılan bir hata yüzünden pist dışına çıkıp kurtardım bir de suçlu oldum! Ben de bir çok soğutma turu attım pistte ve gözüm hep aynadaydı DAHA HIZLI GELENLERE YOL VERMEK İÇİN! İster sakin üslupla yaz ister sert 750 HPlik araç kullanan bir yarışçıyla ilk kez piste çıkan 106yı aynı seansa koyup yarışçıya makas attı diye siyah bayrak sallıyorsun sonra bir de burda hedef gösteriyorsun buna kargalar bile güler! Madem tehlikesiz olsun istiyorsunuz burada defalarca yazıldığı gibi kategorilere bölün! Herşeyi biz biliyoruz tarzında konuşmayın, çünkü bilmiyorsunuz, kusura bakmayın...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Schumi, öncelikle 106ları severim. 106 değil ama 306 GTIım vardı, unutamıyorum.... Farkında mısın bilmiyorum ama ben orada çok büyük bir kaza atlattım. ve bunun sebebi çok tecrübesiz bir sürücüyle aynı seansta olmam. Siz "Biz böyle yaptık, oldu" mantığıyla devam ettiğiniz sürece de bir arpa boy ilerleyemezsiniz söyleyeyim. Daha bu pist gününden önce çok yavaş araçların hızlı araçlarla aynı seansta olmasının sıkıntı yaratacağını yazmıştım buraya. Ben bir daha tabi ki gelmem ama senin bu 106cı arkadaş bir dahaki pist gününde az önce sözünü ettiğin Fiat Doblolu ev hanımına arkadan girer, o zaman kategorilere bölmeyi düşünürsünüz. Ben orada tecrübesizlikten yapılan bir hata yüzünden pist dışına çıkıp kurtardım bir de suçlu oldum! Ben de bir çok soğutma turu attım pistte ve gözüm hep aynadaydı DAHA HIZLI GELENLERE YOL VERMEK İÇİN! İster sakin üslupla yaz ister sert 750 HPlik araç kullanan bir yarışçıyla ilk kez piste çıkan 106yı aynı seansa koyup yarışçıya makas attı diye siyah bayrak sallıyorsun sonra bir de burda hedef gösteriyorsun buna kargalar bile güler! Madem tehlikesiz olsun istiyorsunuz burada defalarca yazıldığı gibi kategorilere bölün! Herşeyi biz biliyoruz tarzında konuşmayın, çünkü bilmiyorsunuz, kusura bakmayın...
    Ben olayı 106 yada Corvette diye nesneleştirmiyorum. Öncelikle yazından anladığım en büyük yanlışı düzelteyim. Pist Yönetimi ile en ufak bir alakam yok. Sürekli benimde içinde olduğum bir oluşumun karma düzenli kategori oluşturduğuna dair yazıyorsun onu bir netleştirelim. Eski yazılarımda bende benzer güçte araçların aynı kategoride olmasının mantıklı olduğunu yazdım. Ama olmuyorsa şuanki kategoriye göre kullanmak gerekli. Ayrıca ben sana o kişinin ilk çıkışı olduğunu söylemesem ve 1 önceki seansda aynı aracın 2.31 süre yaptığını söylesem olayı farklı yorumlardın. He belki araç soğutma turu atmıyor olabildiğince en hızlı şekilde gidiyor ve %20 arkaya %80 önüne konstrantre oldu. Kazayı sadece sen atlatmadın bizimde arkadaşlarımız atlattı. Senin aracının ABS'sini söküp pistte spin atmış olman sorun olmayıp kişinin ilk kez çıkması sorun olmuyordur herhalde. Araçları kategori yapabilirsin ama halk gününde insanları ve tecrübeyi yapamazsın. Sana bayrak sallanmış olmasını bile benim yada benim içinde olduğum birşeyin parçası gibi yazmışsın. Benim video ile tek alakam 106'nın içindeki kişilerin yakın arkadaşlarım olması. Gerisi beni ilgilendirmez. Herşeyi siz biliyorsunuz diye bir tarzım bu yarış kuralları için diyorsan onu yazdım. Onun dışında aynı kurallar devam ettiği sürece ev hanımının kullandığı Doblo'ya biz arkadan vurursak keşke böyle olmasaydı deriz ama suçlusu biz oluruz. Kalkıpta bağcıyı dövmeyiz yediğimiz üzümün tabağı dökülünce.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cıkıntılıp yapmak yada muhalefet olayım diye değil ama videoda 106daki arkadaş zaten siz yandan gelip gecene kadar 3 kez kafasını dikip bakmış aynaya
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle bu organizasyonun içinde olduğunu ve bugün Buğrayla konuşmamıza rağmen bunları yazdığını düşünüp yazdım, çünkü üslubun o yöndeydi, bunu belirteyim... O zaman arkadaşların bana kızacağına ben neden bu Z06yla aynı seansa çıkıyorum demeli, ki bunu zaten Buğra'yla konuştuk ve çözülmesi gerektiği sonucuna vardık. Ben de zaten 106 neden önüme kırdı, neden beni tehlikeye attı, hani daha hızlı araca yol verecektik demedim, oradaki siyah bayrağın yanlış olduğunu düşünüyorum o kadar. Bunun dışında ben ABSyi tabi ki spin atayım diye sökmedim bu aklıma bile gelmedi, aklıma gelseydi o spin attığım virajda spin atmaz, start finishin sonunda olduğu gibi toplardım arabayı da bunun konumuzla zaten alakası yok. Kurallar ve pist günü konusuna geri dönersek kategori olması gerek bence, önümde 106 var diye yavaşlarsam sonraki virajda M3 var diye yavaşlarım sonraki düzlükte başka bir araç vb bu hep böyle sürer gider. Ama arkamda daha hızlı bir araç varsa yol veririm, yarışta bile belli bir yerden sonra o kapıyı kapatamazsın. Yani sonuçta aynı tarafta olmamız gerekiyor bu durumda...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 x BMW E36 M3
    2 x BMW E46 M3
    3 x BMW Z4
    1 x BMW M1
    3 x Mini
    1 x Lotus
    3 x Porsche (2 olabilir)
    2 x Ferrari
    1 x Golf R
    1 x Skoda 2.0 TFSI

Ve bunların arasında Golf dizel ile beraber 106 GTI. Biz kendi kendimize dedik zaten burada 106'nın ne işi var diye. He 106'da 200 küsür hp 106 ama diğer araçlar belli. Sonuç olarak benim takıldığım nokta şu. Öyle yada böyle kategoriye yavaş araç girmişse ve arada ciddi sürat farkı varsa bunun burda ne işi var banane dememek ve de gerekirse yavaşlamak gerekiyor. Çünkü 3 tane apexden oluşan aracı ciddi dışa açmak isteyen 8inci virajı dönen bir araç yol vermek yada önünden çekilmek için çok rahat direksiyon çekemez boş soğutma turu atmıyorsa. O yüzden arkadan gelenin yavaşlaması güvenlik için en mantıklı hamle.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 x BMW E36 M3
    2 x BMW E46 M3
    3 x BMW Z4
    1 x BMW M1
    3 x Mini
    1 x Lotus
    3 x Porsche (2 olabilir)
    2 x Ferrari
    1 x Golf R
    1 x Skoda 2.0 TFSI

Ve bunların arasında Golf dizel ile beraber 106 GTI. Biz kendi kendimize dedik zaten burada 106'nın ne işi var diye. He 106'da 200 küsür hp 106 ama diğer araçlar belli. Sonuç olarak benim takıldığım nokta şu. Öyle yada böyle kategoriye yavaş araç girmişse ve arada ciddi sürat farkı varsa bunun burda ne işi var banane dememek ve de gerekirse yavaşlamak gerekiyor. Çünkü 3 tane apexden oluşan aracı ciddi dışa açmak isteyen 8inci virajı dönen bir araç yol vermek yada önünden çekilmek için çok rahat direksiyon çekemez boş soğutma turu atmıyorsa. O yüzden arkadan gelenin yavaşlaması güvenlik için en mantıklı hamle.
    Ben kimseye bunun burada ne işi var bana ne demedim, sadece yanından geçtim gittim, onu sıkıştırmadım da dikkatini çekerim, sıkıştıracak olsam pistten çıkmak zorunda kalmazdım. İstanbulparkta piste çıkıp yanından geçtim diye korktuysa kusura bakmasın. Benim önüme çıkan bir 106 yüzünden pist dışına çıkmışım burada 106yı kullanan arkadaş korktu diye bana laf ediyorsun. Önünü mü kesmişim? Son anda sola kırmasa çarpıyor muyduk? Hayır, derdin ne? Eleştirmen gereken konu başka birşeyken benle uğraşıyorsun. O konuda da aynı fikirdeysek ve Buğrayla bile bunu konuştuğumu ve anlaştığımızı söylemişsem tekrar ediyorum derdin ne?
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 yerinde olsam ben de dışa açılırdım. Kapattığı bir kapı da göremedim.

Viraj içinde dibimde değil arkadaki araç, önümdeki araç da dışa açılmış, bir sonraki viraj sola doğru, yol vermek için en doğru hamle bana kalırsa.

Siyah bayrak tatsız olmuş ama. İstemsiz bir hareket olmuş, kasıtlı kural ihlali değil sonuçta.

Kimseye birşey olmamış, en sevindirici yanı bu

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yazmasammı yoksa bu konu ile ilgili bidolu sayfa yazıp seni kırmışmı olsam Armağancım .
    Ben yazmamayı senide kırmamayı tercih ediyorum .

iyi geceler
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Viraj içinde dibimde değil arkadaki araç, önümdeki araç da dışa açılmış, bir sonraki viraj sola doğru, yol vermek için en doğru hamle bana kalırsa.

Siyah bayrak tatsız olmuş ama. İstemsiz bir hareket olmuş, kasıtlı kural ihlali değil sonuçta.

Siyah bayrakla ilgili yazmam gerekli sadece diğer katılımcılarında durumu farklı görmesini istemiyorum ,
    Siyah bayrakla Armağanı pite çağırdıktan sonra geldiğinde makas attığını bunu yapmaması gerektiğini , pist üzerindeki virajlarda fazla kaydığını yeni setupına alışmaya çalıştığı için bunun böle olduğunu bildiğimi, bu nedenle biraz daha dikkatli olması gerektiğini söledim kelimesi kelimesine .
    Armağanda 8 in çıkışında çok hızlı geldiğini mecbur kaldığını yoksa önündeki araca çarpabileceğini söledi ,Ardından e şimdi nolcak dediğinde de devam edebilirsin Armağancım dedim .
    Biz bunu konuşurken pitte Damalı bayrak sallanmaya başladı yani Seans sona erdi armağanda padok alanına döndü diğer katılımcılar gibi .
    Bunun talihsiz bir tarafı yok gayet normal olması gereken bir durum .
    Siyah bayrak hakaret yada kötü söz değil durum ile ilgili konuşmak üzere katılımcılarımızı pit e davet etme yolumuzdur.
    Armağanın konusu geçtiği için ondan örnekleyerek tüm katılımcılarımıza birkez daha belirtmek isterim .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tamam açılırdın, ben açılmazdım, sola doğru kırardım, öndeki 106nın da aynısını yapacağını düşündüm. Yoksa emin ol 8. viraj çıkışı çim üstünde gitme fantezim yoktur Evet kimseye bir şey olmaması sevindirici...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yazmasammı yoksa bu konu ile ilgili bidolu sayfa yazıp seni kırmışmı olsam Armağancım .
    Ben yazmamayı senide kırmamayı tercih ediyorum .

iyi geceler
    Buğracım bu konuyu bugün zaten konuştuk ve buna bir çözüm bulmalıyız dedik zaten senle beraber, hatta Muratların ayarlamaya çalıştığı seansın 4 ayı içermesinden dolayı insanların yanaşmadığını, çünkü iş adamlarının Eylülü Ekimi bugünden planlayamadığını, ama spesifik bir pist günü için (mesela 3 Mayısta 2 seans) süpersport seansı yaparsak katılacaklarını sana söyledim ve sen de hak vermedin mi? Biraz önce de Schumi'ye Buğrayla konuşmamıza rağmen bunları organizatör gibi yazıyorsun diyip senle zaten anlaşttığımızı belirtmedim mi? Sen bu konuda elastiklik gösterdiysen, bize hak verdiysen o zaman beni şimdi kıracak ne söyleyeceksin ki? Ring videoları güzel; orada geçildiği için korkan bir arkadaş mı var? Eminim ki o kadar geçen araç içinde videoda olmayan virajlarda sıkıntı yaşayanlar olmuştur. Ben 106cı nasıl yol vermedi onun yüzünden dışarı çıktım diye mi söylendim? Hayır, yanından geçtim gittim, siyah bayrak yedim, madem seans bitiyordu, yememe gerek yoktu, benle konuşmak istediğinde en fazla 3 dakika daha bekleyebilirdin. Talihsizlik olduğunu kendin söyledin bana. Ben açık açık hem kendimi hem başkalarını tehlikeye atmamak için diğer iki seansa girmediğimi zaten söyledim burada. Öte yandan arabanın kayması ilk seanstı biliyorsun, ABS rölesini taktım düzeldi, bunun siyah bayrakla bir ilgisi olduğunu zaten düşünmüyorum, yoksa bu corvette çok can sıktı ilk seasnta da kayıp duruyordu, iyice bir kulağını çekelim durumu var mı diye sormam gerekir, gerek yok... Bence bugün senle konuştuklarımızı uygularsak zaten sorun kalmayacak...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kimseye bunun burada ne işi var bana ne demedim, sadece yanından geçtim gittim, onu sıkıştırmadım da dikkatini çekerim, sıkıştıracak olsam pistten çıkmak zorunda kalmazdım. İstanbulparkta piste çıkıp yanından geçtim diye korktuysa kusura bakmasın. Benim önüme çıkan bir 106 yüzünden pist dışına çıkmışım burada 106yı kullanan arkadaş korktu diye bana laf ediyorsun. Önünü mü kesmişim? Son anda sola kırmasa çarpıyor muyduk? Hayır, derdin ne? Eleştirmen gereken konu başka birşeyken benle uğraşıyorsun. O konuda da aynı fikirdeysek ve Buğrayla bile bunu konuştuğumu ve anlaştığımızı söylemişsem tekrar ediyorum derdin ne?
    Sen "Ucuz atlattık arkadaşlar Allah korudu hepimizi, Hakkınızı helal edin dikkatli olalım" diye kapsayıcı bir cümle ile iğneyi herkese batırsan eyvallah. Ben yazmazdım bile öyle birşey olsa. Ama öyle bir yazıyorsun ki sen hariç herkes suçlu. Basitçe semislick yada tam slickli RWD 700 hp araç ile çimden geçiş yapıp olayı kurtardın. Temas yok bişi yok daha ne konuşuyorsunuz. Eyvallah diyorum. Gece gece benden pes. Daha neler neler yazdımda sildim.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğracım bu konuyu bugün zaten konuştuk ve buna bir çözüm bulmalıyız dedik zaten senle beraber, hatta Muratların ayarlamaya çalıştığı seansın 4 ayı içermesinden dolayı insanların yanaşmadığını, çünkü iş adamlarının Eylülü Ekimi bugünden planlayamadığını, ama spesifik bir pist günü için (mesela 3 Mayısta 2 seans) süpersport seansı yaparsak katılacaklarını sana söyledim ve sen de hak vermedin mi? Biraz önce de Schumi'ye Buğrayla konuşmamıza rağmen bunları organizatör gibi yazıyorsun diyip senle zaten anlaşttığımızı belirtmedim mi? Sen bu konuda elastiklik gösterdiysen, bize hak verdiysen o zaman beni şimdi kıracak ne söyleyeceksin ki? Ring videoları güzel; orada geçildiği için korkan bir arkadaş mı var? Eminim ki o kadar geçen araç içinde videoda olmayan virajlarda sıkıntı yaşayanlar olmuştur. Ben 106cı nasıl yol vermedi onun yüzünden dışarı çıktım diye mi söylendim? Hayır, yanından geçtim gittim, siyah bayrak yedim, madem seans bitiyordu, yememe gerek yoktu, benle konuşmak istediğinde en fazla 3 dakika daha bekleyebilirdin. Talihsizlik olduğunu kendin söyledin bana. Ben açık açık hem kendimi hem başkalarını tehlikeye atmamak için diğer iki seansa girmediğimi zaten söyledim burada. Öte yandan arabanın kayması ilk seanstı biliyorsun, ABS rölesini taktım düzeldi, bunun siyah bayrakla bir ilgisi olduğunu zaten düşünmüyorum, yoksa bu corvette çok can sıktı ilk seasnta da kayıp duruyordu, iyice bir kulağını çekelim durumu var mı diye sormam gerekir, gerek yok... Bence bugün senle konuştuklarımızı uygularsak zaten sorun kalmayacak...

E be Armağan 2 kez konuştuk halen senasa şu girsin şu şekilde ayrılsın diyorsun kırıyosun farkında değilsin sevgili dostum ...
    O videolar şunu anlatıyor bu seninde kendi videolarında face üzerinden paylaştığın gibi Halk günü Armağancım. Seninle bunu bugün 2 kez konuştuk ve detaylıca anlattım.
    O otomobiller halk gününde herzaman olacaklar. Pist tüm halka hizmet eder şekilde olacak ve seanslar karma olacak . Bizim seninle ve muratlarla konuştuğumuz zaman zorlayan bir çıta üstündeki otomobillerin toplandığı 20 kişilik bir gurup ki buda sizleri halk günü konsept ve fiyatlandırmasından çıkartmakta kii bencede çok hızlı otomobiller için olması gereken bu .

***** konuyla alakalıda hem araç içi izlediklerimden hemde pist kameralarından net biçimde izlediğimden yola çıkarak 106 8 çıkışında doğru çizgideydi ve 8 in çıkışında otomobilin kafasını içeri sokmaya çalışanlarında sonunun genel olarak 8 çıkışı iç bariyer olduğuna defalarca şahit oldum . Burda suçlu aramak yerine bunun bir halk seansı olduğunu kabul etmeni öneririm.
    Siyah bayrak konusuna gelince biz o bayrağı çıkarttıktan sonra bayrağın önünden 3 tur geçmeyip ( görmediğini düşünüyorum niye bayrakta içeri gelmedin bile demedim sana ) pite gelseydin devam edebileceğin turlar olacaktı ....

Yarın bu organizasyon tekrar yapılsa ve sen aynı durumu yaşasan gene o siyah bayrak orda olur ve aynı konuşmayı yaparız . Bu işin kuralları bunlar.Bunun için briefing var ve orda da kelime kelime anlatıyoruz herseferinde .
    Bu bir yarış değil . Yarış kuralları geçerli değil
    Kapı falan yok yani .
    Dünyada bu iş nasıl yapılıyorsa o şekilde uygulanmakta .
    Tek farkla ; eğer sen bugün kullandığın şekilde dünyadaki başka bir trackday de kullansaydın uyarı dili benim sana anlattığım şekilde olmaz çok daha sert olurdu buna emin olabilirsin .
    Bugün Murat 991 gt3 ile onur 458 ile aynı seansta idi zamanları ortada .
    Halk gününe alışamamış olabilirsin bunu çok net anlıyorum ama senin halk gününü yadırgamanıda anlayamıyorum ...
    Bu neticede sen bence birdaha halk gününe girme yukarda yazdığın gibi şu özel seansı konuşalım onlarda zaman için gazlarsın .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen "Ucuz atlattık arkadaşlar Allah korudu hepimizi, Hakkınızı helal edin dikkatli olalım" diye kapsayıcı bir cümle ile iğneyi herkese batırsan eyvallah. Ben yazmazdım bile öyle birşey olsa. Ama öyle bir yazıyorsun ki sen hariç herkes suçlu. Basitçe semislick yada tam slickli RWD 700 hp araç ile çimden geçiş yapıp olayı kurtardın. Temas yok bişi yok daha ne konuşuyorsunuz. Eyvallah diyorum. Gece gece benden pes. Daha neler neler yazdımda sildim.
    Tamam da siyah bayrak gören Corvette ahanda bakın nasıl geçti diye bana giydiren sensin ben 106cıya falan laf söylemedim ki. Hatta siyah bayrak yememle ilgili yorum da yapmamıştım sen bana saldırana kadar. Olay o kadar basit ki 106cı arkadaşın sağa açılacağını düşünsem zaten yavaşlardım tabi ki manyak mıyım ben 200le çime çıkayım... Allah korudu hepimizi... Bu konu Yüzünden uyuyamıyorum bir türlü hadi iyi geceler...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E be Armağan 2 kez konuştuk halen senasa şu girsin şu şekilde ayrılsın diyorsun kırıyosun farkında değilsin sevgili dostum ...
    O videolar şunu anlatıyor bu seninde kendi videolarında face üzerinden paylaştığın gibi Halk günü Armağancım. Seninle bunu bugün 2 kez konuştuk ve detaylıca anlattım.
    O otomobiller halk gününde herzaman olacaklar. Pist tüm halka hizmet eder şekilde olacak ve seanslar karma olacak . Bizim seninle ve muratlarla konuştuğumuz zaman zorlayan bir çıta üstündeki otomobillerin toplandığı 20 kişilik bir gurup ki buda sizleri halk günü konsept ve fiyatlandırmasından çıkartmakta kii bencede çok hızlı otomobiller için olması gereken bu .

***** konuyla alakalıda hem araç içi izlediklerimden hemde pist kameralarından net biçimde izlediğimden yola çıkarak 106 8 çıkışında doğru çizgideydi ve 8 in çıkışında otomobilin kafasını içeri sokmaya çalışanlarında sonunun genel olarak 8 çıkışı iç bariyer olduğuna defalarca şahit oldum . Burda suçlu aramak yerine bunun bir halk seansı olduğunu kabul etmeni öneririm.
    Siyah bayrak konusuna gelince biz o bayrağı çıkarttıktan sonra bayrağın önünden 3 tur geçmeyip ( görmediğini düşünüyorum niye bayrakta içeri gelmedin bile demedim sana ) pite gelseydin devam edebileceğin turlar olacaktı ....

Yarın bu organizasyon tekrar yapılsa ve sen aynı durumu yaşasan gene o siyah bayrak orda olur ve aynı konuşmayı yaparız . Bu işin kuralları bunlar.Bunun için briefing var ve orda da kelime kelime anlatıyoruz herseferinde .
    Bu bir yarış değil . Yarış kuralları geçerli değil
    Kapı falan yok yani .
    Dünyada bu iş nasıl yapılıyorsa o şekilde uygulanmakta .
    Tek farkla ; eğer sen bugün kullandığın şekilde dünyadaki başka bir trackday de kullansaydın uyarı dili benim sana anlattığım şekilde olmaz çok daha sert olurdu buna emin olabilirsin .
    Bugün Murat 991 gt3 ile onur 458 ile aynı seansta idi zamanları ortada .
    Halk gününe alışamamış olabilirsin bunu çok net anlıyorum ama senin halk gününü yadırgamanıda anlayamıyorum ...
    Bu neticede sen bence birdaha halk gününe girme yukarda yazdığın gibi şu özel seansı konuşalım onlarda zaman için gazlarsın .
    Evet kategorilere ayrılsın. Sözümün arkasındayım, bunda kırılacak ne var ki, hepimiz aynı şeyi mi düşünmek zorundayız? Evet uygulamada olan bir olarak söylüyorum ki BU ŞEKİLDE TEHLİKELİ. Zaten bu yüzden süpersport istemiyor muyuz? Bana bu yüzden hak vermedin mi? Ben halk gününü yadırgamıyorum niye yadırgıyayım? Ben sadece başka bir seçeneğim olmadığı için halk gününe katıldım. Kimseye de neden önümde yavaş gidiyorsunuz diye laf etmedim. Ben Ankara'dan o kadar benzin parası verip kalkıp gelip, gece otelde kalıp, ertesi sabah İstanbulpark'a geldim halk günü için ve evet piste hızlı gitmek için çıktım. Tecrübesiz bir araç arkadan hızlı geldiğimi görüp yol vermedi (ben olsaydım verirdim dedim 10 kez, çünkü 8. virajın içinde aynadan görünecek durumdaydım ve BMWyle bile tehlike yaşadı o arkadaş, benim videomda mevcut) ve çime çıktım. Bu yüzden siyah bayrak yemem normal mi? Kurallar böyle mi? Kurallarınızla sizi baş başa bırakıyorum o zaman bu kadar net. Bundan sonra da gelmeyeceğimi söyledim zaten hem sana, hem buraya, sen de teyit etmişsin. Sana bugün de özellikle Ring örneğini verme iki pist çok farklı demiştim hatırlarsan, ona rağmen Ring örneği vermişsin bana... Ringde çok hızlı araçla yavaş giden araçların kaza videolarını mı bulup buraya koymam gerekiyor?

Diyelim ki süpersport seansı yaptık. Ben kendimi kurtardım. Evet diğer araçlar için de kategoriler olmalı bence. BMW M3le 1.6 TDI neden aynı seansa çıkıyor? Benzer süreleri yapan araçları birlikte çıkarmak çok mu zor? Ringde bunu uygulamak çok zor olabilir çünkü hızlı bir araç yavaş bir aracı o uzun tek tur içinde illa ki yakalar ve zamanı ayarlamak çok zor olur. Ama bizdeki F1 pisti, bunu uygulamak çok kolay zaten 20 dakikalık seanslar. Birine TDIları koy, ötekine M3leri ne var bunda? Madem açık açık konuşuyoruz bundaki inadı anlayamıyorum. İnsanlar öyle yapıyor diye öyle yapmak her zaman en iyi sonucu vermez..

Bu arada evet Muratla Onur çok güzel kullanmışlar, benden çok daha süper şoförler onları alkışlıyorum (konu nasıl buraya geldiyse), o kadar aracın içinde o süreleri yapmışlar. Ben beceriksiz olduğum için ABS iptali yapıp düz vites, önden motorlu 750 HP araçla heel and toeyla falan dönmeye çalışıyorum Ben en iyisi istediğim gibi insanları geçebileceğim yarışlarda yarışmaya devam edeyim ne diyeyim iyi geceler.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeko cok iyi sure cikartmissin bravo bekledigimden iyi valla.r32nin ses neymis oyle ya gercekten ses konusunda ustune cok az arac var
    Ukku 330da yasli kurt oda cok cok iyi..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armağan geçmiş olsun videolarını izledim... burada aslında bütün taraflar haklı, herkes haklı olunca da bazı sorunlar zor çözülüyor... Armağan lisanslı Volkicar'da aktif olarak yarışan bir pilot, arabasına harcadığı para verdiği emek de ortada, illa ki daha önceki derecelerini geçmek isteyecektir... 106 cı arkadaşlar çok güzel bir araç yapmış, hızlı turlar da atmışlar ama kendilerinden 20 saniye daha hızlı bir araç arkalarındayken ne yapacaklarını bilememişler doğal olarak, Armağan onları değil kendini tehlikeye atmış ben olsam atmazdım...

halk günleri süre kasmak için kesinlikle yanlış, ben dahil çoğunluk eğlence için geliyor... araçların güçlerinden ziyade, transponders alıp ilk 15 e giren araçlar bir sonraki pist gününde ayrı seansta yarışabilir hem onlara a bir ödül gibi olur, kimsenin de canı sıkılmaz böyle...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)